namesiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaşlarınızdan yediğiniz en büuük kazıklar? Benim en yakın arkadaşım olarak gorduğum bir insan aslında benle bir arkım yuzunden akılıomuş onla bozuşunca **ne benle kustu[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hmm kazık kazık....hatırlayamadım. *!feci paranoyaktır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yakın olarak gordugum bı arkadasım bayagı pahalı bı kıtabımı gıdıp satmıstı , ıcıme oturdu tabıı gıttım dedektıf gıbı arastırdım buldum fılan , sonra yuzume bakıcak halı kalmadı adamın[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ultima oynarken osman geldi ve atımı kesti.hiç unutmam...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ben sölemiyim de,baya kral kazık yedim yakın zamanda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadaşa password'u vermiştim accountu boşaltmış BALTAMI GERİ VERİİİİN!!!! pls bab[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 yoksa ben mi :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: ultima oynarken osman geldi ve atımı kesti.hiç unutmam... ahuha:D ama cidden benide 10 yıllık en iyi arkım iyi kazıkladı sattı gibi bişi[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hiç yakın arkım olmadığı için malesef kazığımda yk :)[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
micha Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kızlardan yemedigim kazıgın haddi hesabi yok. :([signature][hline]To be or not to be
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: micha, 01 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: Kızlardan yemedigim kazıgın haddi hesabi yok. :( ????[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yemediğim kazık kaldımı ... yok kalmamış...[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Baştan temkinli davranıp çevremi ve arkadaşlarımı iyi seçtiğim ve tanıdığım için asla şu anda hatırlayabileceğim veya buraya yazabileceğim kadar büyük bir kazık yemedim. Hatta pek kazık yediğim de söylenemez...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: John_Petrucci, 01 Kasım 2004 18:19 tarihinde demiş ki: ultima oynarken osman geldi ve atımı kesti.hiç unutmam... Oha... Kesin benden çaldığı kılınçla yapmıştır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu osman çok gavat bi adam zaten. Ben de "kesme b@p pk olcem pls" yazmama ramen kesmişti beni[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 herhalde en buyuk kazık gecen per$embe gunu herkese yarım gunken bız 3 ark. kalıp okulun pclerıne format atarken ıkısının ı$ımız war ama onun yok hocam dıyıp satı$ koymalarıdır =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Ardeth, 01 Kasım 2004 16:03 tarihinde demiş ki: hmm kazık kazık....hatırlayamadım. *!feci paranoyaktır* arkandan neler çeviriyoruz bi bilsen Ardethcim........... nıhahahahahahaha[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Pyr0, 01 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: herhalde en buyuk kazık gecen per$embe gunu herkese yarım gunken bız 3 ark. kalıp okulun pclerıne format atarken ıkısının ı$ımız war ama onun yok hocam dıyıp satı$ koymalarıdır =) pyro insan kafayı yer be geçmiş olsun Not:Pyro yazcağıma Payro yazmışım afedersiniz :D [signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. [Bu mesaj diablotg tarafından 01 Kasım 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kimseden kazık yemedim şu ana kadar, yakınımda tuttuğum insanlar kazık atacak insanlar değil çünkü.Beni arkadaşı sanıp kullanmaya çalışıp hödöleyen insanlar olmuş olabilir, hatta kazık attıklarını bile sanmış olabilirler.Ancak ben hissetmedim öyle birşey. Babamdan kazık yemişliğim vardır bir kere. Eski kız arkadaşlarıma kötü kazıklar atmışımdır ama bu alışkanlığımı yendim ehe.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ben hiç unutmam..Arkadaşım çorbama kazık koymuştu bi tane..Sonra...Kazık yedim...(Bu iğrenç espri kendini kısa bi süre sonra yok edecektir)[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 En yakın iki arkadaşımın 1 ine küfrettim ama çok sinirlendirdi yani. Küstü. Dier salakta küstü.. Bu kadar YOBAZ olduklarını bilmiyodum. Ama kaybettigime onları üzgün degilim.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 abı herkezden kazık yenırde kızlardan yemem yanı :D[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND
Xanthe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kımın ne olduğu belli deil.Genelikle bütün ilişkiler çıkar amaçlı olmuş.Buyusden böle mutsuz bi toplum olduk.
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Arkadas benı uo ya baslattı sımdı kızları goturuyor ben uo oynuyorum :D (neyse bu yıl bıraktım uo yu)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
HaDeSs Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Razu, 01 Kasım 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Arkadas benı uo ya baslattı sımdı kızları goturuyor ben uo oynuyorum :D (neyse bu yıl bıraktım uo yu) zuha adam ısı bılıomus:P[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Öne çıkan mesajlar