Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Şurda 100 tane adam hergün birbirinden ilginç,komplike mantıklar yürütüyor "acaba su zaman mı gelir ? " "şunun linki verdiler demekki böle olucak" "heee anladım olm ben şunu söle yaptılar bunun bu şuna şu bunu burdan indirin.." 2 yıl bekle extradan 3 ay boyunca siteye refresh at Us i önce çıkarıcaz dediniz erken oynamak için us box da aldık Daha ne istiyosun a blizzard ömrümüzü yediniz açın artık şunu * kafayı yer artık * [signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ye , ye bitmiyorki senin ömründe canım..![signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Aa beni takip ediyomuş buda cevaba bak naber çirkin şey[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ayy bide takip demez mi.. ne takibi be geçerken uğrayımdedim ne varmıs so wow'da baktım birinin ömrünü yiyorlar bide ben yiyim dedim =)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hepiniz benim dediğime geleceksiniz ama o vakte beyniniz su kaynatmış olacak! :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bir Öss birde Blizzard yedi yeter be yeter !!![signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
Pakize Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Sam, 01 Kasım 2004 21:37 tarihinde demiş ki: hepiniz benim dediğime geleceksiniz ama o vakte beyniniz su kaynatmış olacak! :horace: senin dediğin neymiş Sam?.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Kadın gibi bu blizzard[signature][hline]my world my reality
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 benim dediğim blizzard oyunlarına adamayın hayatınızı, oyunlara demiyorum ama blizzard oyunlarına.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: Bıshop, 01 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki: Kadın gibi bu blizzard +1[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Ve niceleri Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 kahpe blizzard... bi acmadilar su openbeta sinupi ..[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Jedi lık icin gereken calısmayı blizzard direk veriyor...sabır erdemdır ve sabır dot ıster...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Öne çıkan mesajlar