Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Elin oğlu neler yapıyo valla heyran kaldım . Hatta kala kaldım . Biraz yaş konusunda belki ufak kalabilir ama cidden uğraşmış ... Hele suanda bi betasını yaptığı bi oyun var internet üzerinden direk siteden multi soccer olayı . Bitirsin takılırız patiler olarak. Hatta turnuva düsenleris. Dıhla bağa gubanın olam [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 oyun beni feci gıcık etti oynamıycam işte :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 eheh alışınca çok zevkli ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hayır hiç değil :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 öeh full BW download. kasıyor başka zaman inş.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 tiksindim oyundan.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Jeangles Freestyle yarismasi[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 touchpad le oynamak ayrı bi boyut getirdi ama genede listede nah çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 279.000 küsür yaptım da high scorelar çok yüksek[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 02 Kasım 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 KAsmışşşşşşşşşş Yuh ben deli oldum manyak gibi butun gece uğraştım olmuyo hareketler bi sure sonra anasının ... gibi oluyo . Döndür babam döndür salak oldum . Ama dediğim gibi eleman hasta birisi multi soccer accayip zevkli olucak . en güzeli boyle salak salak fifa oynar gibi değil kavga dövüş girişiyosun birbirine topu almak için :D . Kısacası tam bizlik :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 İğrenç ötesi yani...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu ne ya[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 cidden hiç sevmedim çok dandirik ya hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Berbatttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 eh[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 320.000 yaptım 5-10 kere daha oynarsam girerim ilk 100'e heh[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 104.000 güzel bi puan saniodum ama daha başiymiş lol[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 o levis hedesinin kolpası deilmi bu? cok gıcık kapadım direk 2 dususden sonra eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 mouse la o cıka noktaların uzerine geleceksin sırayla yerede degmeden tamamlaman lazım yoksa takla fln atıosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bu adam ınsanı sınır hastası eder.. bi sure sonra ; alooew mouse uchtu heeey dushme lam aloow allah dur mouse u alacam dur lam dur !! alllah kafan patlasın emi mouse ta bozuldu işte.. durumlarına düşüyorum olmuyor ..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 buda speed yiyodur 2,3 milyon yapar bırakırım. ahah[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 abuse cu seni :D nıahahahha adam ne dedi ya . İşiniz gücünüz pislik :lol: Speed hahahaha ! :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 3 " Day Thes. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 140.377 yaptım, harbi çok güzel oyunmuş. böyle tam hareketin yarısında kalmışken düşmek falan çok kötü oluyor. ama son saniyede kurtarınca insan seviniyor :D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PAINOFTHETURK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Berbat + levis'in kaykay şeysinin aynısı bu..[signature][hline]Turkuaz.no-ip.com:4112 Turkuaz DC Hub. 1GB Min Paylaşım. Amacımız Türklerin Dosya-Bilgi Paylaşımı Yapması [TurkuazTeam] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Volfied, 02 Kasım 2004 01:56 tarihinde demiş ki: Jeangles Freestyle yarismasi http://www.jeangle.com/freestyle/game.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar