Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyetimiz çok yaşasın !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 29 Ekim 2004 11:01 tarihinde demiş ki:
Hepi Börtdey Türkiye Cumhuriyeti

:tebrikz:

Şunu bari Türkçeyle yazalım bugunluk.

Mutlu Yıllar Türkiye Cumhuriyeti[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Mesaj tarihi:

"Cumhuriyet ahlâki fazilete dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir.Türk milletinin tabiat ve âdetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresidir."

Atatürk

[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Ekim 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Daha ii senelere..
EN kötü günlerimiz böyle olsun.[signature][hline]BabacumMostors, 07 Aralık 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
-Hocam anal sex günahmıdır?
-Evladım hak yolu varken neden bok yolu?
Mesaj tarihi:
bu kadar az msg beni üzdü.:(

salak salak "bi kız var napim"li konu olsa 1 saatte binlerce post atılır.
Cumhuriyetimiz 81. yılını kutluyor.Bu kadar BASİT bir şeymidir yaa?![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Bir alıntı
"Ulan Atama dil uzatma şerefsiz!
Atatürk olmasa Sen yine anandan doğradın ama
babanın kim olduğunu bilmezdin a.k.ç.! "

Atatürk'e laf atan bir elemana sokmuştum bu lafı. içimden geldi yazayım dedim. varsa Atatürk'e laf atan varsa alınsın bu lafı üzerine, her türlü arkasındayım lafımın.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Şehitlerimizin ruhları şad olsun.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
Nasıl kaçırdım ben bu topici, kutlu olsun hepimize.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
Bu millet , özgürlüğü ve cumhuriyeti için çok fedakarlık yaptı ve yeri geldiginde yapmaya devam edecektir .

Kutlu Olsun Cumhuriyet Bayramımız , nice 81 hatta 1000 senelere .[signature][hline]MaXi...
  • Yeni Oluştur...