deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Gerçi 9 gün daha aynı yurtta arkadaşımda kalacağım ama 2 saat sonra gelip odamı teslim alacak görevli benden, bayağı alışmışım böyle, çok garip oldu, toparlanırken farkettim. Daha önce bir kaç kez taşındık ailece ama ilk kez kendime ait olan bir yeri terkediyorum. ALMAYIN ODAYI LAN QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 yurt odasından mı ayrılamıyosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ahuahua nuub ya ben 5 sene kaldığım evden çat diye çıktıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 QQ MOAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 senko said: ahuahua nuub ya ben 5 sene kaldığım evden çat diye çıktıydım. uu çok sert çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 senko said: ahuahua nuub ya ben 5 sene kaldığım evden çat diye çıktıydım. sen de folloş olmuşsun ama. angara-izmir-eskişeer-istanbul-yalova arası dolanıp durmak nedir olm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 odada deadwoll was here yazmadigin yer kaldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Negzel filmdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 DynamicK said: odada deadwoll was here yazmadigin yer kaldi mi? Ahahahah, aklımdan geçti de iyiki yazmamışım,depozitoyu vermemek için odaya yolladıkları kadın dolapları yatırıp altına bile baktı bir şey var mı yok mu diye sdf Ben hayatımda ilk kez yurda/eve çıktım btw. Evim hep okuluma yakındı, bir de üstüne yurtdışında olunca değişik bir tecrübe oldu. Hayatımda ilk kez lavabo cifledim daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 said: kadın dolapları yatırıp altına ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 İşte öyle bir şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Bu arada 1.5 haftadır Red Dead Redemption Goty bekliyordum, posta kutusuna baktım, anahtarları verdim, postaneye "bana gelen postaları burda bekletin" demeye gittim. Ben dönerken postacı çıkıyordu binadan. 1 saat kadını aradım postam geldi, aç kutuyu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 geçen hesapladık.ailecek 11 kere taşınmışız.zannedersin alacaklımız var ondan kaçıyoruz..neler yaşadık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 +1 biz de çok taşındık. bi süre sonra zaten bağların kopuyor. benim koptu en azından. ülkeyi bile terkederken "hmm ok" diye çıktım geldim. şimdi 12sene oturduğum evden çıkacaklar. hâlâ "hmm ok" tavrındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lol be kadina bariz mesaj gelmis kendini 7 saniye icinde yok edicek yazan YOUR MISSION IS TO FIND OUT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Mr_Hand said: senko said: ahuahua nuub ya ben 5 sene kaldığım evden çat diye çıktıydım. sen de folloş olmuşsun ama. angara-izmir-eskişeer-istanbul-yalova arası dolanıp durmak nedir olm sdf abi hiç girmeyelim oralara... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar