Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Evdeli desktopımı televizyona bağladım HDMI kablo ile ama bir türlü ses alamıyorum. Playback devicesdan default olarak HD audi gibi bişi var onuda seçtim gene olmadı. Yardımcı olabilecek biri var mı? HDMI bağlantı oldugu için acaba ekran kartından bir yerlerden ayar gerekiyor mudur audionunda yollandıgını belirtmek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ekran kartın ne? Ayrıca ReClock dene, PC/TV bağlantıları için en imba çözümdür Windows için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bide sanirsam bazi anakartlar hdmi uzerinden sesi göndermiyo diye biliyorum, bende öyle bi laptop vardi biara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sorunu buldum. Nvidia kartlarda HDMI baglantının sesde gördermesi için kartı ile anakart arasında S/PDIF kablo bağlantısı gerekiyormuş ki kutusundan çıkarmış bu. Bunu takmadıysanız ses gelmezmiş TVden. Hehehe geriye kalan bu kabloyu bulmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ahaahaha kolay gelsin. evde kablo bulmak kabus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 normal tekli bi rca kablo isini görur o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 rca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 şu lale dediğimiz kablolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://static3.djtechtools.com/wp-content/uploads/2010/03/rca-cable-300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar