e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 arkadaşlar tercihin son gününde hangisini öne yazacam emin olamadım fikrinizi alasım geldi, hadi beyin fırtınası bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 tercihin bitmesine 6 saat kalmış ve soru hukuk mu seçeyim mühendislik mi? iyiymiş valla. nereden bilelim biz bunu kendi kararın olacak bu tamamen alakasız meslekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ya buraya kalmaz olay daha yukarda biter ama şimdi sona hangisini yazayım dedim sen hangisini seçerdin onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 mühendislik neree hukuk nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 cok ayrı kafalardasın,hukuk ne muh ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 güzel sanatlar yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 1 ile 10 arasında bir sayı söyle. random atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 lol kaybolan hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 birader bak bi sene sayısal yırtındım eczacılık için gelegele 22-23 bin geldi, çalışmadan girdim edebiyata 14 bin geldi, haliyle kafam karıştı garanti olarak hukuk yazdım üstlere ama en alta elektrik müh yok hukuk mu yazsam yada şöyle diyeyim yıldızda elektrik sizce iyi ve yeterli bir elektrik mühendisliği midir. sizce trabzonda hukuk okumak kariyer yapmama engel olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bırak muh okumayı,git hukuka,ilk sene de abilere takıl mezun olunca guzel ekmegini yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi olayı içime sinmiyo be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hukuk tamamen kitap okuma ve ezber üzerine. mühendislik de tam tersi matematik ağırlıklı. cidden biri siyah biri beyaz. hangisine yatkınsan onu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ikisini de yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ikisinide yaparım, okumayı severim ezberim kuvvetlidir. ee fen lisesinde okudum matematiğimde güzeldir ve matematiğide severim. açıkçası eş baskın gibi geliyo bana bunlar, ama hukuk trabzondada olsa yıldız elektrik mühendisliğinden daha prestijlidir. haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Abi ikisi de birbiriyle inanılmaz alakalı konular üzerine... Kel göbekli olmak istiyorsan avukat, arada istem dışı 220 yemek istiyorsan da elektrik müh. ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ahmedinejad said: hukuk tamamen kitap okuma ve ezber üzerine. mühendislik de tam tersi matematik ağırlıklı. ben de öyle diyordum da mühendislikte de her dönem hayvan gibi kitapları okuyup bitiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 her avukat kel göbeklimi oluyo ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Fistan said: lol kaybolan hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 elektrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 e93aslan said: ikisinide yaparım, okumayı severim ezberim kuvvetlidir. ee fen lisesinde okudum matematiğimde güzeldir ve matematiğide severim. açıkçası eş baskın gibi geliyo bana bunlar, ama hukuk trabzondada olsa yıldız elektrik mühendisliğinden daha prestijlidir. haksız mıyım? yok değil. sittin tane hukuk açıldı sen mezun olduğunda etrafta işsiz binlerce hukuk mezunu olacak, avukat enflasyonu olacak resmen. yıldız teknik iyi üniversite. istanbul trabzon'dan 23452356 kat iyidir okumak için. iş imkanları da daha iyi. kafanı vurursun trabzon yazarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ilginize ve heves kırmalarınıza teşekkür ediyorum :D yeterli galiba bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hangisini sececeğiniz farketmez bu kafa ile ikisinde de başarısız olacaksın ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e93aslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 okuyup anlamadığınız nokta tercihim buraya kadar düşmez zaten en kötü antalya hukuk gelecek merakımdan yazdım bir fikrinizi öğreneyim diye en alta yazıyorum ama yinede eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 başarısız olcaksan da git istanbulda başarısız ol, trabzon falan yazık etme kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 zaten ytü ve katü birbirinden dandik 3 tane d20 zar at crite gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar