sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: FRP_Master, 29 Ekim 2004 12:30 tarihinde demiş ki: What happy I'm "Turkish" sayers.. :) What a happiness to who says I am Turk[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: DynamicK, 29 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki: Hepi Börtdey Türkiye Cumhuriyeti :tebrikz: Şunu bari Türkçeyle yazalım bugunluk. Mutlu Yıllar Türkiye Cumhuriyeti[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 "Cumhuriyet ahlâki fazilete dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.Türk milletinin tabiat ve âdetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir." Atatürk [signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Daha ii senelere.. EN kötü günlerimiz böyle olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki: -Hocam anal sex günahmıdır? -Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Kutlu ve mutlu olsun.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 nice senelere :) :tebrikz:[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Ne mutlu Türküm Diyene ![signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Cumhuriyet için el ele Bayramınız kutlu olsun[signature][hline]:))) !!! ........................
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 bu kadar az msg beni üzdü.:( salak salak "bi kız var napim"li konu olsa 1 saatte binlerce post atılır. Cumhuriyetimiz 81. yılını kutluyor.Bu kadar BASİT bir şeymidir yaa?![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 olsun bu kadarımızda bu milleti kurtarmaya yeter !
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Aslında cumhuriyetimiz ne kadar yeni. Tarih kitaplarında (tabi kitap kalırsa) kuruluş dönemi olarak yazılacak bu zamanlar türkiye tarihinde.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Yaşasın Cumhuriyet![signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
pan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 cumhuriyet bayrammz ktlu olsn! [Bu mesaj pan tarafından 30 Ekim 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bir alıntı "Ulan Atama dil uzatma şerefsiz! Atatürk olmasa Sen yine anandan doğradın ama babanın kim olduğunu bilmezdin a.k.ç.! " Atatürk'e laf atan bir elemana sokmuştum bu lafı. içimden geldi yazayım dedim. varsa Atatürk'e laf atan varsa alınsın bu lafı üzerine, her türlü arkasındayım lafımın.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Dionysus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 ya ya[signature][hline]NotoriuS Demiski: vallaha da billaha da dediin gibi yaptım oldu lem ! Saol. :) Hestia Blackrose Msn = [email protected] En Sevdiğim Kedi Sol Dışa En İyi Oturan Kedidir... This is Dionysus Bknz. Dionysus En Sevdigim Kedinin Son Hali... |||UO&Sphere|||UO&Play|||
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Bayramımız mübarek olsun :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Şehitlerimizin ruhları şad olsun.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Nasıl kaçırdım ben bu topici, kutlu olsun hepimize.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bu millet , özgürlüğü ve cumhuriyeti için çok fedakarlık yaptı ve yeri geldiginde yapmaya devam edecektir . Kutlu Olsun Cumhuriyet Bayramımız , nice 81 hatta 1000 senelere .[signature][hline]MaXi...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kutlu, mutlu oldu. 82'yi bekliyoruz.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
sheref Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 100. yılı görmek istiyorum görür müyüm acaba. (bkz: iyiler çok yaşamaz) :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 nice 100 ler görücez daha...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar