SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nerde bana topalı öven adamlar?selçuğu aratmadı resmen.o değilde +5 verdiğinde ztn 90+1 oynanıyodu sonra 2-3 adam yattı fln tam 95te bitirdi efsaneydi hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Abi o GS takımı tarihin en kötü GS'si filandır, normaldi Karpaty'e elenmesi fsds...Normal bir Anadolu takımıydı işte. İyide Topal'dan çok şey beklemeyin zaten. Ben çok severim Topal'ı ama yapabilecekleri belli. Selçuktan on kat iyidir her türlü de, gidip über işler yapamaz ki zaten onun farkındalığıyla oynar topunu... Dark, bizim Rijkaard'ın ilk senesi elemelerde baya iyiydik Keitalı filan derken gazla 3-5 sallıyorduk ama işte rakipleri çok tanımayınca farkı o kadar bilemiyorsun. Vaslui o kadar da kötü değil sonuçta. Ama Fener 2-3 tane atar o sorun değil, ben eleneceğini hiç düşünmüyorum zaten. Bir sonraki tur nasıl olacak acaba. Bundan kolay olacak hali yok heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi topal tek basına kurtaramaz zaten orta sahayı, topalın yanın daha teknik bir orta saha lazım, tum taraftar bunu istiyor zaten. egemenin yanına adam gibi bi stoper lazım, 2 tane bodoz stoperle olmaz bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 kuytla direk neden başlamadı forvette anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yavaş alın Fernandes'i , pazardan elma alıyorsunuz sanki. 1 tane adam gibi adam kaldı takımda onuda verirdik sanki =P ayağa düşmeye görelim hemen fernandesi almamız lazımlar felan oh ne güzel valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi fernandes 3 tane melo 3 tanede m.topal ettigi icin herkesin istemesi normal yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 valla cl elemeleri başlangıç tarihi nezamandan beri belli.yok hazır değil yok transfer lazım fln hazırlığı buna göre yapıcan ozaman transferleride ayarlıcan.bide semihle başlamak nedir harbiden ya.çok sinirlendim aksam aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Valla Feneri zerre sevmesem de son yıllarda can çekişen ülke puanı için umarım tur atlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 oy oy gollu beraberlik ha :D uefa el atmış olaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 melo 2 kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bizim takımlardan bi yol olmaz cidden. azizi falan yine alsalar bari de çıkıp gazla oynasalar rövanşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Gene dua etmesi lazım fenerin bu skora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dualık bi durum yoktu bence tamam fener kötüydü de rakibinde yerde yatmaktan başka bi numarası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Zegna said: abi fernandes 3 tane melo 3 tanede m.topal ettigi icin herkesin istemesi normal yani :D yok o eksik olmus 3 tanede selcuk inan 1 tane mustafa sarp 2 tanede ernst etmesi lazim sdf 3 tane melo nedir abi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 S-H said: dualık bi durum yoktu bence tamam fener kötüydü de rakibinde yerde yatmaktan başka bi numarası yoktu. işte düşün ne kadar kötü haldeyiz, öyle bi takıma karşı 1-1'e dua ediyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 theCio said: tahmin: 1-1 vaslui atar sonra fener 70-90 arası atar bir tane. deplasman vaslui 0 fener 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Fenerbahçe'yi geçen sene Avrupa'dan neden postaladıklarını anlamadınız mı hala? :) Golde fırıldak gibi dönen Egemen mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 theCio said: tahmin: 1-1 vaslui atar sonra fener 70-90 arası atar bir tane. bi rıdvan dilmen değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 insanlar geceler boyu pankart yapıyor, yönetim stada almıyor sonra.taraftara düşman gözüyle bakıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 vaslui takımına neden bu kadar rahat yaklaştı fenerliler, neden bu kadar küçümsediler anlam veremiyorum. geçen sene gruplarda sporting lisbon'u evinde 2-0 yenmiş, üstüne lazio'ya iki maçta da yenilmemiş bir takımdan bahsediyoruz. fener eşleşebileceği en ters takımlardan biriyle eşleşmişken oyunculardan fark beklemek çok çok anlamsızdı. ayrıca mehmet topal'dan yaya toure oyunu beklemenizi anlamıyorum. mehmet topal dediğimiz adam selçuk şahinden sadece bir gömlek iyi bir futbolcudur. oyunun defans yönünde -çok istikrarsız olduğu için zaman zaman- etkili ama hücum yönünde son derece kötü kararlar alan bir adamdır. geçmişteki galatasaray, türkiye ve valencia maçlarına bakarsak mehmet topal'ın birçok anlamsız kararları kendi kalesine pozisyon haline gelmiştir. o yüzden mehmet topaldan beklentilerin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. fener'in oyunu iki yönlü çok iyi oynayabilen bir adam almadığı sürece rijkaard lı galatasaray'ın bir adım ötesine geçemeyecektir. geçen seneden sonra bu kadar ruhsuzluk heralde geçicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Fener küçümsemedi bence sadece kötü hazırlanmışlar bu maça ve güçleri yetmedi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kötü hazırlanma değil, hiç hazırlanmadı takım.doğru düzgün hazırlık maçı yapmadık, üstüne son maçımız iptal oldu.daha takımın ilk 11'i belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Kısacası yenilmeyi bile bile çıktınız. Belki şansınız tutarsa diye çıktınız. Yazık valla 1 senedir avruaya aç böyle bir camiaya yazık ayıp etti yönetim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Fenerbahçe bilerek elenir avrupadan. UEFA dan ceza gelmemesi için güzel bir fikir komplo vol.42513212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 @unk rahat filan yaklaşmadı ki kimse yetemedik,takım çok kötüydü.zaten ülke olarak hem milli takımda hem kulüplerde defalarca saçma sapan takımlara elendik,rahat yaklaşmak aptallık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar