Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Hani Kadir Inanirla Turkan Soray'in oynadigi bir film vardi. bunlar kan dalavali 2 ayri ailedendi. Kadir Inanir hep bir muzikle diz cokup oynuyordu karsisinda turkay Soray'in. sonunda vuruluyorlardi el ele verip. O Kadir Inanir'in dans ettigi sarkinin adini bilen varmidir? Veya nerden bulabilecegimi? (Not: Cahit Berkay-Alyazmalim degil :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Filmin Adını Hatırlarsan Beki Bula Biliriz ?[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Hahaha koptum yaa... Diz çöküp oynuyordu ne demek? Zauauh. Onun bir ismi var .[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 div dinuv dav div div dav dinav dilunup div dinuv dav div dav dav div dinuv dav div div dav danap dilunup dan danan din din dun böyle bişiy mi ???[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 en sonda türkan şoray evlenirken kadir inanır çıkıp zeybek gibi bişey yapıyor sonra elini uzatıyor türkan şoray da tutuyor.sonra ikisini de vuruyorlar sanırım o film...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: John_Petrucci, 30 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki: en sonda türkan şoray evlenirken kadir inanır çıkıp zeybek gibi bişey yapıyor sonra elini uzatıyor türkan şoray da tutuyor.sonra ikisini de vuruyorlar sanırım o film... Evet o film iste :) O sarki[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: fordcus, 30 Ekim 2004 14:08 tarihinde demiş ki: Hahaha koptum yaa... Diz çöküp oynuyordu ne demek? Zauauh. Onun bir ismi var . Kusura bakma ya gunde 10 saat Ingilizce konusunca biraz koreliyor Turkce. Gormeyeli bilmislerin sayisi cok artmis yazik ya...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Walla Devlerin Aşkı dicem ama yanlış galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Dila Hanım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sanırım ewt[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Türk Filmlerinin çoğunun Müziği İlhan İrem' indi. Belki yine ondan bir parça olabilir[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: John_Petrucci, 30 Ekim 2004 16:25 tarihinde demiş ki: div dinuv dav div div dav dinav dilunup div dinuv dav div dav dav div dinuv dav div div dav danap dilunup dan danan din din dun böyle bişiy mi ??? AHAHAHAAHAHHA SUPERSİN LOL !!!!![signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Direk şarkı bilinç altına yerleşmiş adamın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Herkese cok tesekkur yardimlari icin. En azindan artik filmin adini biliyoruz. Saol Denth :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 dila hanım ın sonunda evleniolar mıydıkine? ben evlenmiolar die hatırlıorum. neyse şarkı cahit berkay ın yine dila hanım diye geçio. kazaa da fln var. ben indirdiydim.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ehem bir bodrumlu olarak bana düşer sanırsam :) Cevap veriyorum:bodrum hakimi tezahürate gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Cahit Berkay - Selvi Boylum bu bunu dene bakim Selvi boylum al yazmalimmi ne ole bisey duymustum ben. 7 Karanfil olaak da gecebilir.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 aa dinuv lu yapınca direk buldum evet.. çok hoş melodi bir şarkı acba neki ya hatırladım sarkıyı tamamen..[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Cahit berkat-selvi boylum Veya Cahit Berkay- Al yazmalim olabılrı dusundugum fılm ıse, adamın kamyonu var hanı. Bu arada yukardakiiki sarkı hep aynı sakrı sanılıy ama degıldır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Dila Hanim'i indirdim o degil. Alyazmalimda degil. Simdi selvi boylum'u deneyecegim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 selvi boylum al yazmalım aynı şey birlikte değilmiydi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Cahit berkay Selvi Boylum Al Yazmalım. Ama ben Zara dan dinlemenı tavsıye ederim daha hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Msn verirsen yollayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 cahit berkay'ın bütün şarkıları bulunur. mp3 var , divd var , program var.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 http://cem.catak.net/ aha bu sitede var. Aşşağılarda yeni eklenen mp3 lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar