olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Başlıkta da belirtiğim gibi 2 araba arasında kararsız kaldık. Bi el atıverin karar verelim. Sıfır arabalar c3 1.4 Vti Comfort Bmp / micra 1.2 Punch A/T (cvt) Fiyatları bir kaç ilaveyle 35-36k civarı olucak . Donanım olarak benzer araçlar. şimdi bu karşılaştırmanın yanısıra eğer atladığımız bi model falan varsa diye yine aynı fiyat aralıgında max 1.4 benzinli otomatik olucak tabi sıfır tavsiye verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Selam, Micra! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ikiside iyi tipini rengini begendiginizi alabilirsiniz gönül rahatlıgıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 c3 daha iyi gibi gibi şeklen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Tip olarak C3, kronik sorunu var mı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 micranın otomatik şanzımanını cok övüyorlar, tip olarak c3 burun farkıyla önde gibi. Bakalım randevu aldık teste cağrıcaklar görücez sürüş farklarınıda. araçlarla sürüş deneyimi olanlar paylaşabilirler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bayan veya gay değilseniz Micra kesinlikle önermem. C3 daha unisex. Yerinizde olsam Corsa veya Polo düşünürdüm çünkü 36 civarına çıkılıyorsa Polo bile satın alınabilir gibi görünüyor. Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 38.800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Psa nin 1.4vti motoru hele ki otomatikken evlat acisi. INANILMAZ yakiyor. Cok asiri sakin kullanimla 7.8 falan gordum. Hafif normal gitsin diyince 8-8.5 ki ustelik gitmiyor. Onun disinda guzel araba c3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Selam, Polo da fazla sert hatlı be :P Ben şehiriçi araç olarak Micra'yı seviyorum. Gocunmadan binerim yani :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben lafımı ortaya koydum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 arabadan zerre anlamam da micra alınmayacağını ben bile biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 fiat 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 araba degil o. 4 tekerlekli bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kuzenimde 2012 c3 var. araba genel olarak güzel diyebilirim. İç hacmi küçük değil, arkada oturanlar sıkışmıyor. Oturunca tavan basık gelmiyo. Süspansiyonları tam şehiriçi için diyebilirim. Hiç uzun yola çıkmadı ama ses yalıtımı da fena değil. ben hiç şöför koltuğuna geçmedim, o yüzden performansı açısından bişey diyemicem. ama micra vs c3 dersen dış görüntüsü yüzünden c3 derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bi micra bi tigra nın adı kötüye çıkmış. bencede polo seviyesine çıkılabiliyorsa öneririm. vw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi micra denen arabanın yenisi eskisinden daha eski duruyo. nası becerdilerse tebrik ediyorum tasarımcılarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 polo iyi hoş diyorsunuzda adamlar ön koltuk arkasındaki cepleri bile opsiyonel yapmıslar 300tl fark istiyorlar ben anlamadım bu Vw yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Selam, Hadi canım! Cep konusunun şaka olmasını diliyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 şaka veya değil abi, polo şu sefillerden cok daha iyi bir araba bence. ona göre de fiyatı var. çok memnundum polodan kullandığım süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 polo, 3 aya bi makyajlaniyor ortalik çesit çeşit ufak wv dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yapma etme yahu micra nedir, cop tenekesinden hallice gogo polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Kabaca Micra karı arabası, poloda vw'nin kolpa bir modeli(gtı katmıyorum) i20,corsa,fiesta,c3 iyidir. İlla 2 si arasındaysan c3 tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 paramecium said: Selam, Micra! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Hımz sonucu yazayım, bu gün itibari ile Honda Jazz 1.4 cvt Fun+ paket aldık gitti :) haftaya teslim alıcaz renginden ötürü. içimize sindi gibi. iyi yaptık dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar