hasmetbeybi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 izmirden istanbula giderken yanımda pc kasasınıda götürmek istiyorum yeni aldıgım icinde el üstünde tutuyorum . nasıl götürebilirim ucakta öyle bi secenek var mı ekstra para ödeniyormu yoksa ucak dısında baska yollarda var mı ups falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 boyutlarina gore el bagaji olarak alirsin ama agir muhtemelen arayip sor limitleriniz ne diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 jelatin tarzı bişeye sardırıp yanına alabilirsin.8 liraya filan sardırıyosun.ben koca bavulu yanıma alma öküzlüğünü yapmış adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Koca bavulu yanına almak için koltuk parası ödemen gerekiyor diye biliyorum ben. Eğer kasa devasa birşey değilse heybe tarzı bir şey bul, kasayı içine koy, koluna tak öyle check-in vs. geçersin. Ben xbox gönderdim öyle. Onun haricinde narin eşya için ayrı bagaj oluyor. Ekstra ücret almıyorlar eğer ağırlık hakkını geçmezse. O şekilde de poster yolladım, aynı koyduğumuz gibi çıkmış İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 8 ya da 9 kiloyu gecmiyorsa alırsın muhtemelen yanına. ama bence parcaları sok ve kutula. o sekilde tası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu gibi bişi al. kabine koymak istediğini söyle. büyük ihtimalle arıza yapmazlar. strafor+küçük valiz daha güzel bi çözüm yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 elde bagaj 8kg die biliyorum limiti.uygun bi canta bulup kasayı basucundaki gozlere yeslestirebilirsin.umarım kasa govden cok buyuk degildir. diger turlu valize vs.koyman gerekecek kasa diosun bi de hasar gorebilir. ya da riski goze al kargo ile gonder.anlatırsın durumu pc kasası yollayacagım kırılacak esya vs.die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kolisine koy ver bagaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aynen. HDDleri söküp el bagajında taşırsın bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ben hdd leri söküp jelatinle sarıp valize koymuştum. kırılıcak eşya demiştim, diğer bagajlardan ayrı bir yere koydular. hassas şeyleri oraya koyuyorlarmış. sorun olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 parcala kasayi al yanina, sakin verme bagaja irzina gecerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 kırılcak kısmına verirsen bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Arkadaşlar, firma politikasına değişken bu ölçü. Genel kilo oranı 6 ile 10 kg arasında değişmekle birlikte: THY 23 x 40 x 55 Easyjet 56 x 45 x 25 Sunexpress(Lutfhansa) 55 x 40 x 20 KLM 55 x 25 x 35 cm vs vs... Sabit birşey yok. Kimi bu limitleri önemsemezken, kimi check-in sırasında ölçüm yapan metal kafeslerle bunu tamamen kısıtlıyor. En güzeli uçacağınız firma'nın web sitesini ziyaret edip, 2 dakikada öğrenmek. Burda cevabı veren bulunmaz. Milleti Search Engine olarak kullanıyosunuz anasını sadfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar