Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 pvp ıstıyorsanız wowun hılkat garıbesı pvp sı ıle ugrasıcagınıza paraya kıyıp gw2 alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 denedim de çorba gibi animasyonlar. temiz gameplay yok malesef. wow arenalari seviyorum ben ayrıca sizi bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 GW2 yeni çıkmış bir oyun için gayet güzel oyun. Ancak bir oyunda PvP bir seçenek olmalı, tek seçenek olmamalı. Tek seçenek olunca, ilk heyecan geçene kadar zevk veriyor, sonra bir süre zorlayarak oynanıyor, devamında ise "abi nerdesin ya haftalardır yoksun" oyununa dönüşüyor. MMO oynamak isteyen insanların en çok ilgilendikleri şey oyuna devam eden arkadaş topluluğudur. 2 günlük bir işten sonra oyuna girince bu arkadaşları oyunda bulma arzusudur. GW2 bunu yapabilecek bir oyun değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 arkadaslarınla tek ılıskın guıld chat uzerındense bulamazsın tabı, hadı bugun XXXX oynıyalım dıye onceden haberlesıp topluca gırılıcek bı oyun gw2 aylık odemede yok kafa rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Eski bekarlık günlerim olsa GW2 yi de oynıcam ama wow a zor vakit buluyorum.. Ve bana bakarak wow a başlayan tonla arkadaşım varken başka oyunda bu adamlara ihanet olur. SC2 oynarken bile suçluluk duyordum, hemen geri döndüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Biraz önce resto druid olarak bg de bir mage i kestim 1vs1 de :) sonra bir rog u kesiyordum %10 hp de kaçtı ve oyun bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Dünyalar tatlısı kungfu pandamla yargılarım sizi. http://i.imgur.com/8H8wv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Sibel can gibi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar