Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Yoo gayette güzel yazmış Viktor, tüm dünyayı yangın yerine çeviren hergün yüzlerce masumun kanına giren bir ülke için ne ki bu. Bence de viral olabilir olay, zaten adam yelek bile giymiş o derece planlı yani Tam anlamıylan Romalılar gibi yaşıyorlar 9/11 sonrası iyice izole ettikleri ülkelerinde. Dışardan bulaşan yok içerden oluyor arada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bence batmanden baneden falan esinlenmemiş direk god bless america izleyip basmış mekanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bu muslimler terorist sivillerde olurse olsun iyi olmus diyen dallamalarla, Amariga somuruyo butun dunyayi coluk cocuk olmus banane lan diyen okuzler arasinda hic fark yok. Insanlardan tiksinir oldum her milletten/kulturden/dinden boyle tipleri gore gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yoo gayette güzel yazmış Viktor, tüm dünyayı yangın yerine çeviren hergün yüzlerce masumun kanına giren bir ülke için ne ki bu. Bence de viral olabilir olay, zaten adam yelek bile giymiş o derece planlı yani Tam anlamıylan Romalılar gibi yaşıyorlar 9/11 sonrası iyice izole ettikleri ülkelerinde. Dışardan bulaşan yok içerden oluyor arada işte ya insanlar ölmesi üzücü aslında bir tarafa vuracam derken aynı hataya düşmemek lazım da.. sonuçta arkadaş ölüm ölümdür yahu, dünya kaynayan kazan. Klasiğe gitmek istemesem de bilmemkaç saniyede bir insan önlenebilir sebeplerden ölüyor ve sürekli ölüyor. Batman manyağı bir tanesi çıkmış, sinemada insanları taramış. Tamam üzücü ama bu kadar. Sosyolojik araştırmasını yapsınlar, super-hero youth'larının, çuvaldızı kendilerine batırsınlar biraz da. Resmen her filmlerinde saçma salak kendilerini aklama. Bu filmin fragmanında da misal. İnsanlar açlıktan ölürken bu hayatı yaşamanın hesabını vereceksiniz diyor hatunun teki. Ama ne olacak? bunlar tükaka olacak, bruce wayne the dark night gelecek dertler bitecek. o kadar basit değil işte o. Viral fln olacağına da inanmıyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 10 kisi olmus, coguda cocuk. Bunu kim nasil savunur bilader? Sallamayan, savunanda insanliktan cikmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 NoTwisT said: Bu muslimler terorist sivillerde olurse olsun iyi olmus diyen dallamalarla, Amariga somuruyo butun dunyayi coluk cocuk olmus banane lan diyen okuzler arasinda hic fark yok. Insanlardan tiksinir oldum her milletten/kulturden/dinden boyle tipleri gore gore. İnsanlar bööle elden gelen bişey yok, beğenmiyorsan gidip ormanda babunların arasında yaşa mesut mutlu edit: Bizim coğrafyamızda (Irak-Suriye) günde 200-300 kişi ölüyor, tonlan çocukta ölüyor aralarında ama istatistik gibi geçiyor tüm dünya. Bu savaşların akan kanın baş sorumlusu ve tetikcisi de o olayın olduğu ülke zaten. Elindeki Hollywood gücüyle de savaşı ölümü her eve sokan insanlara doğal bişey gibi gösteren kalpleri taşlaştıran yine o ülke O yüzden kırk yılın başında olmuş bir olay beni etkilemedi açıkcası, bizim coğrafyanın bizim ülkenin olayları beni yeterince ilgilendiriyor ve üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sonuna kadar somurucekler olayi, demisti dersiniz olen insanlarin aileleri disinda hickimsnein umrunda degil orda olenler, BIR ANA AGLIYOR GOZLERI YASLIIII modunda 1-)kendi basiniza veya sevdikleirnizin basina gelicgeindne korkup urktunuz, a.k.a. ego 2-)safkan moral faggotry, duyarli insanim, iyi insanim, hassas insanim ayagi ile NASIL OLUR, O INSANLARI NASIIIL OLDURURLEEEER :(((((, gene saf ego kimse bana okyanusun otesindeki bi ulkede omrunde tanimadigi insanlarin olumune filan uzuldugunu soylemesin, yakinlarimizin olumune bile sirf onlari bir daha goremiyicez, konusamiycaz diye kendimiz icin uzuluyoruz olum uzulucek bisey degil, hayatin gercegi, herkesin varicagi son durak bugun batmande olmese yarin belki trafik kazasinda olecekti,o zaman ne duyucaktiniz nede bole ego patlamasi yasiycaktiniz uzgunum ama insan psikolojisi tam olarak bole bisey, biraz rahat olun, sayili olan her dakikanizin keyfini cikarin cunki istikamet hepimiz icin ayni ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 WHERE'S YOUR BATMAN NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Fin said: WHERE'S YOUR BATMAN NOW BATMAN NEREDE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 sen rahat olduğun için mi "ya üzüldüm " diyenlere "egonuzu dadmin edionuz" diye bağırıyon.dur yanlış yazdım... hll ya yine critleri döşemişsin ağzından bal damlıyor kralsın süpersin devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Viktor said: 1-)kendi basiniza veya sevdikleirnizin basina gelicgeindne korkup urktunuz, a.k.a. ego 2-)safkan moral faggotry, duyarli insanim, iyi insanim, hassas insanim ayagi ile NASIL OLUR, O INSANLARI NASIIIL OLDURURLEEEER :(((((, gene saf ego babby's first adler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: NoTwisT said: Bu muslimler terorist sivillerde olurse olsun iyi olmus diyen dallamalarla, Amariga somuruyo butun dunyayi coluk cocuk olmus banane lan diyen okuzler arasinda hic fark yok. Insanlardan tiksinir oldum her milletten/kulturden/dinden boyle tipleri gore gore. İnsanlar bööle elden gelen bişey yok, beğenmiyorsan gidip ormanda babunların arasında yaşa mesut mutlu edit: Bizim coğrafyamızda (Irak-Suriye) günde 200-300 kişi ölüyor, tonlan çocukta ölüyor aralarında ama istatistik gibi geçiyor tüm dünya. Bu savaşların akan kanın baş sorumlusu ve tetikcisi de o olayın olduğu ülke zaten. Elindeki Hollywood gücüyle de savaşı ölümü her eve sokan insanlara doğal bişey gibi gösteren kalpleri taşlaştıran yine o ülke O yüzden kırk yılın başında olmuş bir olay beni etkilemedi açıkcası, bizim coğrafyanın bizim ülkenin olayları beni yeterince ilgilendiriyor ve üzüyor. mesele bundan ibaret cips satisi gibi silah satilan ulkenin cocuklari birbirini yiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Osuran_boğa said: sen rahat olduğun için mi "ya üzüldüm " diyenlere "egonuzu dadmin edionuz" diye bağırıyon.dur yanlış yazdım... hll ya yine critleri döşemişsin ağzından bal damlıyor kralsın süpersin devam kim lan? benim altıma denk gelmiş. ama egonuzu dadmin ediyons etc demedim. ben değilim olm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Filme gidesim kalmadi , inanilmaz uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 of ne agir sacmalamisim yeaaaaa, biraz gidip agliyim olenler icin mubarek iftar saatinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 dasaaa said: Osuran_boğa said: sen rahat olduğun için mi "ya üzüldüm " diyenlere "egonuzu dadmin edionuz" diye bağırıyon.dur yanlış yazdım... hll ya yine critleri döşemişsin ağzından bal damlıyor kralsın süpersin devam kim lan? benim altıma denk gelmiş. ama egonuzu dadmin ediyons etc demedim. ben değilim olm bu gercek dasa bu diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Batman'in Colorado'daki ilk gösteriminde şok saldırı başlık . hala din muhabbeti çeviriyorsun ."ego tatmini" lafını kullanma bence sen . birileri her yazdığına "oo süpersin oo harikasın " yazmayınca aklınca hemen belaltına vurmaya çalışıyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oncekendimi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Viktor said: of ne agir sacmalamisim yeaaaaa, biraz gidip agliyim olenler icin mubarek iftar saatinde viktor ikide bir ayni resmi koyuyosun fetisist gizliden gizliye bir askmi yasiyorsun ft ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Viktor said: gercek dasa bu diil abi dadmin olamadım ben. olmayınca olmuyor. her şeyin bi şeyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Viktor said: sonuna kadar somurucekler olayi, demisti dersiniz olen insanlarin aileleri disinda hickimsnein umrunda degil orda olenler, BIR ANA AGLIYOR GOZLERI YASLIIII modunda 1-)kendi basiniza veya sevdikleirnizin basina gelicgeindne korkup urktunuz, a.k.a. ego 2-)safkan moral faggotry, duyarli insanim, iyi insanim, hassas insanim ayagi ile NASIL OLUR, O INSANLARI NASIIIL OLDURURLEEEER :(((((, gene saf ego kimse bana okyanusun otesindeki bi ulkede omrunde tanimadigi insanlarin olumune filan uzuldugunu soylemesin, yakinlarimizin olumune bile sirf onlari bir daha goremiyicez, konusamiycaz diye kendimiz icin uzuluyoruz olum uzulucek bisey degil, hayatin gercegi, herkesin varicagi son durak bugun batmande olmese yarin belki trafik kazasinda olecekti,o zaman ne duyucaktiniz nede bole ego patlamasi yasiycaktiniz uzgunum ama insan psikolojisi tam olarak bole bisey, biraz rahat olun, sayili olan her dakikanizin keyfini cikarin cunki istikamet hepimiz icin ayni ehueheu Bunu "safkan moral faggotry" olarak goren adama ne laf anlatilirki, empatiden bihaber, ilgi cekmek icin takla atan bi adam iste, bi ton var bunlardan heryerde. Senin Amerikali versiyonunda ayni halti ortadogudaki siviller icin soyluyor. Bu elestirdigin adamlardan tek farkin o topraklarda dogmamis olman. Kendin cal kendin oyna, meydan senin. Babunlara laf anlatma sansim daha coktur muhtemelen. Tatarin tavsiyesine uymak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 elma armut gene ortadogudaki sivil muhabbeti istenirse onune gecilebilicek birsey, o insanlar 3-5 kisi yuzunden tesadufen yanlsi yerde yanlis zamanda bulunduklari icin oldurulmuyorlar bu ise trafik kazasi, yangin vs vs gibi bir olay gayet, bireysel silahlanmaya yesil isik yaktigin surece var olucak benzer olaylar ki bole dramatize etmek cok manasiz, en cok film sirketi kazanicak bu olaydan, eger filmi gosterimden kaldirirlar 1 sene otelerlerse olenlerin hatirasina saygi icin, gelir burda acik acik adamlarin gunahini aldim ozur dilerim derim anders efendi gecen sene planli bir sekilde bunun kac kati insani oldurdu, bir kisi bile ders almamis demekki dicem ama columbine dan sonra hala ayni kafada devam eden bir milletten bahsediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu kadın da ölenler arasında. sinemadan twitliyormuş bi de. https://twitter.com/jessicaredfield said: Never thought I'd have to coerce a guy into seeing the midnight showing of The Dark Knight Rises with me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ay pek bayıksın viktor. sacını perma yaptır, pantolonunu corabın içine sok, allık sürde insan doğası kötüdür diye geziver sokaklardada bari usulüne uygun olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://www.ign.com/articles/2012/07/20/warners-pulls-gangster-squad-trailer?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar