roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ülke değil aslında şehir ama: hamburg düsseldorf paris londra madrid milano kopenhag brüksel ve bir takım amerikan şehirleri. buralardan dönen varsa ufacık bir ricam olacak. tenkyuverimaç. cnr0 et me.com adresinden veya buraya yazın ben sizi bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu ne abi. bişi mi isteyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 buzdolabı magnet i isticekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 evet abi bişi isticem. parfüm getirtçem ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şöyle bi avrupa uyuşturucu ticareti merkezleri gibi geldi. ben olsam güvenmem. isimde meymenet yok zaten adamın. o fitiller ya içinizde patlar veya yakalanırsınız. Madara olursunuz. http://scallywagandvagabond.com/wp-content/uploads/2012/03/7610_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 pascalnouman said: buzdolabı magnet i isticekmis ahah mantikli valla bunu okuyunca bana da adam gezdigi yerleri siralamis gibi geldi. Gezerken almayi unutmus, parasi koyacak yeri yokmus falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 avrupadan ne uyusturucu isteyecek tr de var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Hamburg'dan gelicem ben 9'unda. Ama büyük bir şey olursa alamam ne yazık ki çünkü kız arkadaşımın eşyaları falan da olacak yanımda. (Parfümse np getiririm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 oha o gercekmi ya off cok korkuncmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Listede de sadece Paris'e gittim o da çocukken falan. Üzücü yani. Kızları güzel diye hep fakir doğu avrupa ülkelerini gezdik de ne oldu sorarım şimdi kendi kendime. deadwoll said: Hamburg'dan gelicem ben 9'unda. Ama büyük bir şey olursa alamam ne yazık ki çünkü kız arkadaşımın eşyaları falan da olacak yanımda. (Parfümse np getiririm.) ÖM attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 karnında uyuşturucu getir dedi di mi? yoksa parfüm olsa -gerçekten parfüm olsa yani- her taraftan getirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 avrupanın ahlaksızlığını getirtecek. bu sınırlardan sokmayız o parfüm şişesini. koklatmayız analarımıza, bacılarımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ana bacı karıştırma lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 avrupanın ahlaksızlığının sırrı olan esansı buldum da şişesi bitti işte, bi tane daha istiyorum acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi kesin "parfüm şişesi"ni özel gizli yollardan getirmeni isteyecek. oyuna gelmeyin!! ne istiyorsun, hangi parfüm merak ettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 parfüm olsa zaten duty freeden almıycakmı nerden geldiğinn ne önemi varki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 df'te olduğunu sanmadığım bi parfüm çünkü. yoksa şehir şehir niye yazayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 df de vardır o parfum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 miskül amberi medine and hurma-i şerife diye parfüm mü olur abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dasaaa said: miskül amberi medine and hurma-i şerife diye parfüm mü olur abi? bi dahaki sefere bana bundan da getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 vodka, havyar, macallen ve miskül amberi medine and hurma-i şerife hakikaten batının ahlaksızlığı olur bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi bak anlatıyorum parfüm nasıl kokuyor. şimdi açılışta yoğun alkollü turunç algılanıyor bu yoğun alkollü buruk turunç tonları kısa sürede hafifleyip yerini kuru tozlu misk kokusuna bırakıyor zaten kokunun dip notasında belirtilen misk kokusu baştan itibaren kendini hissettirerek kokuya hakim nota olarak her daim hissediliyor. koku baştan sona pudramsı tozlu yapısıyla sanki kullandığınızda tozlu bir atölye,ye girmiş gibi geniz dolduruyor açıkçası bu haliyle benim gibi turunç yoğunluğundaki kokuları seven biri için bile tatmin edici değil. koku orta notalara geçtiğinde çok fazla değişim göstermeden hafifleyen turunç yoğun misk notalarına çok hafif rahatsız etmeyen baharat tonlarının katılmasıyla ilerliyor bu aşamada beni çok açmadı doğrusu..uzunca bir süre pek değişim göstermeden bu şekilde devam eden ,kurudukça diplere doğru biraz daha hoş hale gelen koku harmanın yumuşamasıyla hafifleyerek güzel bir ilkbahar yaz kokusu haline geliyor bu aşamada koku ünisex kokulara yakın tarza bürünüyor en dip notasında kaybolmaya yüz tuttuğunda hafif gül tonları çok hafif vetiver ve meşe yosunu ile buruk sabunumsu pudramsı şekilde misk,in tamamlayıcılığında sonlanıyor... turunç + misk ana ve baskın karakterli ünisex tarza yakın ferah bir ilkbahar kokusu ancak iyi karışmamış harmanlı notaların hepsinin kendini göstermediği tozlu sabunumsu pudramsı yapıda sentetikliğin her daim hissediliyor. böyle bi koku yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 now i have the weirdest erection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 macallan i yanlis yazdin. 2 sise getirceksin cezalisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 legal sınırlarda ne getirebiliyorsam getiricem zaten. yağmalar gibi dalıp herkese bişiler yüklenip uçağın bir tarafa yatık gelmesini sağlamak tek amacım şu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar