Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriye Kürtleri

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

oncekendimi said:

viktor ,10 da 1 lan kiyindaki adalari bile birakmissin yunan kuffarina,onda biri kurtarmis hic kurtarmasaydilarda basip orta asyaya goc etseydik .
bir istanbul bir izmir 2-3 tanede guzel sehir gerisini bosa almis .nese muminler ve islami anayasasi kabul edenler icin iftar vakti.sonra akinlara devam kaldigimiz yerden..

Ulan o adalari italyanlara birakan ecdadimiz diye taptigin susak osmanlidir, italyanlar usi antlasmasinda adalari geri vermek istiyor, bizimkiler korkuo "ya yunanlilar kapabilirler bizden, simdilik sizde kalsin siz koruyun ilerde geri verirsiniz" gibi dunya diplomasi tarihine gecen bir gerizekalilikla hemde

Hani reankarnasyonu inanilir kiliyor bunu imzalayan mehmet nabi beyin ahmet davutoglu olarak yeniden dunyaya gelmis olma ihtimali, bole bir aptallik zor bulunur yani
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu tartisma da ben mustafa kemale hakaret ettimle basladi,ben hakaret etmedigim halde uzerime geliniyor.viktor yazdigim butun mesajlari tarihin akisiyla anlatmak zorundamiyim? herkesi fikirlerinden dolayi yargilamanin yanlis oldugunu bin kere soyledim.yazdigin son mesajda adalar konusunda haklisin.ama benim soylemek istedigim asil konu tarih bu millete ikibin yildir bictigi rolu 80 sene aradan sonra tekrar biciyor iste.mustafa kemal zamaninda ki dunya sartlari ile su andaki sartlar birmi? yani bu ulke toptan cemaat-asker-siyaset eliyle ucuruma gidiyor,hala bizansda ki melekler disimi erkekmiyi tartisiyoruz? benim sinirlenme sebebim bu.

islamcisi,demokrati,ataturkcusu bir araya gelip bu sartlarda bir savas olsa memlekete faydalari olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır herseyi gectim, (hadi ebrubekirki baya bi sakat) peygamberin tanıdığı güvendiği rizasını belirttiği, ben gittikten sonra direk dağıtmasınlar bi dengede tutun diye tembihleriği 4 adamdan gecen halkieflik, gidip halifenin olduğu yeri feth edince fatihemi geciyo?

böle komik böle abzürd bişey olabilirmi?

din hocasına sorunca "yavuz o kadar düsürt o kadar iyi adil o kadar imanlı biriymişki halifeliği ona uygun görmüşler!" gibi abzürd acıklamadan ötesi gelmiyodu zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Halifelik çok değerli bir kurumdu olm. Mesela birinci dünya savaşında bir anons yaptı düşmanlarımıza karşı savunma olsun diye. Araplar yanlış anlamışlar herhalde, kafaları karışıp bize daldılar falan. Öyle olmasaydı bayağı iyiydi yani. Padişahta ingilizlerle yurtdışına kaçarken başkaları burada ülkeyi toparlamak zorunda kaldı. Yoksa o da iyi çocuktu.

Abi şu hilafetin kaldırılmamış olduğunu düşündüm de iğrendim ya.

Dünyada şundan aynı anda iki tane olduğunu düşünsenize..
http://0.tqn.com/d/atheism/1/0/j/5/3/Benedict-XVI-Loreto-2007.jpg

Gerçi halife daha beter, birsürü saçmalığın üzerine bir de ISLAM FUCK YEAH versiyonu olucak böyle. Cihat diye böğüre böğüre sağa sola savaş açıp durucak.

Gerçi islam devletlerinde o omurgaya sahip adam çıkmıyo zaten, muhtemelen petrollü arazileri amerikaya peşkeş çeken şeyhlerin bi üst versiyonu filan olurdu muhtemelen. Hardcore islamcılar da pek bişey kaybetmiyo yani. Anca irandaki mısırdaki beyinsiz mollalar gibi saçmalayıp durucak filan, o da hiç çekilmez.
Papa yine iyi sayılır, az konuşuyo, bir de arada sırada arabasından el sallıyo gidiyo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

oncekendimi said:

yahu bu tartisma da ben mustafa kemale hakaret ettimle basladi,ben hakaret etmedigim halde uzerime geliniyor.viktor yazdigim butun mesajlari tarihin akisiyla anlatmak zorundamiyim? herkesi fikirlerinden dolayi yargilamanin yanlis oldugunu bin kere soyledim.yazdigin son mesajda adalar konusunda haklisin.ama benim soylemek istedigim asil konu tarih bu millete ikibin yildir bictigi rolu 80 sene aradan sonra tekrar biciyor iste.mustafa kemal zamaninda ki dunya sartlari ile su andaki sartlar birmi? yani bu ulke toptan cemaat-asker-siyaset eliyle ucuruma gidiyor,hala bizansda ki melekler disimi erkekmiyi tartisiyoruz? benim sinirlenme sebebim bu.

islamcisi,demokrati,ataturkcusu bir araya gelip bu sartlarda bir savas olsa memlekete faydalari olmayacak.

Kimse rol mol bicmiyor, gecen tabloyu yapistirdim, 1950den tek farkimiz turkiyenin superguc olcuagina inanan yiginla goygoyunun ciddiye alinmasi

Petrol yok
Dogalgaz yok
Teknoloji yok
Sanayi yok
Cin gibi hayvani nufus yok

Superguc olcan sonra, emperyalist olcan

Ollduuuuuuu

Dalga gecerler adamla ki geciyorlarda zaten asdfasddadd
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

oncekendimi said:

Kimse rol mol bicmiyor, gecen tabloyu yapistirdim, 1950den tek farkimiz turkiyenin superguc olcuagina inanan yiginla goygoyunun ciddiye alinmasi

Petrol yok
Dogalgaz yok
Teknoloji yok
Sanayi yok
Cin gibi hayvani nufus yok

Superguc olcan sonra, emperyalist olcan

Ollduuuuuuu

Dalga gecerler adamla ki geciyorlarda zaten asdfasddadd

OSMANLIDAN GELEN İMAN GÜCÜ VAR BİZDE. bak sen bi osmanlı kuruluyo de nasıl toplanır 7 millet. 3 kıtaya hükmettik zamanında. allah yanımızda falan
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

oncekendimi said:

1300 sene hukmedip 100 sene duraklamaya girince bu medeniyet itin kopegin maskarasi oluyor.

hani tarih, biyoloji falan hiçbir şey bilmiyorsun peki de bari toplama çıkarma bil be arkadaş ilkokula da mı gitmedin, anaokul terk.

Bikaç gün önce de, küstüm size kendimi banlıyorum daha da gelmem patiye yazmıştı lol
Sosyal ağlarda paylaş

biz ne konuşuyoruz sen ne cevap veriyorsun,150 senedir sömürülüyor diyorum,ha bu müslümanların suçumu tamamen evet,neden? çünkü batı hayranlığı ve ben bilmem beni sömüren bilir mantığı yüzünden bilim,sanat,ilerleme tamamen durdu,bunun sebeplerini de yazdım,islama sokulan en büyük fitne tarikatlar yüzünden işte,halkı uyuşturmak için madddiyat yerine maneviyata verdiler coşkuyu halk,bir lokma bir hırka mantığına mahkum edildi,ve çöktü koskoca medeniyet işte,günümüz islam coğrafyası içinde bilimde teknik de hangi ülke ilerlemeye çalışsa emperyal güçler taş koyuyor,bunu bilmeyen varmı? çünkü 1000 sene analarından emdikleri sütü burunlarından getirdi bu medeniyet işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...