di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selam, Bir arkadasim istedi, siparis edip gonderivericem ama once bir fikir sorayim istedim. http://www.amazon.co.uk/Seiko-SNQ087-Silver-Stainless-Steel-Quartz/dp/B0033CF0FM/ Bu modele ya da benzerine sahip olan var midir ? Fiyati nasildir ? Tavsiye eder misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 feci çirkin diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 daha çirkinini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kolda görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Su demirlerini sevmedim ben de ama ic kisim pek de fena degil gibi. http://uhrforum.de/attachments/291508d1314441473-welche-uhr-tragt-ihr-heute-teil-6-002-800x600-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 seikonun en cirkini heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 çok leş bence = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Quartz abi, tipine bakıp yolla. Mekanik olmayan saatlerde fiyat farkı malzeme değerini, markayı ve tasarımı belli eder sadece, performansa bir etkisi olmaz. Bir Seiko için iyi bir fiyat. Mekanik olmayan saatler ruhsuz ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edgeVII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ya aksesuarda fikir sormak nasıl bir mantık ya? Zevk ve renk diye birşey duymadın mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Quartz olunca öyle ama mekanik saatler çok fark ediyor, bilen olmadan almamak gerek onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 edgeVII said: Ya aksesuarda fikir sormak nasıl bir mantık ya? Zevk ve renk diye birşey duymadın mı hiç Sorulani anlamadan yorum yapmak nasil bir mantik ya? Akil diye birsey duymadin mi hic lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ya begenen begenmis saati, yapacak bir sey yok. Yalniz cok agir sanki, 455gr. Onun disinda kalite ile ilgili bir yorumunuz var midir ? Sorun yasadiniz mi bu tip modellerle hic ? Benzer tipte Swatch'um vardi mesela -ki sanirim Seiko ile karsilastirmak bile hata kalite olarak-, o baya baya sikinti yaramitsi, tamire gondermek zorunda kalmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Abi bu koşucu saati, o demirler koşarken kırılmasın diyedir belki? Fiyat olarak quartz bir Seiko için normal ama adam özel olarak bu saati istemediyse mekanik bir şey al. Seiko 5'a bak, Pulsar'a bak, bu fiyatlarda kaliteli mekanik saatler yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yok abi, adam link'ini gonderdi ben bunu istiyorum bunu yolla bana diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 tam benlikmiş saat. sağa sola vurup camını dağıtmıyım diye yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bir sorun yaşamazsın, quartz saatlerin kalitesi bir yerden sonra sabitleniyor dediğim gibi. Mesela Raymond Weil'in 500$'lık bir quartz'ı var; içinde timsah derisi, safir cam, marka filan var. Asıl saat mekanizması aynı gibi kalıyor. Breitling gibi imba firmalar 3000$'a quartz saat satıyor ama bu Seiko'dan farkı yılda 10 saniye daha az sapması filan oluyor en fazla. Asıl fark markadan. Seiko iyidir. Swatch da iyidir ama üst modellerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 arkadasin istiyosa, biz ne diyelim abi, adam gormus begenmistir heralde. ben begenmedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ya daha cok iyidir guzeldir seklinde marka yorumlari beklediydim ama bunlar da olur. Kisaca saat cirkin ama marka iyi. Sagolun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kötüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 beyazıt da 5 liraya satılan seiko ve citizen modellerine benziyor,ama bence alacağınız saat titanyum kasa,safir cam,citizen eco-drive tarzı pilsiz bir saat olursa aliyyülala olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Selcuk kotu dediyse alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hmm ilk bakısta saate benzemior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 di said: Selcuk kotu dediyse alinir. selçuk senko ise çok doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bedava verseler satar başka saat alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 di said: Selcuk kotu dediyse alinir. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar