Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Science Of Decay

Norak

Öne çıkan mesajlar

lan nerden izledim, sineklere saygı duydum arkadaş öldürürken düşünecem artık sdf

Çok sürükleyici ve akıcı yapmışlar ama, cıvık mantarın dev bir tek hücre olarak yaptığı işler ve besine ilerlemesi falan çok ilham verici
Bir şehrin elektrik-internet vb. şebekesini bununlan bedavadan toprak altından genişleterek ilerlettiğinizi falan düşünsenize abovvvv
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

3-5 sinek böceğe katlanırsanız çok iyi şeyler var, dün gece izledim ben

çürüyen domuzun içinden beyaz köpüklü sıvılar ve kurtçuklar akıyor sen 3-5 sinek böcek diyorsun.

buarada eski evimde, evde olmadığım bir hafta eve camdan ishalli kedi girmiş kıyafetlerimin üstüne sıçmış eve döndüğümde o kurtluların birebir aynısını gördüydüm ve altında bok vardı :/.

tabi ben sayıns mayıns anlamam üzerine bocaladım aceyi köpüklü banyo gibi köpürdü hayvanlar
Sosyal ağlarda paylaş

ev birinci kat cam da açık bazen (hayvan gibi demirli olduğu ve içinde değerli bişey olmadığı için açık bırakıyodum sdf) bi kedi de alışmış giriyodu ben de çıkarıyodum ama çok kızmamamdan bile yüz bulmuş olacak ki giriyodu sürekli. ishalli girişinden sonra bi daha girmedi ama sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

buarada eski evimde, evde olmadığım bir hafta eve camdan ishalli kedi girmiş kıyafetlerimin üstüne sıçmış eve döndüğümde o kurtluların birebir aynısını gördüydüm ve altında bok vardı :/.

okurken okurken bi anda şu paragraf gelince

omgwhy

http://www.youtube.com/watch?v=B60KKOPO2yY

of geçmiş olsun ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...