Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bu sene boğaziçi kimya bitiren arkadaşım var çok kral. ha bire amerikalar partiler gırla gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 3üde iyi bölüm ya ama bogazici güzel okul ha bide puanlar 20puan fln dusmus bu sene daha guzel yerler olabilir siralamaya bakin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sene 2012 zaten hala puana göre bakan kaldı mı ya. her zaman önemli olan sıralamaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 devamsızlık sorunun olmaması lazım sanki senin için. bahçeşehir'de mesela var böyle bişi arkadaş stv okuyor ordan biliyorum bilgi bu konularda iyi neden bilmiyorum öyle bir intiba bırakmış mimar sinan da iyidir çok az öğrenci alıyor benim bildiğim yeri yurduydu populasyonuydu falan pek öyle devlet okulu gibi de değil aslında imkanlarını kadrosunu falan bir araştırmak lazım koca adam olmuşsun bence kalk gez tüm okulları ben böyle koca bir adamım okul seçecem ona göre bana anlatın bakalım de hepsine gidip liseden yeni mezun gibi gözünü boyayamazlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya şimdi ispartadayim istanbula gitmem zor ama mail attim cvp gelmezse 1-2gun sonra flnda ararim.. m.sinan 26kisi aliyor yilda.hocalari fln cok iyi hepsi sinema alaninda sayili kisiler.. ama bahcesehir bilgi fln burs verirse onlarida dusunurum simdilik ilk secenek m.sinan ztn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben sana mimar sinan'ı daha uygun gördüm sdfg msgsü'nün öğrencileri zaten hep yaşlı oluyor nispeten. bahçeşehir'e falan gidicen böyle bir ton zengin çocuğu olacak dünyadan bihaber pompa peşinde koşturacaklar. offff ammma etiketledim kusura bakmayın bahcesehir'li arkadaşlar AMA AMA şunu da bir koyayım illa ki; http://www.youtube.com/watch?v=a3y_3bhBnf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 evet abi bahçeşehir koç burssuz tarzı bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bilgi de özel okul mesela ama bilgi'nin iletişim ve diğer sosyal bilimler bölümleri karşısında boynum kıldan incedir. Yayınları olsun, düzenledikleri organizasyonlar olsun, sosyal meseleler karşısında üniversitece takındıkları tavır olsun ülkedeki nadir gerçek üniversitelerden biriymiş gibi geliyor adamlar bana. Yalnız bilgi'de çok eleştirilen şöyle bir olay vardı, tam burslu öğrenciler aynı zamanda okulda çalışmakla yükümlü oluyolardı ve bu öğrencileri işçi gibi eşek gibi çalıştırıyorlardı. Ama sonradan kalktı sanıyorum bu olay. neoliberal bir oluşum neticede her şey bir yana dfsg /!haa bu arada ben iletişimci de değilim sektörden falan hiç değilim öyle geveze bir gözlemciyim hiç kaale almayabilirsiniz bu konudaki postlarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahaha o neymis abi bursluysan calis fln yoktur bence öyle bisey..hakkaten cok etiketledik ya tercih yapcak her adam bi giricek foruma bana zarari olmasa bari:)kotuleyin azcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bahcesehire sirf manzara icin gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 şimdi bu bölümlere yenileri eklendi kadir has yeni medya bide iletişim tasarımı bu bölümler nasıldır kadir has nasıldır iyide burs veriyolar kesilmiyomuş fln napiyim yaziyimmi buralarıda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yokmu aranızda kadir hasta okuyan veya bu bölümler hakkında fikri olan çok kafama yattı ama emin olamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 m.sinan geldi:D istanbuldakiler bi event yaparız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 oo, helal pampa istanbulda bi maklube eventi yapılsa ya gene ben açarım evimi valla np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 eyv hacım.kola turkalarda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Tamam o zaman tatlı sohbeti de ben yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 feyzli abi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 mimar sinan. yer olarakkabataş kampüsündeyse çok süper, deniz kenarı. ulaşımı da kolay olur, vapur var, tramvay var. sıkıntı çekmezsin. illa özel olsun dersen bence bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 açıklanmış bugün yalnız ahah geç kalmışım sevindim mimar sinan gelmesine. hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hehe sağol modada kalıcam bu yıl hergün vapur artık..sonrasında geçerim beşiktaşa ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 moda da süper yer. valla çok şanlısın üniversite yılların süper yerlerde geçicek. benim beyazıtta geçmişti, iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 evet ya moda-kabataş-beşiktaş üçgeni türkiye'nin en güzel üçgeni olabilir heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 valla artık pek üni yılları olmıcak 2. okul bu benim düz bi adam oldum artık sdf..güzel yılları e.şehirde harcadım yaş:25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 var mı dokuz eylül kazanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bi kardeşim itü endüstriyel tasarım diğeri de istanbul ticaret turizm işletmeye girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar