di Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 UX31 bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dasaaa said: T_T bu mesaj beni üzdü. prime mı o? http://www.seyir.org/vidresim/b1792520462_1047533847240_420.jpg ekmke mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 http://www.klipbak.com/klipler/78722.jpg evet.. ekmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bayağı gülümsedim. gülemiyorum içerisi kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 2 gun once aldim 1.8 ghz 4gb air ve su anki izlenimim development icon bile yeterli olur. Vidyo editleme ya da oyun oynama gibi islere girmiceksen gayet yeterli. O islere giriceksen air almaman lazim zaten. Belki 8 gb ram almak isteyebilirsin ama sanmiorm gerek olacagini.4 gb goturur 2-3 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 13 inch ekrande code yazilmiyor benden solemesi. Tatil de, az islerede bakarim diyerekten hanimin 13 inch mbp sini yanimiza almistik, kanser etti beni. Ama evde monitore baglarim, hop soker ise giderim orda monitor e baglarim diyorsan al yoksa hic yanasma (for coding). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 tam dedigin 2.şeyi yapıcam geniş ekran olmadan yazabilen bir adam değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Acima i7 8gb al ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yok acımayacam ben de öyle karar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 en başından beni dinleseydin şu ana kadar çoktaaaaan almış olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 azerice konuşuyorsun sen farkında olmadan dinlesem de anlamıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 sakla da düşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 aykşi men seninlen hiç öle danışmirem abi buradaki azerilerle bile son derece temiz bir istanbul türkçesi ile konuşup anlamalarını bekliyorum. azeri konuşması taklidi yap desen yapamayabilirim doğu düzgün. ne kadar uzağım lan yaşadığım toplumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 eed i7 git, zaten normalden yavas bi sekilde neden bilmiyorum. macbook pro cok daha hizli. ama cok mobil orasi oyle. ikinci ekrana baglicaksan bi de cevirici alman gerek aklinda olsun. ayrica klavyesinden de alman gerek, kendi ozel klavyesi gerek. bi de soyle bisi gerekiyor. http://store.apple.com/au/product/H3390ZM/A?fnode=54&s=topSellers (gerci kitap vs gibi biside koyabilirsin ama aci verdiremessin) mouse isini normal mouse la halledebilirsin (magic mouse cok dandik bana gore) klavye gerekiyo ama kendi klavyesi. baska klavye olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 mba'in i5-i7 ile mbp'nin i5-i7 işlemcileri aynı değil zaten, mba'inkiler eski ulv'lerin devamı diye hatırlıyorum. normal yani daha yavaş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 xcode, eclipse, sparrow, safari, skype ve reader acik. gayet efendi bir sekilde calisiyor su an. i7 gitmeye gerek yok gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 sdfsd bende vaio var, amd 1.6hz 4gb ram, 11.6 inc. 1080 izliyorum noob fotoşopu yapıyorum. low da skyrim bile oynadım yani. i7 takarsan ölür alet performanstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Embedded VGA ile i7 degil i17 taksan bile nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Selçuk aldın mı olm? Yorumuna göre alicam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 alsana sen abi. her şeyde onu mu bekleyeceksin? selçuk tuvalete gittin mi? gittiysen bi yorum yap ben de gidicem? selçuk evlendin mi? selçuk hipster olayım mı? al abi. tüm dünya alıyor. bi selçuk eksik kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dasaaa tam pazarcı gibi yorum yaptın lan "al abi, tüm dünya alıyor" selçuğa sormamın nedeni hep yakın dönemlerde benzer şeyleri almaya kalkışmamızdan. yani kazık yicekse o yesin önce sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 mainstream olur yakında tr de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 neden abi, kulaklık mı aldın sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Fistan said: mainstream olur yakında tr de oldu bile abi, 2011 ortasında çıkan modelden itibaren deli gibi sattı mba. ipad gibi bir şey olacak nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Deacon said: 2 gun once aldim 1.8 ghz 4gb air ve su anki izlenimim development icon bile yeterli olur. Vidyo editleme ya da oyun oynama gibi islere girmiceksen gayet yeterli. O islere giriceksen air almaman lazim zaten. Belki 8 gb ram almak isteyebilirsin ama sanmiorm gerek olacagini.4 gb goturur 2-3 sene. evet ben de geçen hafta aldım, i5 11" 4gb ram. inanılmaz performanslı. ha bi de yeni os x güncellemesinden sonra sleepten uyanma süresi 1 saniyeye düştü direk. delircem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar