ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ops lan öm atcam diye alıntı yaptım şimdi de yollayamıyorum ahahah
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bi temiz elensin Fb de Melo'nun parası çıksın cash on the table
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yaslui mi trapizonlu mu bunlar da
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 bekir böylece bu seneyi kapattı, hayırlı olsun, teşekkür ederiz.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 2 tane daha atsa gene eleyemez bu takım FB yi gencler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Yahu bu Sow oruç tutacam diye kulübün CL şansıylan oynuyor, profesyonel sporcunun orucu bilmemnesi olmaz, çanta çanta bankınot alıyor ödesin fakire fukaraya 30 günün cezasını bitti gitti. Ama asıl suçlu buna izin veren Aykut, zaten Semih-Beienvenu gibi 2 etkisiz eleman var bi de Sow'a izin veriyor derken gol geldi, ABV Egemen-Bekir AŞ
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 e abi, yönetim olarak 1m karlı çıkıcam diye almazsan Yobo'yu hala, böyle keserler bileti. Normal.
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aykutta anca alıyo sow u. daum hastalıgından kurtulamadı adam lol
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 nası ya profesyonel futbolcuya oruçmu tutturuyolar
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 tarihi maci kacirmak istemiyorum, öm lerinizi bekliyorum ^^
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yahu bu Sow oruç tutacam diye kulübün CL şansıylan oynuyor, profesyonel sporcunun orucu bilmemnesi olmaz, çanta çanta bankınot alıyor ödesin fakire fukaraya 30 günün cezasını bitti gitti. Ama asıl suçlu buna izin veren Aykut, zaten Semih-Beienvenu gibi 2 etkisiz eleman var bi de Sow'a izin veriyor derken gol geldi, ABV Egemen-Bekir AŞ Hagi-Taffarel-Popescu dışında full oruç takımla oynadık ramazanlarda bir halt olmadı, sahada secdeye varmayı biliyor Sow efendi sahaya çıkardın mı taraftar baskısıyla cayır cayır oynar
Öne çıkan mesajlar