Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yav said: o değil de orta boy pizzanın çapını her yıl 2 cm ufaltıyorlar kesin uyyuz adamlar eskiden 2 dilimi diğer öğüne bırakırdım şimdi 1 orta boy kesmiyor bile pff senin midem büyümüş
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Saeros said: bana da sürekli kağıthane dominos'tan mesaj geliyordu, bi gün üşenmeyip mesaj gönderen numaraya mesaj attım "lütfen bi daha bu numaraya mesaj yollamayın" diye, ardından farklı bi numaradan cevap geldi "toplu sms gönderen bir şirketiz" diye. kısacası www.toplusmsyolla.com adresine gidip telefon numaranızı yazdığınızda listeden çıkarılıyormuşsunuz. denedim ve o günden beri dominos'tan mesaj gelmedi gerçekten de. Saeros said: farkettim ya ama başka türlü de yazılmıyordu valla. sdf ama denedim vallahi gerçek. %100 çalışıyor
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 dua edin kıbrıs telsimi kullanmıyosunuz. günde 5ten az msj atmıyor. açılan mekanlardan indireme giren mağazalara kadar her şey sms olarak geliyo
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 kıbrıs telsimi afyon sucuğu gibi böyle
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Saeros said: bana da sürekli kağıthane dominos'tan mesaj geliyordu, bi gün üşenmeyip mesaj gönderen numaraya mesaj attım "lütfen bi daha bu numaraya mesaj yollamayın" diye, ardından farklı bi numaradan cevap geldi "toplu sms gönderen bir şirketiz" diye. kısacası www.toplusmsyolla.com adresine gidip telefon numaranızı yazdığınızda listeden çıkarılıyormuşsunuz. denedim ve o günden beri dominos'tan mesaj gelmedi gerçekten de.çalışıyor bu. Teyzem denedi artık sapığından SMS gelmiyor.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 hacılar 3rd party reklam gelmesin diye ayar yok mu operatörünüzde?
BramStoker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yok birader 4440532'ye telefon açıp anlatıyorum derdimi, telefondaki zat "size mesaj gönderen şirketlere rica edin efendim" diyor. ayda yüz liralık adamım ben onlar için. kim oluyorum da telefon açıp "bana mesaj gelmesin" deme cüretini gösteriyorum?
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 valla aveada var, netten yaptım iki senedir yok böyle mesaj falan. yalnızca bankadan giriş yaptınız mesajı gibi kendi rızamla alacağım mesajlar geliyor. aveanın kendisi bile reklam atmıyor eheh
Öne çıkan mesajlar