vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yukardaki mesajımı silin abi, mesajı yazdım 1 dakika sonra karşılaştığım elite pack 3 kere falan yatırdı. hiç ölmediğim azmo amca reskille aldı 5-6 kerede deneyip anca kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 DareJedi said: 48k damage var yok olmuyor olmuyor :P Hatta 130k dh var onda da olmuyor her türlü ölüyorum. arkadaş dayak yiyecen ki dayak atasın. bu işler böyle. şaka bi yana kaçma işlerinde kötüsün galiba. veya geri hp kazandıran bir strateji yoktur? lohsuz oyun bitirdim diyenler bile life steal falan bir şekilde alıyor eksilen vitaminini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 bir ara aluriele demiştik sadece itemle olmuyor di mi biraz da kâbîliyet te gerekir di mi o teselli için evvelâ item akabinde yetenek dedi ama işte olmuyor yapamıyoruz abi/ler/ yani kolay ölmüyoruz ama bayya stres oluyor halbuki akt 1 de sadece fare ile takılıyoruz bazen sarı ve maviler zorlarsa skilleri kullanıyoruz son durum bu yav bu resimleri bir türlü ilave etmeyi öğrenemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Her türlü şeyi denedim loh dediğiniz nedir bilmiyorum ama her killde 360hp + saniyede 1040hp basmama rağmen 24k hp su gibi iniyor. Anca Diamond skin ile ayakta kalıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu artislere bakma sen. barbarlar %30 daha az dmg alıyor zaten onu hesaba katmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 barbar harici oynamak hamallık malesef şuan başka bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 darejedi 130k dh ss li mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Myshkin said: barbar harici oynamak hamallık malesef şuan başka bir şey değil. bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bullshit değil aynen öyle paragorn lvl olayından önce öyle değildi belki ama ondan sonra şuan için tam olarak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 wizard http://www.youtube.com/watch?v=sYj5SFJNXsQ wd http://www.youtube.com/watch?v=6J6MTpGpvPE monk ve dh videosu koymuyorum bile. dh zaten 3 vault ile 1 pack temizliyor rahatlıkla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ya benim DH-monk ve barbar olmak üzere act3 farmlayabilen 3 tane karakterim var, günde 1 saat falan da stream izliyorum. esas sen rahat ol. paragorndan önce DH ile vault basa basa gidip elit bulup çat diye kesiyordum, şimdi paragorn lvl olayı çıktıktan sonra düz yaratıkları kesecem diye fazladan çok zaman harcıyorum. monk'un vortex crit olayı da çok iyi, ama yine o da barbar kadar hızlı kasamıyor. şuan en net şekilde barbar diğerlerine göre çok daha hızlı lvllıyor. iş elit kesmeye gelince hepsi çat diye kesiyor zaten. bütün bunlara ek olarak kıçı kırık set de olsa üzerindeki ww-barbar ile rahat rahat kasılıyor, diğer classlarda o kıçıkırık parçalarla dolaşmayı bir deneyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 neyse ya hiç laf anlatmakla uğraşasım yok. barbarian daha iyi ama diğerleriyle oynamak hamallık falan değil, geara bağlı. belli bi yerden sonra hiç bir fark kalmıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 O wizard gearlara baktim 700m gold fln para harcamak lazim toplamak icin bende 20m var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Duzeltiyorum osetin aynisini yapabilmek icin yaklasik 3 milyar gold gerekiyor... O kadar gold olsa diablo oynamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aluriel said: neyse ya hiç laf anlatmakla uğraşasım yok. barbarian daha iyi ama diğerleriyle oynamak hamallık falan değil, geara bağlı. belli bi yerden sonra hiç bir fark kalmıyor arada. yazar burada kendini çürütmüş barbar aynı paraya daha kolay kasıyor abi, net. oyunu senden öğrendim diye dorğu bildiklerimden cayacak değilim efendi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 /konu dışı/ Bu EHP nedir ? siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 her türlü dmg reduction ile maksimum dayanabileceğin dmg 30k can varsa toplamda yüzde 50 dmg reduction a sahipsen sana gelen 59999 dmg e kadar yolun var bunun üstünde olursa dmg ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 goldbären katılıyorum.Monklar hep üvey evlat :( itemleri pahalı düzgün oynamazsan şansın da yoksa yerinde de saymassın geriye gidersin :( Barbarlar için herkes aynı şeyi söylüyor . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Allah için biri şu arka plandaki ministry of war resmini kaldırsın. Şu kadını gördükçe dişilerden soğuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Yeşil tema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 turuncu iyi ya. adblock ile kapanıyor arka plan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 turuncu mu? o yüzden bu kadar agresifsin demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 sevişelim mi goldbaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar