Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Selam bi iki oneriye ihtiyacim var;yanliz lutfen bire bir tecrube ettiyseniz yanitlamanizi tercih ederim. Samsung,LG,NU... Bu dvd yazicilardan hangisi fiyat/performans olarak yeterlidir?? Bir baska onemli faktörde dvd secmemesi, cevaplar icin tesekur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 cd ci bi arkadasa 4 5 ay once almıstık(samsung)bi sorun yok canavar gibi çalısıyor.LG nin hiç bir ürününü şahsımca tavsiye etmem.4 senedir bu işi yapan biri olarak[signature][hline]I'm Here Without You Baby But You're StiLL on my Lonely mind.I Think about You Baby And I dream about You All The Time..3D Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Şu an Asus fiyat/kalite açısından bayağı iyi.Bir çok yerde o tavsiye ediliyor.Onu da incelemeni tavsiye ederim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Cevaplar icin tesekurler, evet bende gordum asus tavsiye edilmekte. LG'nin neden kotu oldugunu biraz daha acabilirmisin yanlizcocuk? saolun [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 05 Ekim 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lg cok cd yakiyormus :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bende alabilirim yakın zaman içinde. Boş dvdler ne kadar peki?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 LG dvd writer mevcut bende sorun yok iyi cd yakmadım hiç[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_King Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 peki önerir misiniz lg dvd-rw. yani şimdi ben bi kampanyadan hoparlör alıcam, hediye olarak lg dvd writer verio. (4082) mi ne model'i? tevsiye eder misiniz? yani lg kullananlar bi sölesin lütfen, sorun çıkartıyo mu? çıkarmasa bile bu verdikleri dvd writer iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ne yazikki bi bilinmezlik mevcut.Sanirim yasanan tecrubelere bakarak belirli seyler soyleniyor.Bazilari Lg onermiyor bazilarida oneriyor.Tabii hangi kriterlere baktigimizda onemli;DL destekliyormu?Bitsetting yapabiliyomu?vb... su adrese bak istersen: www.cdrinfo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Silthanas, 06 Ekim 2004 18:17 tarihinde demiş ki: cift katman yazabiliyor mu? asil onemli olan soru bu.. 16.4 gb total bir kapasitesi var cift yuz cift katmanlarin.. DL (double layer) : Cift katman. Ayni seyden bahsediyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 yok eşşen şeyi 16.4 gb ne dl dvd ler 7.6 - 8.0 gb de hadi overburn yaparsan ne 17gb ı[signature][hline]St. James Park where the love begins.. [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Ekim 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Ekim 2004 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 doğru söylüyo var öyle dvd'ler ama Türkiyede satıldığını görmedim :) (çift yüz çift katman demiş, yani DLx2 sonuçta) şimdi DL dvd'ler 9.4 falan, yani şu anda piyasada yaygın olarak bulunanların iki katı, bi de double sided oluyolar aynı zamanda, yani hem çift yüz hem çift katman, toplam kaç gb olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama yukarıda yazılan doğrudur yani ^_- bu arada Asus'un DL yazabilen o modeli hangisi acaba tam ismini yazabilir misiniz? [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ekim 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dvd-writer olarak da Asus hakkında bilgim yok ama pek beğenmesem de Philips'in şöyle bir ürünü var yeni; http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=EQ0DHF2FFV21H8UGQB7Z 16X ve çift katmanlılara yazabiliyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 dvd-writer kesinle TDK derim ben. Cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Blackrose Asus'un DL yazabilen dvd-writer'i su: Asus DRW 1604P Bir de Lg'nin yeni bi modeli var baya iyi: LG GSA-4120B Bir de Nec ND-3500A bu da cok iyi. Aklima gelen DL yazabilenler Dvd Writer'lar bunlar. :) bir de su siteyi tavisye ederim: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Home.aspx?CategoryId=1 [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 07 Ekim 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet bu ayki pcnet dergisinde bugün gördüm incelemesini Asus dvd yazıcının, gerçekten de aşmış biri cihaza benziyor, özellikle de DL yazma hızı 4x olmasından dolayı... 23 dakikada 8.5 gb çift katman dvd medyayı dolduruyor yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Asus veya Sony derim..[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 double layer yazanları bulmanız zor öncelikle Bulsanızda boş medya girişinin ne zaman olucağı bile belli değil Olduğu zaman öngörülen şuyanki fiyat ise tahmini 10$ Dvd normal medyalar 1 milyona düşmüşken :=) Bunun yanında zaten medya yayılana kadar 4x yazandan çok daha iyisini daha ucuza satıyor olucaklar... Ben writer konularında asusdan memnunum hem dvd writer hem cd writerlarından... Double layer destekli almak isteyenler bir daha düşünebilir :=) İstanbul DMSlerde bile tek bir adet yok vede ne zaman geleceği konusunda daha çşok var yanıtını veriyolar :)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 szass haklısın dms'te şu anda görünmüyor ama imation'da var mesela, yakında sebil gibi bulabileceğimize eminim çünkü DL yazan modeller satılmaya başladığı anda ki şu anda satılıyor, adamlar bu pazarı baştan kapıp fiyatlar yüksekken satabildikleri kadar satmak isteyeceklerdir 10 dolar bence iyi fiyat, yani şöyle düşünüyorum, elimdeki 30 milyonluk bir dvd'yi (biliyorum bütün filmler böyle değil ama yeni çıkan bir filmin dvd'sini bu fiyattan aşağı da bulmak zor) 15 milyona yedeklemek de şimdilik fena sayılmaz 6 aya da DL (8.5 gb dvdlerin) olanların 5 doların altına ineceğine eminim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Öncelikle toms Hardwarede yazdığına göre LGler medya seçiyor örnek bazı modelleri DMSlere yazmıyor haber vermesi benden LG alıcaklar modele dikkat edip iyi araştırsın... Boş medya Rose şuanda bile yurt dışında bile 10-20$ arası türkiyede yaygınlaşması en az 7-8 ayı bulur , bunun dışında sıkıştırarak çok az bir veri kaybı ile , yaygınlaşana kadar dvdleri saklamayı tercih ederim sanırsam... Ama tabi kişisel tercih meselesi :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 LG konusunda o dediklerini ben de okudum özellikle cd seçtiğini yazıyorlar, bu yüzden de alırsam Asus alırım diye düşünüyorum çünkü 16x dvd yazıcı, hadi diyelim DL medya olmasa bile alet 4x de DL olanlara yazıyor, bir de bugün pcnet'te okuduğuma göre de 99 dolar+kdv gibi komik bir fiyatı var :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Aynı yazıyı bende okudum :=) Alınıp kenara konulabilecek birşey kendisi :=P Ahh dl yazmaya kalkmak şuanda pek manidar olmasada :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 samsung almayın arkadaşlar, LG veya Asus hakkında tecrübem yok, ama Samsung almayın. yada alacaksanız ben elimdekini satayim : )[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Pcnet'deki ayni yazi da Asus icin de dvd sectigi soyleniyor. 8x Dms'lerde uyumsuzluk cikarmis. Yeni model bi Lg var( LG GSA-4120b) bunun icin iyi seyler yazilmis isterseniz bi goz atin.Bu modelde DL var. http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=9931&PageId=0 [Bu mesaj Sinowhatrecup tarafından 11 Ekim 2004 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baRut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ben LG 4120B (double layer, 12x +-write) modelini aldim yaklasik bir ay once ve 40 tan fazla dvd kopyaladim bu zamana kadar ve hicbirini yakmadi ve koydugum dvd nin hizini direk tanidi. gittim aldigim gun yazicioglundan 7 tane deigisik bos medya aldim buna DMS OKY MAGIC ve bisürü cin mali markada dahil. fiyatlar gayet guzel 700 bine 4.7gb 4x alinabiliyor. bi tek sorun DMS nin 8x -dvd modelinde oldugunu ogrendim DMS den ve zaten bun medyayi piyasadan geri cekmisler tanimiyor diye makinalar. ayrica LG nin son surum firmware ni yukledim cihaza (a104) ve hala 100de 100 performansla yazmaya devam ediyor. yazicioglundan $105+kdv ye almistim zamaninda. sonuc olarak cihaz hic sorun cikarmadi ve en ucuzundan en pahalisina hicbir medyada sorun cikarmadi. sorunuz varsa LGyle ilgili sorabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar