Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Bakınız bu sözde değerli şahsiyet savas aya ne demiş. Eğer göremiyorsanız Buyrun Link'i Linnnnnnnnnkkkkkkkk [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim--------------------------------------------------------------||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Kasım 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Denizde kum Türkiye de IQ seviyesi mandaya eşit manken[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ne demiş ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ne demiş diyeceğine okusana dicem . Şimdi okuyupta anlamamkta var . Üzücü[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: screamer, 02 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: Denizde kum Türkiye de IQ seviyesi mandaya eşit manken yes[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 boş adam derler ya onun kadın versyonu...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Black_Lupin, 02 Kasım 2004 23:34 tarihinde demiş ki: Ne demiş diyeceğine okusana dicem . Şimdi okuyupta anlamamkta var . Üzücü ortada okuyacak bişey göremedim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abi hatunun dediğine bakın ya . Erkek aslanın karısı dişi kaplan olur aslan avlanır kaplan evde çocuklara bakar . Bu nu hangi tür bi insan söyler . Acaba insanmı ? [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Kasım 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 terbiye..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Fotoyu goremeyenler için link . Dıhla bağa malın alasını gör [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 - Haanıım benim pompalıyı getiiir!![signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ona buna çat çut yapacağına önce işini adam gibi yapta göster şu resmi...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Oy oy oy...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 direk forumdan goremiyenler için link verdim ya az once . Bi tık [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 02 Kasım 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yazık , çok yazık...[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Nu nedir yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 gkx34.sitemynet.com/savas_ay.jpg böylelerini benzin döküp yakmalı[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 neden ? ne olduki .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 black verdigin linkler acılmıyor,mynet yasak mı ne koymus[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 oheha, çok feci sallıyor yalnız be ehoe.. taptım o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 hayır sadece 5 kişi goremiyor onun dışında nerdeyse herkez gördü . Asıl ben anlamıyom ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Yannız kadın çocuklarının arkasından ağlıodu fln filan yok böyle yok şöyle diodu meğer çocukların ardından kadın sevgilinin dibine vurmuş 3 4 5 6 7 oho:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: screamer, 02 Kasım 2004 23:33 tarihinde demiş ki: Denizde kum Türkiye de IQ seviyesi mandaya eşit manken +1235312613613613613515135[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Valla oturupta resim için domain almaktansa dedim orada yazanı ben buraya yazayım . Maynetin mallağından ötürü ben sizden özür diliyorum [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Kasım 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Buyrun Yazının kendisi :: Savaş AY'ın unutulmaz röpotajı : Savaş ay habercilikte mangazini , kendi üslubuyla bütünleştirip türk medyasında özel bir tarz oluşturmuş bir gazeteci . Esas oolarak tekevizyonda parlamış bir gazeteci gibi görünüyor.Ama bütün özel yetenekli insanlar gibi her ortamda başarılı olma niteliği var . Son zamanlarda zaten yazarı olduğu Sabah gazetesinin cumartesi ekinde "Anlat Savaş abine" adı ile yeni bir röportaj dizisi başlattı. Genellikle magazin dünyasının ünlüleri ile konuşuyor . 4 Eylül 2004 Cumartesi günü Tuba altıntop adlı genç bir hanımla yaptığı konuşma yayımlandı . Yazının başlığında Şarkıcı Rafet El Roman 'la olaylı şekilde boşanan Tuba Altıntop diye tanınan bu genç hanımla yaptığı konuşmanın bazı bölümlerini " tarihe geçicek " nitelikte gördüğüm için yorumsuz olarak sütunuma alıyorum : S.A : Boşandıktan sonra ne zaman başkasıyla oldun ? T.A :Epey sonra bir arkadaşımın vasıtasıyla hayatıma bir insan girdi . Hakan Tanrıkurt Tekstilci S.A : Sonra ? T.A : 3 kişiydi Rafet'ten sonra . Beni severler ,anlarlar sandım. yanılmışım . İnsanların çoğunun şeyi kaymış artık ... Çok eşlilik marifet değil ki . hayvanların bile tek eşi vardır . Bir aslanın muhtemelen bir tek [b]Kaplan eşi vardır . O avlanır kadın kaplan da çocuklarıyla ilgilenir . Kaldı ki dediğin gibi ben muhafazakar bi insanım Ceyhanlıyım . [/b]Edit : burda devreye kemal sunalın e bende harranlıyım şıkeşi geliyo :D. T.A : Milliyetçiyim S.A : MHP'nin başında kim var şuanda ? T.A : Osmaniyeli bir bey var adını unuttum . S.A : Hobilerin nelerdir senin ? T.A : Şiir yazarım . S.A : Kim var sevdiğin şair ? T.A : Fahir atakoğlu ... Yok yok değil Hah ! Ataoğlu bir şey ataoğlu S.A :Ataol Behramoğlu'mu ? T.A : Hah o işte . evde üçtane büyük kitabı var seri . Antoloji yani . kişinin kendi yazdığı tüm şiirlerin alt alta birleşmesi . Ama içinde şey de var .Tüh . Bende inanılmaz isim kaybı var . Vitaminsizlikten galiba . O tanıdığımız isim var hani sürgüne gitti . Yaşlı .... Büyük .... Yasaklandıya ... Hani başka ülkelerde ödüller verildi . Çok büyük . Bizim oralı Adanalı... S.A : Yaşar Kemal mi yoksa ? T.A : Hah ! Yaşar Kemal . S.A : Şair ha ! T.A : Evet İstanbul üzerine şiirlerini okudum . T.A : Bu arada tarihim de çok iyidir. Kanuni'yi mesela çok severim . Yapıtları mesela Camiler Osmanlı Figürleri . S.A : Peki en büyük eseri ne Kanuni zamanın . Hangi cami ? T.A : Tabiki Aya Sofya . T.A : Milli bayramları çok severim 23 nisan , 19 mayıs mesela . S.A :Ne oluyo peki 10 Mayıs ta ? T.A : Atatürk Samsun'a çıkartma yapıyo. S.A : Neyle çıkartma yapıyo gemisiylemi ? T.A : Kendi gemisiyle Savarona'yla . şimdi özel bir mülkiyet satın aldı o gemiyi . Diyor sözde değerli insan. Bu küpür Emre Kongar'a ait özellikle en can alıcı noktaları yazılmış . Yorum sizin .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 03 Kasım 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar