Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.4 patch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

48k damage var yok olmuyor olmuyor :P Hatta 130k dh var onda da olmuyor her türlü ölüyorum.

arkadaş dayak yiyecen ki dayak atasın. bu işler böyle.

şaka bi yana kaçma işlerinde kötüsün galiba. veya geri hp kazandıran bir strateji yoktur?

lohsuz oyun bitirdim diyenler bile life steal falan bir şekilde alıyor eksilen vitaminini.
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara aluriele demiştik sadece itemle olmuyor di mi biraz da kâbîliyet te gerekir di mi o teselli için evvelâ item akabinde yetenek dedi
ama işte olmuyor yapamıyoruz abi/ler/ yani kolay ölmüyoruz ama bayya stres oluyor halbuki akt 1 de sadece fare ile takılıyoruz bazen sarı ve maviler zorlarsa skilleri kullanıyoruz
son durum bu

yav bu resimleri bir türlü ilave etmeyi öğrenemedik

Sosyal ağlarda paylaş

ya benim DH-monk ve barbar olmak üzere act3 farmlayabilen 3 tane karakterim var, günde 1 saat falan da stream izliyorum.

esas sen rahat ol.

paragorndan önce DH ile vault basa basa gidip elit bulup çat diye kesiyordum, şimdi paragorn lvl olayı çıktıktan sonra düz yaratıkları kesecem diye fazladan çok zaman harcıyorum.

monk'un vortex crit olayı da çok iyi, ama yine o da barbar kadar hızlı kasamıyor.

şuan en net şekilde barbar diğerlerine göre çok daha hızlı lvllıyor. iş elit kesmeye gelince hepsi çat diye kesiyor zaten.

bütün bunlara ek olarak kıçı kırık set de olsa üzerindeki ww-barbar ile rahat rahat kasılıyor, diğer classlarda o kıçıkırık parçalarla dolaşmayı bir deneyin bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

neyse ya hiç laf anlatmakla uğraşasım yok. barbarian daha iyi ama diğerleriyle oynamak hamallık falan değil, geara bağlı. belli bi yerden sonra hiç bir fark kalmıyor arada.

yazar burada kendini çürütmüş

barbar aynı paraya daha kolay kasıyor abi, net. oyunu senden öğrendim diye dorğu bildiklerimden cayacak değilim efendi!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...