Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ucuz işçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi iğrenç bir millet olduk ya harbi gitmek istiyorum artık. abazanlık görmemişlik hırs yalan dolan kırdı geçirdi ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Ne kadar boş adam varsa ya "ırkçı" ya da "hümanist" oluyor ya ülkede. Ne garip ülkeyiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dolu adamlar peki ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ırkçı veya hümanist olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ırkçı olmamasi guzel birsey tabi. Ama humanist olunmamasi biraz yanlis degil mi sizce de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 yo değil. misal "bi daha hemen üstündeki mesajı alıntılarsan seni banlarım!!" aslında çok da hümanist değil ama güzel bir uyarı şekli. şaka bi yana bi üstteki mesajı altıntılamak yasak. öbür mesajını editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 DungeonsAndDragons said: ırkçı olmamasi guzel birsey tabi. Ama humanist olunmamasi biraz yanlis degil mi sizce de ? Böyle bir tepki geleceğini biliyordum, ondan özellikle tırnak içine almıştım. Ülkemizde sözde "hümanizm" aslında faşistliğin renk değiştirmiş hali gibi birşey. Bir tarafın yaptığı herşeyi hoş görürken mazallah biri o tarafın olduğu yöne hapşırsa (düşününce çok çirkin Amerikanvari bir laf oldu ama neyse) bile faşist oluyor ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar