Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thunderbolt ile harici HD

GERGE

Öne çıkan mesajlar

TR'de düzgün ve uygun fiyatlı göremedim daha. Şu var http://www.sanalmarketim.com/urun/92d54edc6164b98aef73fcdce9d64f4d/WESTERN-DIGITAL-WDBUPB0040JSL-EESN-My-Book-Thunderbolt-Duo-4TB-Mac. Hayatta verilmez o para.
O hızı kaldıracak HDD bulunmuyor bu yüzden uçuk hızlar biraz hayali ama güzel bir USB3'lü external iş görür. Bazıları HDD yerine SSD koyuyor ve onlar da uçuk fiyat.
Ben de iyi bir USB3'lü düşünüyorum Mac için. Yurtdışına çıktığımda şuna da bir bakmak istiyorum http://www.amazon.com/Technology-MiniStation-Thunderbolt-Portable-HD-PA1-0TU3/dp/B008D4X9UI/ref=sr_1_12?s=pc&ie=UTF8&qid=1343903392&sr=1-12&keywords=thunderbolt.
Sosyal ağlarda paylaş

Osx'te usb 3 destegi yok. Takinca usb 2 ile ayni hizlarda calisiyo. Gerci performans olarak cok azda olsa etkisi var saniyorum. Dolayisiyla thunderbolt, ama arkadasinda dedigi gibi 10gbps hizlari kaldirabilecek hdd olmadigi icin cok mantikli degil o parayi vermek. Sanirsam yukardaki urun gibi thunderbolt ustunde birden fazla hdd oldugunda bant genisligi sikintisi cekmiyosun, salliyoda olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lacie'nin thunderbolt external diskleri var, ama dedigin gibi raidboxlarda falan daha yaygin. Aslinda thunderbolt'un mevzusuda sadece cogh hizli ucuyo teee olayi degil diger mesajda dedigim gibi. Ayni firewireda oldugu gibi arka arkaya hdd'ler olur, ses karti olur birsuru cihazi baglamak gerektiginde, tek bir thunderbolt portu uzerinden baglayip bandwith sikintisi yasamadan hepsiyle rahatca calisabilmek.

fixmen said:

Korax said:

Osx'te usb 3 destegi yok. Takinca usb 2 ile ayni hizlarda calisiyo.

Nasıl yok? :) Benim Yeni Air'de gayet güzel çalışıyor :).

Usb 3 destekli bi cihazi calistirmada sorun yok zaten, ki usb 3 cihazlarin cogu zaten 2.0 uyumlu calisabilir halde geliyo. Usb 3'un sundugu hizi görebilmekte mevzu. Bendeki dockstation ve external harddiskte usb 3, sorunsuz calisiyolar, öyleki 2.0 destekli usb hub ile calisiyolar zaten.. Netekim usb 3'un bahsettigi o hizlari göremiyorum. Apple'in thunderbolt'u daha yeni yeni piyasaya surmusken, sittinsene usb 3'e özellikle yer ayiracagini sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...