kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Gaming headset almayi dusunuyorum ama kafam cok karisti modellere bakarken. Usb cikisli olanlar daha pahali analoglara gore mesela. Usb cikis daha mi kaliteli? Usb olanlari nasil ses kartina takabilirsinki. Razer megaladon dusunuyodum ama usb cok kafama takildi. Sizce hangisi daha kaliteli ses verir harici bir ses kartiyla birlikte laptop da kullanİcam. Sennheiser razer logitech falan dusunuyorum. Bilgisi olan yazsin lutfen butcem 150 dolar civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 USB'den ses kartına takmıyorsun, USB olarak taktığın şey zaten ses kartı oluyor. Sana tavsiyem steelseries siberia v2 alman olacaktır. Razer'ın ismi var sadece, emin ol Razer dışındaki bir çok markadan çok daha yüksek performans aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hiç düşünmeden playvision,bu fiyata bundan iyisi yok http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10029029 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 usb kulaklıklarda ses kartı oluyor (küçük ve external), kulaklığı o usb cihazına bağlıyorsun, usb'yi de bilgisayara. direk ses kartına da bağlaman mümkün oluyor. ama o şekilde kulaklığın bazı özelliklerini (5.1/7.1 ses mesela) kullanamıyorsun. true 5.1 felan hiç deneme imkanım olmadı. ama kullandığım kulaklıklar arasında en çok şunu beğendim: http://www.sanalmarketim.com/urun/bf81d391d785f5f6dd30f78dee2bada5/SENNHEISER-PC-333D-Mikrofonlu-Gaming-Kulaklik-USB 300 liraya yakın bir paraya satılıyormuş (ben daha ucuza almıştım gerçi), fazla gibi gelebilir. ama müzik ve film seslerinden çok memnunum. kulaklığa takılı mikrofon ise oyunlarda çok rahat oluyor ve temiz bir ses veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/categoryId.35096300 Bunun ses kalitesi, mikrofonu gayet basarili. Saatlerce rahatca da kullanilabiliyor (bazilari kulagini, basini falan acitip ediyor uzun kullanimda). Hatta logitech g930 da kullandik ama bunun kadar rahat degil, terletme falan da oluyor. edit: tabi bu g930'un 7.1 surround ses vermesi,wireless olmasi ve uzerinde hotkey'ler barindirmasi gibi seylerle karsilastirinca bazi insanlar icin onemsiz olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Razer Carcharias mı diyorsun? ben esas Razer Tiamat 7.1'i merak ediyorum. Razer Megalodon iyi olmuş gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Aynen Tiamat beklemekteyim bende, gerçek 7+1 deneyimi tripleri falan, bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağız. Türkiye için çıkış tarihi ile ilgili bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 G930 kullaniyorum, mutlu mesudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Evet Bone, fiyat performans olarak hardcore gaming`in dibinde degilseniz Razer Carcharias gayet net bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Aydinlandim valla sagolun. Tiamat 7.1 alicam sanirim cikmis burda. Logitech sadece wireless diye hosuma gidiyo kablolu olsa yuzune bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 razer iyidir ondan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar