eno99 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Merhaba arkadaşlar size bir TÜRK arkadaşımızın canlı yayınını paylaşmak istiyorum kendi ismi Onur arkadaşımızın amerikada yaşıyor ama EU da oynuyor diablo 3 ü.Kendisinin buffsız 130-140k arası DPS mevcut.Oyundaki en yüksek witch doctor DPS ine sahip ve haftanın en az 3 günü canlı yayın yapmakta canlı yayını yabancılarda izlediği için ingilizce konuşur genellikle ancak izlerseniz türkçe konuştuğunuda görebilirsiniz arada sırada.(arkadaki türk bayrağınıda görebilirsiniz)Onur arkadaşımız her gün milyonlarca para dağıtıyor(bu şanslı kişi sizde olabilirsiniz hergün) item dağıtıyor bedavaya ve çok ucuza craft yapıyor ve tabiki süper hızlı infernoda boss killeride mevcut canlı yayında. http://www.youtube.com/watch?v=O2M0o8Xbjlo öreniğin bu linkte gördüğünüz inferno azmodan kill yaklaşık 5 saniye sürüyor. Buda dpsi http://s1069.photobucket.com/albums/u468/diablo3turk/?action=view¤t=profile11.jpg Arkadaşımızın canlı yayın linki aşağıdadır http://tr.twitch.tv/diablo3turk İyi seyirler! NOT : Arkadaşlar lütfen siteye üye olup onur arkadaşımızı takip etmeyi unutmayalım ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abooooov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 witchdoctor oynayan var mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bir ara bakıyordum streame. tüm parasıyla glove basmıştı bir ara slşdgkl işleri büyütmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 eno99, 12 yaşında mıyız? Ailen biliyor mu şeytanlı satanikli şeyler oynadığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben izliyorum zaten arada güzel samimi bi streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 adam 15 dakikada 20m lik glove/shoulder sattı bide adamın playlisti çok sevdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 keyifli stream yapıyor sevdim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 saatte 10 milyon kazanıyordur sanırım o craftlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 o kadar recipe nerden dusmus onu sormak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Güzel saatte yakalarsanız 20-30 glowu 3-4 milyona kapatıyorsunuz iyi oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 1 bucuk saattir izliyorum, iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 1m giveaway de alsaydım tam olacaktı, neyse bir sonrakine artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 daha var 5 er 5 er veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sabah 7 de iş var ama bırakamadım hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ohh kaptım 1 milyonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hahah bende aldım şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ben ilk defa kazanamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 gear a baktım da 50% crit chance gibi bisey var ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Yanliz arkadas hani su ilk videoda 5 snde kesilen azmodan 5 valorsuz bi tanede 63 mace atmis eh yani biraz sans olucak insanda demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkeagletr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 saat kaç gibi oynuyor arkadaş merak ettim övgülerinizden dolayı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 adam amerikadaymıs sabah bile gircek olsa aksam 8 9 dan once zor girer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ya aslında oyunla baya alakasız bir yayın, ama hem çalan müzükler hem chat olayı hem muhabbetler, arka arkaya yapılan açık arttırmalar çekilişler derken yayın seyredilir oluyor bir anda. Dün öyle D3 oynarken sadece dinlemek bile zevk verdi, ki ben hiç sevmem böyle yayınları genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ed,tz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 takipteyim adam çılgınmış yayın başladığında burdan haber verseniz de biz de kaçırmasak olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar