screwy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben de 3 karakter 60 ladım bi tane de 40 var, 3 tanesi ile infernoda farm yapabiliyorum. oyundan keyif almayı becerebiliyorum. ha su aralar sıkıldım dota 2 oynuyorum daha fazla. karakterlerin uzerindeki itemları ah liyorum gw 2 alırım o cıkınca biraz onu oynar daha sonra da tekrar guzel bi patch gelince 100 saat daha diablo 3 oynarım. benim icin verdigim parayı haydi haydi cıkarttı keyif de verdi. Almayı bilene gibi bi durum oluyo surdaki insanlarla konusunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 olorin84 said: e oynayıp kötüleyincede e okadar oynayıp eleştirenler cok rerore diyolar. nası iş bu? Bizde böyle tiplere sıcak su fanboyları diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 PuckYouIAmAfk said: olorin84 said: e oynayıp kötüleyincede e okadar oynayıp eleştirenler cok rerore diyolar. nası iş bu? Bizde böyle tiplere sıcak su fanboyları diyoruz. Bizde böyle tiplere sıcak su haterları diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ohh bugün rızık sağlam,oltaya balık üstüne balık vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ooooo sen tam liseli KO'cuymuşsun harbiden, pardon bilemedim. Senden daha az hater olan herkez sana göre fanboy zaten, senden önceki en gözü kara hater axedice bile senden daha az hater diye adama fanboy deme noktasında geziyorsun tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 bi ömür oynamalık oyun mu istiyosunuz ben anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 osie diye eleman vardı o sanırım bu. atarından belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hah özel mesajda geldi tam oldu, liseli ergenimiz çalışmalarına devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Puck bana klavyeyi yere bırak dediiiii,azıcık büyüyün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Karşılıklı atışmalar, vs. çok anlamsız bir konu, hem zaten u konu Garbage'daydı, neden Diablo 3 bölümüne attınız ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 adamın rmah ile kazandığı euroları kıskanıyorsunuz hepiniz başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar