Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladinmi Warriormu

Sumantra

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 01 Kasım 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
Sam orc ol kurtul, güzellik karizma bilmemne derdi yok
sadece kan :).

Lutfen sadece kan degıl, onur seref, gucun kudretin sınanması, savasa olan aşk.

Ork deyıp gecmeyın

Ama delıkanlı turk ya ork olur ya Dwarf belki bide Tauren.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 01 Kasım 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
Sam orc ol kurtul, güzellik karizma bilmemne derdi yok
sadece kan :).

sende onlar olmadığı için dert etmiyorsun, zaten gerçek halinin avatarı gibi.. :horace:

blizzard'ın wc serisi grafikleri iğrenç ötesi halde wc3'ten başlayarak, tebrik ediyorum onları 3d teknolojisini bu kadar berbat şekilde kullanabildikleri için. dün guild wars'ı oynadım da oyunu açıp ilk şehri görür görmez küfrettim blizzard'a milleti bu grafikleri kakaladığı için. adamların ismi blizzard olmasa hepiniz bir yerinizle gülersiniz ama işte fanatiklik böyle birşey.. :-p

ne zaman ss görsem deneme fikrinden dahi cayıyorum. eve gibi indirmesi bedava filan olmasza denemem bile herhalde.. paladinmiş peh! ulan wc3'teki footman'ler daha çok paladine benziyor! arcane'in kafasına tencere koysan sturm'a benzer belki de bunlar demirci yamağı olur ancak..

hani belki sadece "elimdeki çekiç şu kadar dmg veriyor bütün oyun bundan ibaret bana, ekose etek giysem farketmez" diyenler önemsemeyebilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McsPeyn, 01 Kasım 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Guild Wars'a bak bakiym ATI Radeon 9800 ile ekranında savaş alanı yaşanırken kaç kare atlıosun..

o dediğin kartla 4x fsaa + 16x anisotropic 1280x1024'te 32-bit ve bütün ayarlar kökle oynadım, hiçbir savaşta atlama olmadı. yaptığın tahminde şansın yokmuş.. :-)

riglo sen de beğenmiyorsan okuma. laf mı şimdi bu dediğin?

ekleme: yani "bu oyunun bir tarzı var ve sen anlamıyorsun" dense onu bile anlayacağım bir mantığı olduğu için de ben birşeyi eleştiriyorum ve "beğenmiyorsan hede" yanıtını almam inanılmaz derecede mantıksız geliyor. oyunu oynayıp da beğenmemesi de mümkün hem insanın, her oynadığımız oyuna sırılsıklam aşık olmuyoruz ya?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 01 Kasım 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi attigin her mesajda blizz.e sayiyosun, yok bunu yapmam sunu etmem, beta key gelirse girmem bile diyosun. paso bi seylerden yakiniyosun... ben de bunu anlamadim. yani tamam begenmiyosun madem oyunu. peki... tamam. anladim. baska bi mesajda bi daha begenmedigin ve blizz.e saydirdigin... peki tamam. sonra bi daha.... nereye kadar gidecek merak ettim? heralde oyun cikar, sen oyunu 1 sene, gunde 6 7 saatten falan oynarsin, ondan sonra yok abi rezalet oyun diye yine gelip mesaj atarsin buraya :)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok şikayet edip gene oynadığım oyunlar da mevcut, şöyle düşünüyorum da mesela diablo 2 ilk sıradadır belki buna örnek olarak. nedeni de blizzard'ın yamalarla bir taraftan düzeltirken bir taraftan sürekli bozması oyunu. sonunda öyle bir nokta geldi ki adamların en son çıkardığı yama oyunun en iğrenç hali oldu. bir yıldan fazla beklettiler insanları ve sonuç eskisinden daha kötü bir oyun oldu. işin kötüsü en son yama standart hale geldiğinden o olmadan da single'a mahkumsun..

şimdi wow'a bakıyorum, bir sürü arkadaşım, tanıdık, oynayacak. diyorum iyi bir fırsat onlarla aynı oyunu paylaşmak için ama bakıyorum oyun beni kendine çekmek yerine itiyor. kızıyorum da küfrediyorum da hatta adetim olmadığı üzere.. :) bir bakıma da insanların "grafikler müthiş" filan demesine acıyorum, öyle bir şartlanmışlar ki blizzard ne çıkarsa bir bahane uydurulacak savunma için. grafikleri güzel yaptıkları oyun da mevcut hani, paradox gibi grafiği bir kenara koyup sırf gameplay'e abanmakla yetinmiyorlar..

ha ayrıca, bir de paladinlere hakaret olarak kabul ediyorum blizzard'ın paladinleri böyle resmetmesini![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

anliyorum demek istedigini. belki gercekten seviyodur insanlar?!??! yani acimana gerek yok belki cidden tatli buluyolardir..

istedigin kadar kiz, bence iyi yapiyolar. yani mesela diablo2nin son patch ini ben sevdim. hatta bayildim, nasi sen begenmiyosan... kisiden kisiye degisir dooru. ama bunu 30 defa da soylemeye pek bi gerek yok... :)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

30 defa söylerim zira lvl 90'ın eşiğinde karakterlerim çöp oldu gitti 1.10 yüzünden, sırf karakter template'leri bozmak için abuk sabuk değişiklikler yapmaları nedeniyle.. :hrr:

everquest 2 grafikleriyle wow'unkileri karşılaştırıp wow'a daha yüksek not veren insanı nasıl açıklarsın ki başka? göz var izan var, vosvosu şirin görürsün de tasarımına lamborghini'den yüksek puan nasıl verilir?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Surrealizm'le impresyonizmi karsilastirirsan ve sen tamamen impresyonizme yonelmissen surrealizme tabii ki hakaretler yagdirirsin ve begenmezsin... ya da barok cagdan (neydi sonraki donem ya unuttum..) iste sonraki doneme gecerken de aynisi soz konusu. hatta barok cagin etkisi altindakiler, digerlerini sanatci olarak bile gormediler... bilmem anlatabildim mi.
bi tarafta Bach var, obur tarafta Beethoven var.

NOT: Romantik Donem'mis...
[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 01 Kasım 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

salvador dali kendisinin samwise didier'den bahsedilirken örnek gösterildiğini duymuşsa mezarında mona lisa'yı çizmeye başlamıştır.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

konudan uzaklaşmışızda bende karakterim hakkında bir soru soriim daha önce konuşuldumu bilmiyorum .
kesinlikle paladin yapacağım ama kim insan ve cüce arasında kaldım. İnsanın racial trait extra skills tarzı bişi yazıyor.cüce de ise cold resist ile tresure finding var hangisi daha iyi ??? işe yarar bişimi treasure finding ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bence paladin yapicaksan kesinlikle human yapmalısın.Ama cüce daha güçlu combat bakımından.Human paladin ile dwarf paladin kapissa dwarf paladin yener.Ama dwarflar tipsiz,cüce ve 0 karizma olduğu için hayatta dwarf açmam :)Bu arada human paladin ve warrior zirh giyince(özellikle yüksek levellardaki plate armorlar)çok süper duruyo.Human zaten çok güzel yapılmış.Night elf kadar güzel duruyo.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...