reb0rn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Agustos civari ankara antlaşmasıyla gitmeyi düşünüyorum, antlaşmayla giden arkadaşım brexit tam anlamıyla gerçekleşene kadar bu antlaşma ile başvurup , process in içine dahil olanların mağdur edilmeyeceğini söyledi. 1yıl + 3 yıl + 1 yıl ile vatandaşlığa kadar gidilebileceğini söyledi bu sürecin ilk yılında bile antlaşma ile gidildiğinde. Detaylı bilgisi olan varmı konu hakkında aksi yönde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ben anlamadim ya..simdi ankara anlasmasi diyip duruyor millet..ankara anlasmasi gb de geciyorsa avrupanin her devletinde geciyor olmasi lazim..ozellikle gb ile imzalanan bir ankara anlasmasi yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ama işte bildiğim kadarıyla birisi gb'ye dava açıyor gb hakimi de evet bu haksızlık deyip bizimkileri alma kararı alıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 ingiltere'de de yasalar turkish white collar versus gb şeklinde emsaller üzerinden olduğu için bir nevi yasa var yani, eyyorlamambugadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 su anlasmayi reyiz bu gun imzalayabilse peygamber ilan ederlerdi .. ankara anlasmasi ulkelerin butununu baglar..sonradan uye olanlar dahil..yani dava acsan kazanirsin dedikleri sey bu..cunku bildigin ankara anlasmasini imzaladiktan sonra hayir kardes kabul etmiyoruz bunu biz diyen yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Ya Hollanda da falan da zor mu ingiltere kadar atıyorum IT sektöründe iş bulmak, yani bir şirketin sponsor olması, vize işlemleri sıkıntı oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Fin. son hayal bükücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 lovecraft0Z said: Ya Hollanda da falan da zor mu ingiltere kadar atıyorum IT sektöründe iş bulmak, yani bir şirketin sponsor olması, vize işlemleri sıkıntı oluyo mu Abi hollandanın büyük kurumsal şirketleri sponsor olma konusunda vize işlemleri konusunda falan yöneticilere hiç sorun yapmıyor. Benim çalıştığım yer için söyleyeyim en azından, yöneticimin benim getirdiğim ek masraflardan haberi bile yok :D Önemli olan kendini mülakatta beğendirmek, sonrası kolay. Tabi birde o aşamaya gelebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 lovecraft0Z said: Ya Hollanda da falan da zor mu ingiltere kadar atıyorum IT sektöründe iş bulmak, yani bir şirketin sponsor olması, vize işlemleri sıkıntı oluyo mu Hollanda'dan sponsorluk bulmak UK'de bulmaktan daha kolay olabiliyo zira orda hukumet destegi ve vergi indirimi var yanlis bilmiyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Vay arkadas. Geleli tam tamina 5 sene 1 gun olmus an itibariyle. Konuya WOT'umu atali da 4,5 sene olmus. Sinirsiz oturumumu aldim ben, rahatim, darisi basiniza -tabi once mabadi kaldirip gelmeniz lazim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 di said: Vay arkadas. Geleli tam tamina 5 sene 1 gun olmus an itibariyle. Konuya WOT'umu atali da 4,5 sene olmus. Sinirsiz oturumumu aldim ben, rahatim, darisi basiniza -tabi once mabadi kaldirip gelmeniz lazim. :) 2000lerde soldat oynuyordu patide. gitti britanyaya lord oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 permanent için ne kadar maliyet tutuyo £ olarka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Anlamadim soruyu. Sinirsiz oturum alana kadar ne harciyo musun diye mi soruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ortalama ne kadar sürdü ve ne kadar harcadın evet özel değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bi bira ismalarsin artik di ! Hayirli olsun bu arada. Phd filan kalmaya calisacam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Fin said: ortalama ne kadar sürdü ve ne kadar harcadın evet özel değilse. Bes senede su kadar harcadim bu kadar kazandim gibi bir hesap yapmak cok mumkun degil maalesef ama IT insaniysan nispeten kolay geleceginin, iyi kazanacaginin garantisini verebilirim mevcut market ile. Kalifiye insan icin kabaca iki cesit Ingiltere yolu var. 1 - Ankara Anlasmasi / ECAA vizesi ( https://www.gov.uk/turkish-business-person ) Ilk sayfada anlattigim gibi gelip burada isini kuruyorsun. Bu vizeye Turkiye'den basvurdugunu ve olumlu sonuclandigini varsayarsak 2-3 haftada vizeni aliyorsun, sonrasinda buraya gelip isine gucune girisiyorsun. Ilk aylar oldukca yorucu geciyor ve biraz masrafli olabiliyor zira memlekette yeni oldugundan ev bulmasi falan dert olabiliyor, haliyle 6 aylik kira + deposit falan vermek durumunda kaliyorsun ama harcadigin parayi cabucak yerine koyuyorsun geri. Kendimi guvende hissecegim miktar ne dersen, cebine £20K koyup oyle girissen islere tadindan yenmez. Ha dersenki ben tek basimayim, karim cocugum yok, tek gelicem, evde kalmak zorunda degilim, oda olur, airbnb olur, masrafin cok cok daha az olacaktir. £5-10K yeter de artar bile sana baslangic icin. 2 - Sponsorluk ( https://www.gov.uk/tier-2-general ) Buradan bir sirket seni ise alip sana sponsor olarak gelirsen muhtemelen hemen hic bir masrafin olmayacak zira seni alan sirket bi ihtimal ev bulmana yardimci olacak ve sana re-location icin belli bir butce verecek. Ilk opsiyona gore dezavantaji, minimum 2-3 ay surecek olmasi ve is vereninden kolay kolay ayrilamayacak olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 di, 5 yıl önce sordum soruyu bilemiyore diyerek geçiştirmişsin, 5 yıl sonra bilgiler tazelenmiştir belki tekrar sorayım :) ankara anlaşmasındayken ev alınmasıyla ilgili bilgin varmı, mortgage veriyorlarmı hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Kredi skoruna bagli olarak alabilirsin ama sinirsiz oturumunu aldiktan sonra basvurman, hatta vatandas olduktan sonra basvurman daha mantikli zira mortgage rate'lerine etkisi var yanlis bilmiyorsam. Bir de 36 aydir calismiyorsan, son 3 senelik gelirini belgeleyemiyorsan isin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 kredi kartı filan kullanmıyorum bizde cash çalışır. skor'um 0 oluyor öyle olunca dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Var bi suru servis, ac bak onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Eş vizesi, öbür adıyla FAMILY PERMIT hakkında tüyolar yazabilcekler var mı? Tabii 6 ay sonra Residence card'a döndürmeyi planlıyoruz ama, başvururken ince gör dediğiniz yerler var mı? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Eu tecrubemi aktarayim (ingiltere ankara antlasmasi degil) solo basvurup herhangi bi izin almak cok zor. Sponsorluk ve ingiltere ile olan antlasmayi kullanmak en kolay ve kesin surecler. Basvuru sahibi uyrugu tr ise dosyaya bakilmadan reddediliyor bunlar harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Turklerin basvuramayacagi bir calisma vizesine Turk olarak basvurursan direkt reddediliyorsun diyorsun yani? Ne kadar da garipmis :) dsf Azmi'nin derdi farkli yalniz. Aile vizesi soruyo, calisma vizesi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Turklerin basvuramayacağı ? Herhangi bir EU ulkesinde Turkler residence / working permit için başvuramaz ibaresi nerede acaba ? örn. https://ind.nl/en/work/Pages/Self-employed-person.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar