VazgectimSenden Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Beni bozguna uğratıp gittiğin günden beri Nefretim kabardı yüreğimde gizlice Taşıyamam bu hıncı söylemeden sessizce Vurmalıyım her şeyi yüzüne tüm gücümle Yarısı boş, yarısı hayal, yarısı umut, yarısı sancı, tamamı günah geçmişimin.. Anıların birisi biter, birisi başlar. Birisi biter, sonsuz acılar başlar... Az kullanılmış "sevdiceğim"ler, "biriciğim"ler takas edilir "Vazgeçtim Senden"lerle...;Şimdi gel al anılarını benden Durdukça acı veriyor Gel al resimlerini benden Gördükçe içim eriyor. İnsan bir anda birden çok şey düşünebilir, ya da birden fazla parçaya aynı anda bölünebilir mi? Bir yanım dün'ün hesaplaşmasını yapıyor içimde. Bir yandan 'keşke'leri ve 'iyi ki..' leri biriktiriyor.. Bir yanım ise bugünün mücadelesinde. Bambaşka tarafım yarının bana getireceklerinin peşinde... Bu geçen günlerde 'iyi ki..' lerle doludizgin iken 'keşkelerin' o çaresiz dalgalarına düşüp boğulmak istemiyorum. Acılarımı dayanabilir hale getirmişken, hayata tutunabilmeyi istiyorum...Gittiğin gibi gel ne olur Sessizce görünmeden Ne kadar acın varsa al git Yavaş yavaş dökmeden... Aslında sözcüklere gerek yok ki, herkes konuşmalarımdan anlar ama sen susmalarımdan da anlarsın beni, biliyorum...Neredesin demiyorum, ben buradayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi sizden kaldı mı ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yüregine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ne gerek vardı da girdim okudum şimdi bu topiği :/ güzel yazmışsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 vazgeçtimsenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar