Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oncekendimi said: bizim cumhurbaşkanı da türk ama kürt partisinin ve türk karşıtı ne kadar odak varsa onların borusu ötüyor,bu ölçü değil bu nası cümle lan şlasdkfjasşdlgjasdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "nutella yerim" said: kürdistan kuruldu simdiden hayırlı olsun,neyse yeni eğitim sistemi ile yeterince beyin yıkanırsa 20 sene sonra laikçiler yüzünden oldugunu yeni nesillere öğretilebilinir 300-500 sene öncesinin terörist başlarını şimdi özgürlük kahramanları olarak bilen halkımızın 20 sene de herşeyi unutmaya gücü yeter merak etme nuti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 3. dünya savaşından büyük bir sorun varsa eğer yıllardır konuştuğu dilin gramerini öğrenemeyenlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Adam sanki yabancı, google translate e kendi diliyle yazıyor cümleyi, orada çevrilen yanlış cümleyi buraya kopyalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SlcUwUwjLrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 konuyu batırdınız lan,oysa ki ne masum duygularla açmıştım konuyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 girelimmimiyizmi? girmeyelimmiminizkine? eşiktemi bekleyelimikine? hoş bi kafa, ne kafası acaba, oruç olabilir şeker belli baya bi düşmüş.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 GreenPeace77 said: girelimmimiyizmi? girmeyelimmiminizkine? eşiktemi bekleyelimikine? hoş bi kafa, ne kafası acaba, oruç olabilir şeker belli baya bi düşmüş.>:D< greenpeace77 ne yav,ziyankar 55 gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 GwindonSurion said: Bu arada oradaki -mi ekleri ayrı yazılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Odeon said: girelim arada pkkyida eritiriz o bahaneyle teyallam baba pati diyor bir de. çocuğun büyüsün onu yollarsın baba paticim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 sakin ol şampiyon diyecektim de babadır diye sesimi çıakrmadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bende acaba ergenler ciddiye alip ne zaman atarlanir diye bekliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "nutella yerim" said: kürdistan kuruldu simdiden hayırlı olsun,neyse yeni eğitim sistemi ile yeterince beyin yıkanırsa 20 sene sonra laikçiler yüzünden oldugunu yeni nesillere öğretilebilinir kürdistanın kurulmasının 20 sene sonra kötü görüleceği hiç olası değil. senin kürdistanın kurulmasını kötü görmen senin zamanındaki toplumun seni şartlandırdığı birşey. bir dahaki neslin bu konuda daha umursamaz olmaya itileceğini tahmin ediyorum. düşünme ve muhakeme yeteneği gelişmemiş insanlar çok kolay yönlendirilebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi şöyle 20-30 parçaya ayrılsın türkiye belki bir kaç parçası kurtulur bakar seviniriz. hayallerde yaşıyorum bazılarıyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 iran suriyeye asker gondermeye baslamis ne guzel ne guzel http://sehirmedya.com/siyaset/iran-halepe-yiginaga-basladi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 clownbaby said: "nutella yerim" said: kürdistan kuruldu simdiden hayırlı olsun,neyse yeni eğitim sistemi ile yeterince beyin yıkanırsa 20 sene sonra laikçiler yüzünden oldugunu yeni nesillere öğretilebilinir kürdistanın kurulmasının 20 sene sonra kötü görüleceği hiç olası değil. senin kürdistanın kurulmasını kötü görmen senin zamanındaki toplumun seni şartlandırdığı birşey. bir dahaki neslin bu konuda daha umursamaz olmaya itileceğini tahmin ediyorum. düşünme ve muhakeme yeteneği gelişmemiş insanlar çok kolay yönlendirilebiliyorlar. kurulsun benim için sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sen miliyetci baglamda ismi turk olan bir turkiye kuruyorsan,kurtlerin kurdistani kurmasindan mantikli baska ne olabilir? ummetcilige sacma,din baglamli diyenlerde gorsun milliyetci-irkci politikalarin 100 senede ortadoguyu ne hale getirdigini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 laikçiler bu cumhuriyeti kurmasaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Gitsinler ayda falan kursunlar onu... Edik: @clownbaby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ahaha seriatcilar bizi yakiyore vol 567543 ulan argumanlariniz bile suya sabuna dokunur degil laikci ne demek? kokorecci gibi cek ordan iyi pismis yarim laikci puhahaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Suriyede savasip toprak alcaz diye hayellerde olan muslumbordler gercekleri gormuyor Muglada kurtlerin islettigi bir restoran "turkler giremez" uygulamasi yaptigi icin halk ayaklanip mekani yagmalamis, jandarma son anda mudehale edip korumaya almis kurtleri Ulan kendi ulkemizde demokrasi yok, ic savasa yakin bir gerilim var sirf basbakan ve davutoglunun egosu yuzunden suriyeyi kurtarmaya calisiyoruz lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Alın Suriyeyi, yapın Sürdistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Cm8Un0iHgcI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tepki tepkiyi doguruyor iste,milliyetci safsatalarla 1000 sene kardes olanlari 100 senede birbirine dusuren kafalar gorevini iyi icra ediyor.amcam turk dayim kurt simdi ic savasda kime kursun sikalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bayram filan var yıllık izinler savaşa müsait deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar