Runuo_xman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Selam arkadaşlar.. Detaylı olarak inceledim runuo ile ilgili tum konuları ancak arkadaşlar daha geniş bi script arşivi bulabılecegım bır adres yada baska bır kaynak varmı... türkce içerikli... Yardımcı olursanız cok sevınıcem saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yok kardes bir suru ingilizce kaynak var yada her soruna cevap verebilecek bir runuo forumu var(iglince oda) Yada yapamadıklarını buradan sorarsin bilen arkadaslar cevaplamaya calısır.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Serverları Runuo Olan .. Shard Ownerı veya Runuo Scriptini Kim Yazıyorsa Onlarla Irtibata Geçip Yardım alabilirsin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 RunUO üzerine türkçe kaynak sitesi yok şu anda. [ya da ben bilmiyorum] Zaten en iyi kaynak sitesi de runuo.com ama şu anda yenileme çalışmaları var, kapalı. script arıyorsan da runuo açıldığında, database'i korurlarsa, forumlar da "script submissions" bölümünde yeteri kadar script bulabilirsin...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bildiğim bir tek runuo.com var. bir de exile.avaturk.com/ultimadevelopers var fakat orda pek bir script yok[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Zamanla o da olacak inşallah ama şu an malesef...ingilizce takılmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 lol runuo nun hepsi nerdeyse open source script zaten :) teker teker acıp bak hicbisi yapamıosan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Run UO C# dili ancak ben şahsen C# bilmiyorum ancak C++ ve C dillerine hakimim. Bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. Araştırsan Run UO scriptlerinede ulaşabilirsin. Türkiye'de çok yeni oldugundan insanlar paylaşmaya çekiniyo olabilir. Yabancı kaynakları tutorial bazında tavsiye ederim[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age [Bu mesaj berkinyum tarafından 30 Şubat 1903 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar