di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Ankara Anlasmasi EU ulkeleri ile imzalandi, UK ile degil. Anlasmanin maddelerinden biri de bu ulkelerde is kurmak isteyen Turklere kolaylik saglanmasi yonunde, haliyle link'ini verdigin vize de Ankara Anlasmasi Vizelerine dahil. Bunu ve sponsorlugu cikarinca geriye Turklerin dahil olabilecegi bir calisma vizesi tipi kalmiyor EU ulkeleri genelinde onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Joker said: di, 5 yıl önce sordum soruyu bilemiyore diyerek geçiştirmişsin, 5 yıl sonra bilgiler tazelenmiştir belki tekrar sorayım :) ankara anlaşmasındayken ev alınmasıyla ilgili bilgin varmı, mortgage veriyorlarmı hede hödö. ankara anlasmasi mi diye bakmiyor mortgage verenler. direk vizene bakiyorlar ve min 2 yil vizen olmali. bazi firmalar daha uzun sureyle vizenin olmasi sartini kosabilirler. tamamen risk faktoru devreye giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 GIDEMEDIK LA! kaldirmislar bunu oyle mi? Ankara antlasmasindan bahsediyorum. ssadece oturum uzatma verilecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 ankara anlasmasi duruyor..sadece uk artik buna taraf degil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2018 dasaaa said: GIDEMEDIK LA! kaldirmislar bunu oyle mi? Ankara antlasmasindan bahsediyorum. sadece oturum uzatma verilecekmis. anlaşma duruyor, oturum izni için 3 yıl olan madde 5 yada 6 yıla uzayacak. yani artık en kolay oturma izni alınan ecaa diğer tier2 ler gibi oluyor o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 di said: Vay arkadas. Geleli tam tamina 5 sene 1 gun olmus an itibariyle. Konuya WOT'umu atali da 4,5 sene olmus. Sinirsiz oturumumu aldim ben, rahatim, darisi basiniza -tabi once mabadi kaldirip gelmeniz lazim. :) Baska birinin mesajlara bakarken denk geldim. Bi update cakayim da havam olsun, sanim yurusun. Vatandasligi da aldim ben. 3-5 haftaya gidip bi kralicenin elini opucez, sonra pasaport da vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 :) geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Eyv. Azcik para kazanayim da 2019 yazindan once azcik gezeyim. Bi de Mavic Pro alayim. Oh, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Abi cok zevkli drone isi de ne bileyim sanki bi heves alinip kenara konulan VR headsetler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Isvicrenin daglarinda gezerken zevkli olur drone ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 al abi lazım olur https://i.imgur.com/VLfXAgf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 IR35 hakkinda deneyimi olan var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Almanyanın yeni göç kanununu ile ilgili bilgisi olan var mı ? 7 yıllık front end developerım ama işletme mezunuyum, sanki mesleki diploma şartı varmış gibi hissettim ama tam olarak çözemedim. Çok da yeni olduğu için doğru düzgün bir cevap da bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 (düzenlendi) Diploma yoksa 3 yıllık çalışma gerekiyor, sigortandan falan sayıyorlardır muhtemelen. 6 ay mı ne iş arama vizesi veriyorlar önce, bu abi anlatıyor: https://www.youtube.com/watch?v=K2ha_OTBxds Şimdiden almancaya başla, ben başlıyorum 2 aya Ocak 13, 2020 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 yasa mart gibi geciyor onu beklemenize gerek yok cv iyiyse.tek avantaji yuz yuze gorusme isteyen lokal islere burda ikamet ederek basvurmak cogu isyeri zaten B2 istiyor(oncelik healthcare&social caregoc yasasi icin)onlar icin yazilimca falansaniz almanca istenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) Hmm yani bu yasanın olayı 6 aylık vize sağlaması değil mi yoksa direk iş başvurusu yapar işe alınırsan zaten yasayla falan işin yok Ocak 14, 2020 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Yasanin olayi şu abi : EAA ülkeleri disindaki ülke vatandaslarida almanya'ya gelip almanya içinde 6 ay süreyle iş arayabiliyor.kontratı aldiktan ausländerbehörde(göçmenlik ofisine gidip vize statünü working visa yapiyorsun) tek avantaji işte mülakat yada lokal olarak bulunman gereken işlerde ön görüşme yapilabilmesi(ağırlıklı olarak hizmet sektörü ve medikal alanda ihtiyaç var zaten ilk adimda) baya bi alman emekli oldu işte onlara hasta bakıcı arıyorlar daha kalifiye olanlari da emeklilerin açtığı boşluğa dolduracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 yılbasina yetisecekti işte tam gaz asiliyorlar su an kısaca diyoki : bu adamlarin yerine birilerini almazsak işçi yok diye yabanci yatirimci kaçacak. hepiniz dj oldunuz az çalışın diyemiyor sdf mac'e serato yükleyen herkes dj burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Hocam bu Almanya İş Arama vizesi ile ilgili, Şimdi 4 yıllık lisans diplomam İktisat ama çalıştığım alan Yazılım, yazılım ile ilgili kurs sertifikalarım var, artı B1 Almanca. Yazılım alanında iş arma vizesine başvurmak istiyorum, lisans diplomam farklı olduğu için başvuramaz mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 vuramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2023 Onun yerine linkedin'den'direk almanyadaki firmalara başvur gerisini onlar halletsin? Yalnız 2021 ve 2022'deki gibi bir talep yok yazılımcılara, çoğu da yurtdışındaki elemanlarını remote çalıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 bizde referral bonus hala herhangi bir engineering pozisyonu icin 10 bin pound. sadece email ve cv veriyorsun ise alinirsa cukka iyi talenta aclik her zaman olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 (düzenlendi) Dark_Soul, 04.04.2023 13:36 tarihinde dedi ki: Onun yerine linkedin'den'direk almanyadaki firmalara başvur gerisini onlar halletsin? Ya zaten o şekilde yapıyorum aslında ama sponsorship gerekli olduğu için meh oluyo firmalar. Eger iş arama vizem olsa, adamlara direk bak bana ilk planda sponsorlukta gerekli değil gelip hemen başlıyım (deneme süresi de oluyormuş 6 haftaya kadar, hiç bir vize işlemi yapmaya gerek kalmadan ), her şey güzel giderse ok leriz demek için istiyordum Nisan 5, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2023 (düzenlendi) Dark_Soul, 04.04.2023 13:36 tarihinde dedi ki: Yalnız 2021 ve 2022'deki gibi bir talep yok yazılımcılara, çoğu da yurtdışındaki elemanlarını remote çalıştırıyor. Abi sanmıyorum çünkü ilanlar köpek gibi akıyor artı HR lar kendileri buluyorlar zaten bir ton mesaj geliyor, benim o kadar tecrübem yok(3 yıl) o yuzden daha beceremedim, yetenekli arkadaşlar hiç beklemesin Nisan 5, 2023 lovecraft0Z tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar