Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL 3. Ön Eleme Fenerbahçe - FC Vaslui 01.08.2012 @ 21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

Abi o GS takımı tarihin en kötü GS'si filandır, normaldi Karpaty'e elenmesi fsds...Normal bir Anadolu takımıydı işte.
İyide Topal'dan çok şey beklemeyin zaten. Ben çok severim Topal'ı ama yapabilecekleri belli. Selçuktan on kat iyidir her türlü de, gidip über işler yapamaz ki zaten onun farkındalığıyla oynar topunu...

Dark, bizim Rijkaard'ın ilk senesi elemelerde baya iyiydik Keitalı filan derken gazla 3-5 sallıyorduk ama işte rakipleri çok tanımayınca farkı o kadar bilemiyorsun. Vaslui o kadar da kötü değil sonuçta. Ama Fener 2-3 tane atar o sorun değil, ben eleneceğini hiç düşünmüyorum zaten. Bir sonraki tur nasıl olacak acaba. Bundan kolay olacak hali yok heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

vaslui takımına neden bu kadar rahat yaklaştı fenerliler, neden bu kadar küçümsediler anlam veremiyorum. geçen sene gruplarda sporting lisbon'u evinde 2-0 yenmiş, üstüne lazio'ya iki maçta da yenilmemiş bir takımdan bahsediyoruz. fener eşleşebileceği en ters takımlardan biriyle eşleşmişken oyunculardan fark beklemek çok çok anlamsızdı.

ayrıca mehmet topal'dan yaya toure oyunu beklemenizi anlamıyorum. mehmet topal dediğimiz adam selçuk şahinden sadece bir gömlek iyi bir futbolcudur. oyunun defans yönünde -çok istikrarsız olduğu için zaman zaman- etkili ama hücum yönünde son derece kötü kararlar alan bir adamdır. geçmişteki galatasaray, türkiye ve valencia maçlarına bakarsak mehmet topal'ın birçok anlamsız kararları kendi kalesine pozisyon haline gelmiştir. o yüzden mehmet topaldan beklentilerin çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

fener'in oyunu iki yönlü çok iyi oynayabilen bir adam almadığı sürece rijkaard lı galatasaray'ın bir adım ötesine geçemeyecektir. geçen seneden sonra bu kadar ruhsuzluk heralde geçicidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...