Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dvd Writer Tavsiye

Sinowhatrecup

Öne çıkan mesajlar

peki önerir misiniz lg dvd-rw. yani şimdi ben bi kampanyadan hoparlör alıcam, hediye olarak lg dvd writer verio. (4082) mi ne model'i? tevsiye eder misiniz? yani lg kullananlar bi sölesin lütfen, sorun çıkartıyo mu? çıkarmasa bile bu verdikleri dvd writer iyi midir?
Sosyal ağlarda paylaş

doğru söylüyo var öyle dvd'ler ama Türkiyede satıldığını görmedim :) (çift yüz çift katman demiş, yani DLx2 sonuçta)

şimdi DL dvd'ler 9.4 falan, yani şu anda piyasada yaygın olarak bulunanların iki katı, bi de double sided oluyolar aynı zamanda, yani hem çift yüz hem çift katman, toplam kaç gb olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama yukarıda yazılan doğrudur yani ^_-

bu arada Asus'un DL yazabilen o modeli hangisi acaba tam ismini yazabilir misiniz?

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ekim 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dvd-writer olarak da Asus hakkında bilgim yok ama pek beğenmesem de Philips'in şöyle bir ürünü var yeni;

http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=EQ0DHF2FFV21H8UGQB7Z

16X ve çift katmanlılara yazabiliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Blackrose Asus'un DL yazabilen dvd-writer'i su:
Asus DRW 1604P
Bir de Lg'nin yeni bi modeli var baya iyi: LG GSA-4120B
Bir de Nec ND-3500A bu da cok iyi.

Aklima gelen DL yazabilenler Dvd Writer'lar bunlar.
:)

bir de su siteyi tavisye ederim:
http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?CategoryId=1

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 07 Ekim 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu ayki pcnet dergisinde bugün gördüm incelemesini Asus dvd yazıcının, gerçekten de aşmış biri cihaza benziyor, özellikle de DL yazma hızı 4x olmasından dolayı...
23 dakikada 8.5 gb çift katman dvd medyayı dolduruyor yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

double layer yazanları bulmanız zor öncelikle
Bulsanızda boş medya girişinin ne zaman olucağı bile belli değil
Olduğu zaman öngörülen şuyanki fiyat ise tahmini 10$

Dvd normal medyalar 1 milyona düşmüşken :=)
Bunun yanında zaten medya yayılana kadar 4x yazandan çok daha iyisini daha ucuza satıyor olucaklar...

Ben writer konularında asusdan memnunum hem dvd writer hem cd writerlarından...

Double layer destekli almak isteyenler bir daha düşünebilir :=)
İstanbul DMSlerde bile tek bir adet yok vede ne zaman geleceği konusunda daha çşok var yanıtını veriyolar :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

szass haklısın dms'te şu anda görünmüyor ama imation'da var mesela, yakında sebil gibi bulabileceğimize eminim çünkü DL yazan modeller satılmaya başladığı anda ki şu anda satılıyor, adamlar bu pazarı baştan kapıp fiyatlar yüksekken satabildikleri kadar satmak isteyeceklerdir

10 dolar bence iyi fiyat, yani şöyle düşünüyorum, elimdeki 30 milyonluk bir dvd'yi (biliyorum bütün filmler böyle değil ama yeni çıkan bir filmin dvd'sini bu fiyattan aşağı da bulmak zor) 15 milyona yedeklemek de şimdilik fena sayılmaz

6 aya da DL (8.5 gb dvdlerin) olanların 5 doların altına ineceğine eminim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle toms Hardwarede yazdığına göre LGler medya seçiyor örnek bazı modelleri DMSlere yazmıyor haber vermesi benden LG alıcaklar modele dikkat edip iyi araştırsın...

Boş medya Rose şuanda bile yurt dışında bile 10-20$ arası türkiyede yaygınlaşması en az 7-8 ayı bulur , bunun dışında
sıkıştırarak çok az bir veri kaybı ile , yaygınlaşana kadar
dvdleri saklamayı tercih ederim sanırsam...

Ama tabi kişisel tercih meselesi :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

LG konusunda o dediklerini ben de okudum
özellikle cd seçtiğini yazıyorlar, bu yüzden de alırsam Asus alırım diye düşünüyorum çünkü 16x dvd yazıcı, hadi diyelim DL medya olmasa bile alet 4x de DL olanlara yazıyor, bir de bugün pcnet'te okuduğuma göre de 99 dolar+kdv gibi komik bir fiyatı var :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Pcnet'deki ayni yazi da Asus icin de dvd sectigi soyleniyor.
8x Dms'lerde uyumsuzluk cikarmis.
Yeni model bi Lg var( LG GSA-4120b) bunun icin iyi seyler yazilmis isterseniz bi goz atin.Bu modelde DL var.

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9931&PageId=0

[Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 11 Ekim 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben LG 4120B (double layer, 12x +-write) modelini aldim yaklasik bir ay once ve 40 tan fazla dvd kopyaladim bu zamana kadar ve hicbirini yakmadi ve koydugum dvd nin hizini direk tanidi. gittim aldigim gun yazicioglundan 7 tane deigisik bos medya aldim buna DMS OKY MAGIC ve bisürü cin mali markada dahil. fiyatlar gayet guzel 700 bine 4.7gb 4x alinabiliyor.
bi tek sorun DMS nin 8x -dvd modelinde oldugunu ogrendim DMS den ve zaten bun medyayi piyasadan geri cekmisler tanimiyor diye makinalar.
ayrica LG nin son surum firmware ni yukledim cihaza (a104) ve hala 100de 100 performansla yazmaya devam ediyor.
yazicioglundan $105+kdv ye almistim zamaninda.
sonuc olarak cihaz hic sorun cikarmadi ve en ucuzundan en pahalisina hicbir medyada sorun cikarmadi.

sorunuz varsa LGyle ilgili sorabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...