Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Merhabalar arkadaşlar. Bugüne kadar hiç kulanmadığım için vede merak etmediğim için scp lerin içine şuanki bulunduğumuz zaman dilimini veya oyunda geçen zaman dilimini nasıl ekleyebiliriz. Örneğin, duyuru yapmak istiyorum, yaptığım duyurunun saatinide, tarihinide yanında yazmasını istiyorum... Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Elinle yazarsin : )[signature][hline]www.corbeau.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Rotweilwe Güldüm. :) Elinle Yazsan Ne Olcakki Sanki?[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: mdogano, 01 Kasım 2004 03:12 tarihinde demiş ki: Elinle yazarsin : ) bileklere kuvvet :D[signature][hline]Xiphidium now for Lost Age [spo1=Ultima ONLINE] Forever, Para Siempre, Ognora, Immer, Toujours, Daima Ultima Online :D[/spo] [Bu mesaj berkinyum tarafından 01 Kasım 2004 12:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sphere deki 1 sn Gerçek zamandaki spheredeki 1 sn ile tamamen eşdeger degil yani gerçek Zamanda 1 sn= 0.9sn(sphere) yada 1 sn= 1.1sn(sphere) gibi birsey oluyor.Uzun donemde kaymalara neden oldugundan istedigin sistem tam anlamıyla dogru çalışmamış oluyor bu yuzden bence ugrasma..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onur_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Bişi yazmak istiyorken kendin yazmıyormusun? O yazıyı yazdıktan sonra bi saat ekleyemecek kadar uyuşukmusun?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Anlamadığım Konu Ha Elle Yazmışsın ha Kendi Yazmış. Tahmini 5 Sn. Alacak. 5 saniyenide Feda Et Serverın İçin.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Günde 30 duyuru yazsa 30*5=150 saniye bu haftada 150*7=1050 saniye. Ayda 31500, hatta 31 çeken aylarda 32550 saniye. Burada diyelim adam Şubat ayında bile duyuru yazacak olsa 29400 saniye tutar. Bu da 490 saat yapar. Beyoğlu'nda saatte 3 limonata satsan, ki Şubat ayında satamazsın, 3 korsan cd satsan, 3*2=6 milyon saatte. 490 saatte tam 2 milyar 940 milyon Türk Lirası kazanırsın. Üstelik 24 saat açık tutarsan 8-9 gün gibi bir sürede. Kesinlikle yazılması gereken bir script.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 01 Kasım 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Valla Doruk Millet Saatin Kaç Olduğunu Bilir. Öyle Bir Açıklama Yapmışsınki Çok Abartılı. O Kadar Duyuruyu ne Amaçlı Yapacakki ? Yapsada Saat Sanite Gibi Vs. İşlemlere Ne Gerek Var. Madem Çok İstiyorsa Yazsın Biz Tavsiyelerimizi Belirttik. Sen Bu Şekilde Düşünürsen Vay Haline :)[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Anlıyorum, teşekkrler. Sanırım kendim yazıcam. Öneride buulunan arkadaşlara teşekkürler. Ukalalık yapanlara burdan eyvallah...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 hede hödö[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- ||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! || [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Kasım 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar