dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adamdaki oyuncaklara bak abi zengin çocuu olmak böle bişiymiş demek ki.. biz karton üstüne adam suratı çizip asker yapıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bende de vardı aynıları ama oyuncaklar bir yana ağızdan çıkan dıddıdı dışın dışın piüvşşşş sesleri hiçbir şeye değişmem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 karton mu zengin baba mı? hangisi vardı? anlamadım şimdi. yoksa biz de dışıın öhöhö dışıın yapıyorduk ses ile. fakir olduğumuz için hep öle aralarda öksürüyorduk tabii. fakirlik zor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 BANA FAKİRLİĞİ ANLATMA DASAAAAA ben şampuanın yarısına su katılan mahallerden geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Dibine gelince su katılır ama ya. Hep hazırlıksız yakalanır insan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 dasaaa said: adamdaki oyuncaklara bak abi zengin çocuu olmak böle bişiymiş demek ki.. biz karton üstüne adam suratı çizip asker yapıyorduk kartondan daha ucuz lan şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 uçan kuşlar pervaneye değil o amblemin üstüne çarpsın diye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 iarwain said: BANA FAKİRLİĞİ ANLATMA DASAAAAA ben şampuanın yarısına su katılan mahallerden geliyorum yarısı dolu satıyorlar mı onu!!!!!!! O_O biz saçlarımızı falan kille yıkıyoruz hep. sonra bahçelerden topladığımız nane ve yaseminlerin kaynatılmış suyu ile duruluyoruz parfüm gibi koksun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 SeaGle said: Dibine gelince su katılır ama ya. Hep hazırlıksız yakalanır insan çünkü. geçen gün ben yaptım bir baktım dalin bitmiş verdim suyu dibine çalkaladım yeminlen 10 yıkanmalık köpük çıktı duruyor hala öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sen fakir değilsin llama.. sadece cimrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ben elimi ayağımı yalayarak temizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 demek ki sen bir köpeksin.. lanet olsun, mesaj çeken köpek videoları doğruymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dasaaa said: sen fakir değilsin llama.. sadece cimrisin. o kadar belli oluyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi sen bilirsin bu fransızların spor markası vardı arması üçken içinde tavuk vardı sanırsam adı neydı o markanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 al. lanet olsun araştırmacı ruhuma http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/98191/98191,1289415368,2/stock-photo-illustration-of-a-french-sport-sporting-mascot-rooster-cockerel-cock-set-inside-rugby-ball-shape-64813528.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sportif eee horoz değil miydi? le coq sportif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar