stirner Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Zaten yarışmayı sunandan,dansçılara kadar herkes sarışın(gerçi onlar Almanmış),ne biçim Türk imajı bu kardeşim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 HELAL BE NASI SEVİNDİM ANNATAMAM Bİ ANDA DAMARIM TUTTU İŞTE AMA HARBİDEN EN GÜZEL İSVEÇLE BİZDİK BELÇİKA YARISMAYA NERDEN GİRDİ ANLAMADIM SOKUK SÖZLERİYLE AZ DAHA GEÇİODU. HELAL TÜRKİYE. COK KASTILAR AMA DEĞDİ. SENEYE TÜRKİYE'DEYİZ. BEN ŞİMDİDEN YERİMİ AYIRTAYIM :P :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu arada t.aT.u olay çıkarmadı =) bende kesin olay çıkarır die özellikle izledim t.a.T.u ....[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo...My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Walla Izlemezdim Normalde Simdide Izlemezdim Ama Puanlamada Cekisme Olunca Butun Islerimi Birakip gittim Ve Izledim Gercekten Duygulandim Guzeldi Tebrik Ediyorum Burdan Emegi Gecen Herkezi p.s:Bu Tv Kanalllarinin ben ta.... biri yayiyni kesip bildirmedim allahin televole hatunlari kaza yapinca yayin kesen salaklar boyle buyuk bir gurur icin yayinlarini kesmeyi birakin bir altyazı bile gecmediler..[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 "... one damned point..." BBC sunucusu[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 zaten bizden rusyaya 10 puan fln gitti rezalet kimse rusca bilmiyo ama...[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 rusyaya kaç puan verdik şerefsizler bize koklatmadı blie kodumun lezboları ii oldu. daha rüştünü kanıtlamamıs bebeler gitmiş boy ölçüşçek bizle hehe!![hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 nası abaczqa bir milletiz ortaya çıktı ehuhe[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 seneye ne de olsa türkiyede operayla denemek lazım şansımızı zorlayalım eajaeah[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Kobe, 25 May 2003 01:32 tarihinde demiş ki: Walla Izlemezdim Normalde Simdide Izlemezdim Ama Puanlamada Cekisme Olunca Butun Islerimi Birakip gittim Ve Izledim Gercekten Duygulandim Guzeldi Tebrik Ediyorum Burdan Emegi Gecen Herkezi p.s:Bu Tv Kanalllarinin ben ta.... biri yayiyni kesip bildirmedim allahin televole hatunlari kaza yapinca yayin kesen salaklar boyle buyuk bir gurur icin yayinlarini kesmeyi birakin bir altyazı bile gecmediler..[hline]Absolute & Lonely.... ATv yayın içinde yayınyaptı[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Erive dedeyken Arkadaşlar annemler göz yaşlarına boğuldu ne yapmam lazım? :) Valla mis gibi 1. olduk. Avusturya ve rusya çok boktandı. Belçikayı dinlemedim ama fransaya üzüldüm.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Bu arada Yuh Nerdeyse her post un aynı anda gittigi baska bi post var :P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 hahaha kıbrısı izlediniz mi bilmiyorum ama adam türkiyeye puan verirken peace türkiye fln dedi barış işareti yaptı mauhahuauhauhauh =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya buaradabelçikanın aşrkısınısdinleyemedim bir yerden bulup indirebilirmiyim bir adres şarkıadı vs[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 avusturya daha iyi bi yeri hakediyodu ama itiraf edin =)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu ödül ingilizceyle olmaz diyenlere kapak olsun başka bişi demiyorum!!!!!!!!!![hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: fizban, 25 May 2003 01:34 tarihinde demiş ki: niye nasıl türk imajı ya ? kardeşim tüm türkler tek karakaşlı, esmer tenli insanlar mı ? o da türk o da türk. everyway that i can[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! ironi?[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 AHAHA TÜM KANALLAR GÖSTERMEYE BASLADI. BU ARADA SERTAP SARKIYI SÖLERKEN HEYECANDAN SESİ Bİ DEĞİŞİK CIKIODU AMA HELEL OLSUN YA BELÇİKANIN ŞARKISI TAM Bİ RERZALETTİ NASI O KADAR PUAN ALDILAR OFF :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ahuahuaa inanılır gibi değil!!!!!! BİZ KAZANDIIIIIIIIIIKKKKKKKK!!!!!!!!! acayip mutluyum. Helal olsun en sonunda bizde 1. olduk bukadar istedikten sonra. Bu 1.lik 25 yılın ürünüdür. Yinede şu müzik yarışmasına bile politikayı karıştırmasalar olmaz. Bizim farklı 1. olmamız gerekirdi ama olsun,kimse engel olamadı. Önce güzellik yarışması,şimdi örovizyon şarkı yarışması. İşallah sporda da dişe gelir bir zafer elde ederiz. Neyse konuyu dağatmayalım. Bakalım seneye Türkiyedeki erovizyon nasıl olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Helal olsun be Sertaba[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 C'mon now now kısmına hastayıııııımmm eha[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 inanamiorum ve agliorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 petek dinçözü anıyorum direk o kısımda[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Sarılasım geldi sertap erenere o kadar da çirkin :P bu arada kareografi çok güzeldi.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Rumlar nasıl bize oy verdi ya.Geberdik heyecandan! 10 dedi Slovenya bizim ev heeyoooOoOoO diye inledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar