Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite seçimi

SNA1L

Öne çıkan mesajlar

devamsızlık sorunun olmaması lazım sanki senin için.
bahçeşehir'de mesela var böyle bişi
arkadaş stv okuyor ordan biliyorum

bilgi bu konularda iyi
neden bilmiyorum
öyle bir intiba bırakmış

mimar sinan da iyidir
çok az öğrenci alıyor benim bildiğim
yeri yurduydu populasyonuydu falan pek öyle devlet okulu gibi de değil aslında
imkanlarını kadrosunu falan bir araştırmak lazım

koca adam olmuşsun bence kalk gez tüm okulları
ben böyle koca bir adamım okul seçecem ona göre bana anlatın bakalım de hepsine gidip

liseden yeni mezun gibi gözünü boyayamazlar heralde
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi ispartadayim istanbula gitmem zor ama mail attim cvp gelmezse 1-2gun sonra flnda ararim..
m.sinan 26kisi aliyor yilda.hocalari fln cok iyi hepsi sinema alaninda sayili kisiler..
ama bahcesehir bilgi fln burs verirse onlarida dusunurum simdilik ilk secenek m.sinan ztn..
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana mimar sinan'ı daha uygun gördüm sdfg

msgsü'nün öğrencileri zaten hep yaşlı oluyor nispeten.
bahçeşehir'e falan gidicen böyle bir ton zengin çocuğu olacak dünyadan bihaber pompa peşinde koşturacaklar.

offff ammma etiketledim
kusura bakmayın bahcesehir'li arkadaşlar

AMA AMA şunu da bir koyayım illa ki;

http://www.youtube.com/watch?v=a3y_3bhBnf8
Sosyal ağlarda paylaş

bilgi de özel okul mesela ama bilgi'nin iletişim ve diğer sosyal bilimler bölümleri karşısında boynum kıldan incedir. Yayınları olsun, düzenledikleri organizasyonlar olsun, sosyal meseleler karşısında üniversitece takındıkları tavır olsun ülkedeki nadir gerçek üniversitelerden biriymiş gibi geliyor adamlar bana.

Yalnız bilgi'de çok eleştirilen şöyle bir olay vardı, tam burslu öğrenciler aynı zamanda okulda çalışmakla yükümlü oluyolardı ve bu öğrencileri işçi gibi eşek gibi çalıştırıyorlardı. Ama sonradan kalktı sanıyorum bu olay. neoliberal bir oluşum neticede her şey bir yana dfsg

/!haa bu arada ben iletişimci de değilim sektörden falan hiç değilim öyle geveze bir gözlemciyim hiç kaale almayabilirsiniz bu konudaki postlarımı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...