Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekbuk air

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 gun once aldim 1.8 ghz 4gb air ve su anki izlenimim development icon bile yeterli olur. Vidyo editleme ya da oyun oynama gibi islere girmiceksen gayet yeterli. O islere giriceksen air almaman lazim zaten.

Belki 8 gb ram almak isteyebilirsin ama sanmiorm gerek olacagini.4 gb goturur 2-3 sene.
Mesaj tarihi:
13 inch ekrande code yazilmiyor benden solemesi. Tatil de, az islerede bakarim diyerekten hanimin 13 inch mbp sini yanimiza almistik, kanser etti beni.

Ama evde monitore baglarim, hop soker ise giderim orda monitor e baglarim diyorsan al yoksa hic yanasma (for coding).
Mesaj tarihi:
aykşi men seninlen hiç öle danışmirem

abi buradaki azerilerle bile son derece temiz bir istanbul türkçesi ile konuşup anlamalarını bekliyorum. azeri konuşması taklidi yap desen yapamayabilirim doğu düzgün.

ne kadar uzağım lan yaşadığım toplumlara.
Mesaj tarihi:
eed i7 git, zaten normalden yavas bi sekilde neden bilmiyorum. macbook pro cok daha hizli.
ama cok mobil orasi oyle.

ikinci ekrana baglicaksan bi de cevirici alman gerek aklinda olsun.

ayrica klavyesinden de alman gerek, kendi ozel klavyesi gerek.

bi de soyle bisi gerekiyor.

http://store.apple.com/au/product/H3390ZM/A?fnode=54&s=topSellers

(gerci kitap vs gibi biside koyabilirsin ama aci verdiremessin)

mouse isini normal mouse la halledebilirsin (magic mouse cok dandik bana gore)

klavye gerekiyo ama kendi klavyesi. baska klavye olmaz.
Mesaj tarihi:
sdfsd bende vaio var, amd 1.6hz 4gb ram, 11.6 inc. 1080 izliyorum noob fotoşopu yapıyorum. low da skyrim bile oynadım yani. i7 takarsan ölür alet performanstan.
Mesaj tarihi:
alsana sen abi.

her şeyde onu mu bekleyeceksin?

selçuk tuvalete gittin mi? gittiysen bi yorum yap ben de gidicem?
selçuk evlendin mi?
selçuk hipster olayım mı?

al abi.
tüm dünya alıyor. bi selçuk eksik kalsın
Mesaj tarihi:
dasaaa tam pazarcı gibi yorum yaptın lan

"al abi, tüm dünya alıyor"

selçuğa sormamın nedeni hep yakın dönemlerde benzer şeyleri almaya kalkışmamızdan. yani kazık yicekse o yesin önce sdfsdf
Mesaj tarihi:
Deacon said:

2 gun once aldim 1.8 ghz 4gb air ve su anki izlenimim development icon bile yeterli olur. Vidyo editleme ya da oyun oynama gibi islere girmiceksen gayet yeterli. O islere giriceksen air almaman lazim zaten.

Belki 8 gb ram almak isteyebilirsin ama sanmiorm gerek olacagini.4 gb goturur 2-3 sene.

evet ben de geçen hafta aldım, i5 11" 4gb ram. inanılmaz performanslı. ha bi de yeni os x güncellemesinden sonra sleepten uyanma süresi 1 saniyeye düştü direk. delircem sdfs
  • Yeni Oluştur...