MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 nazik_iskenceci said: Konu kötüydü ama yönetmen bu konuyla muhteşem bir iş çıkartmış. Aynı konuyu başkasına versinler bakayım. Yarısını yapsa yine iyi. Güzeldi bence. Eline vermişler adamın bunu yapacan diye, ne kadar eğse bükse ne etse. Süper yapmış, filmden çıkınca yönetmene bi daha hayran olduydum. abi yönetmen ve yazar aynı adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 yeni izledim kadının kızı tedavi olsun olmasın umrumda olmadı film boyunca, bi tane sikko hipopotam hikayesiyle seyirciye duygu geçirmeye çalışmışlar ama olmamış tabiki matt damon gitsin herkesi dövsün istedim o da olmadı, kıçına başına vida soktular çok güçlü olucan diye ama gelen geçen verdi eline. hatta komple matt damon'ı pek yakıştıramadım galiba filme, başka bi oyuncu olsaydı nasıl olurdu acaba diye düşündüm şimdi başkaları da yazmış zaten filmin sonu bok gibi olmuş diye, bence de öyle olmuş yani elysium dünya vatandaşlarına açıldı, tamam, e ne değişti noldu peki? dünyaya aid shuttlelar gitti içlerinde med bayler var. ee? niye daha önce gitmiyo, ibneliğine mi? ya da elysium'u ele geçirmenin amacı dünyadakilerin med baylerden yararlanması mıydı? tek sorun bu mu yani bana başka bişey göster sistemin nasıl değiştiğini göster ne güzel para kazanıyolar ya, vay anasını. ekşın sahnelerinde keşke daha çok yapsalarmış bunu dediğim yerler oldu ama genel olarak zırt pırt farklı kameraya atlayarak rahatsız edici bi ekşın filmi klişesini yerine getirmişler; özellikle kruger'la olan dövüş sahnesi ve evet kruger çok iyiydi, keşke filmi onun üzerine inşa etselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 abi sharlto matt damon'ı üçe katlayıp beşe bölen bir adamken cidden anlamsız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 MadOrca said: nazik_iskenceci said: Konu kötüydü ama yönetmen bu konuyla muhteşem bir iş çıkartmış. Aynı konuyu başkasına versinler bakayım. Yarısını yapsa yine iyi. Güzeldi bence. Eline vermişler adamın bunu yapacan diye, ne kadar eğse bükse ne etse. Süper yapmış, filmden çıkınca yönetmene bi daha hayran olduydum. abi yönetmen ve yazar aynı adam... fasdahahahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 læl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 ahhaah, tamam işte ya yazar olarak kötü yönetmen olarak iyiymiş. cıtır cerez film işte izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 fikir güzel işlenişi anlatımı yetersiz. sapık agent kruger'a bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Kruger i oynayan arkadasin ailecek hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar