Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 başları baya kötü tlr nun ama mangaka karısından kurtulup shounen jumpdan ayrılınca yardırıyor. bak biraz dayanabilecek gibiysen devam et yoksa darknessa geç ama lolplot için izlersen çok havada kalır hayatenin ilk sezonu (52) çok keyifli parodi komedilerini seviyorsan. 2. sezon hina seviyorsan eh yoksa meh. 3e bakıcaz http://4.bp.blogspot.com/_XhovubNrpS0/SzSvDTg8ZGI/AAAAAAAAACw/0dubx_NTEqE/s400/hayateSanta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Shinsekai Yori haftaya güzelleşecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Kahretsin abi. To LOVE-Ru Darkness'i nasıl yayınlayacaklar? Yarısı gider ki manganın. Ecchi'den fazlaya kaçıyor manga. Az kaldı infinite boner achievement açılıyordu. Bıraktım okumayı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ShadowFury said: Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! http://www.youtube.com/watch?v=nYaUJBW-tf4&feature=g-all-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 vaperon said: Kahretsin abi. To LOVE-Ru Darkness'i nasıl yayınlayacaklar? Yarısı gider ki manganın. Ecchi'den fazlaya kaçıyor manga. Az kaldı infinite boner achievement açılıyordu. Bıraktım okumayı. :D İlk bölümü bitirip buna geçtim dün, animesi izlenmez bunun ya da uncensored dvd çıkması beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 cr den izlenmez tabi at-x yayınını izleyen oldu mu ? at-x genelde sansürsüz yayınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Cr'de yok zaten. Yine de çekenler o kadar softcore çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 cr de yoksa horribleda niye var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Horrible sırf cr'den riplemiyor. The Anime Network diye piyasanın en berbat simulcast sitesinden çekiyor. Orijinal fansub tavsiye ederim onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 allah allah ben bildim bileli cr den riplerdi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 seitokai no ichizon dün çıkmıyormuydu ya ? rawı bile yok piyasada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 sorma sancımız büyük kaaaiiiccchooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi K'in müzikleri ne kadar iyi lan konusunun über bi olayı yok da çok ii atmosfere sokuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Kızlı tankların sonundaki wtf!!!! sahnesi eşsizdi ama O ne lan!!!??!!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 rikkaaa moe sugiru!! ayrıca dat delusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Magi epey epey iyi. Epeydir ilk bölümünde böyle saran seri izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 of sakurasou ne kadar iyi autism moe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 2. bölüm de çok iyiydi. savant moe~ gergeye kalsak kaçırıcaktım resmen şunu ya fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hahah izleyeyim ben de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kaede said: 2. bölüm de çok iyiydi. savant moe~ gergeye kalsak kaçırıcaktım resmen şunu ya fefese Biraz önce ikinci bölümü izledim, özür dileyerek sözümü geri alacaktım =) İlk bölüm kötü başladı bence ama yopladı sonra. İzlenir. Bu arada Magi bu sezonun en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 robotics note güzel olabilir ilk bölüm tam setting the mood bölümü olmuş oyununu oynayanlar üçlemenin en kötüsü diyor ama görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Magi kesinlikle çok iyi . atmosfer ve müzik olarak da en iisi K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 chuu2 ne kadar kyoani ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Kaede said: chuu2 ne kadar kyoani ya they did it.. again.. best anime 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o ne bre another gibi göz bantlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar