Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: KaMoNJuK, 31 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki: Arkımın anlattığı bir olayıda ben yazıım.! Minübüste gidiolar adamın birinin ayağında nasır varmıs yaşlı kadın adamın yanındaki bosyere gecmek isterken adamın ayağına basıor ordan bir boru gibi Ses a.ıma k.yd.n teyzee die Millet Tabi dubur olmus SEvhetle arkasına dönen minübüscünün lafı su Kadınla nebiçin konuşuon lan y.rr.m sonra bir kavga tabi .!! MUHAEUAEUHAEUHAE YARILDIM YA[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 AHAHAHHAAHHAAH yattım yerlere[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 iş'le ev hayatını karıştırıolar bunu yapmamaları gerekir ama profesyonel bir minibüs şöförü de görmedim:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Geçen sene okulcana bu Atletizm Şampiyonası için sağlık kontrolüne gittik fln.Sonra dönüştede biz 3 arkadaş döndük.Bindik minübüse.Pendik-Kadıköy hattında çalışıyor adam.Böyle yerden bitme bişi bide.Sarışın,bıyıklı.İncecik bişi.Üflesen ölcek adam :) Neyse bizim Can ile Faruk'da böyle psikopat tipli adamlar.2 metre boyları var ikisininde.Ben şöförün yanında oturuyorum.Faruk ile Can'da az gerimde.Bi kadın bindi.Bu yukarıdaki tavan penceresini Faruk'dan rica etti kapatsın diye.Faruk'da kalktı kapattı.Bu minübüscü arabayı durdu Faruk'a laf atıyor.Faruk alttan fln aldı.Bu Can bağırdı ne diyorsun gibisinden.Minübüscü durdu aldı eline levyeyi bu Can'ı aşağı indirdi.Can'ın boy 2 metre,adam 1.60 :) Yarıldım bi yandan.Ulan adam bi koydu bizim Can'a.Bizim Can gidiyor.Faruk dedim in aşağı.Şöför'e kafayı çakmam ile Faruk'un adama uçan tekme atması bir oldu.Sonra minübüscüler durdu bi anda.Biz bir topuk yaptıkki aklınız hayaliniz durur.Arkamızdan koşturdular.Allahtan ayağımda spor ayakkabısı vardı.Yoksa geberticeklerdi :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Can a levye ile vurdu bişey olmadı mı?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 beylikdüzü e5 te sık sık yarış yapıyor bu ehliyet sahibi neanderthaller. son defasında otobüs az daha devriliyordu,hemen durdurtup indim,plakasını aldım ve ibb.gov.tr ye şikayet ettim,daha o gün cevap geldi,bu otobüse gerekli işlemlerin yapılacağı yazıyordu, 2 gün sonra da o bölgedeki denetimler arttı... bunun dışında bir defasında iett otobüsü ağızına kadar dsolu,herkesin sinirleri tepesinde şoför de otobüsü kötü kullanınca yolculardan biri "kardeşim koyun mu taşıyorsun,adam gibi kullan şunu" demişti,şoför de "koyunsunuz lan,hepiniz koyunsunuz" diye cevap verince az daha linç ediliyordu :D[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 koyun muhabbetinde o sofer lınc edılmelıydı[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Mortis, 31 Ekim 2004 03:16 tarihinde demiş ki: Can a levye ile vurdu bişey olmadı mı? O ayıya bişi olmaz :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 koyun mu maeuaeuhaeuheauh[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Heh,birde içinde olmak ayrı,bisikletle(!!!) yarışmak isteyen minibüscüler ayrı... Neyse ki,her durakta dura dura alıştılar artık yenilmeye fazla cebelleşen yok benle... Olunca,tek hareket;Önüne kırıp beklemek ve sorun çıkarırsa direk "POLİZEİ!" deyiş... Kırıcan bunların belini...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Biz arkadaşlarla minibüs caddesineden geçerken minibüsçülere böyle tip tip bakarak minibüse doğru koşmaya başlıyoruz adam binicez zannedip duruyo biz koşmaya devam ederek yanından geçiyoruz ahaha adam deli oluyo :D Bigün dayak yicez ama bakalım...[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 minibüs dedinmi tecürbem çoktuur sizi esenyurt minibüslerine davet ediyorum.istanbulun en nezih selerinden yakuplu,esenyurt,köyiçii,kıraçdan geçer,yçou zasmn asfalt olmayan yollarda headbenag yapayapa gidersiniz,müşteri ve soför profilleri apayrıdır. bu inibüslere dünyanın en pis kokan insanları biner,bu minibüslerin esansı kimyasal silh olarak kullnılabilir. bi iki hikaye madem istediniz miniüsteyiz,kapıya arkam dönük duruyorum,birden çaaaat diye omzauna sert bişi çarptı.dönüp bakmaya çalştım ama bu sefere kafama dank diye çarptı aynı şey,amcamın bire elinde devasa bi bisikletle minibüse biniyomuş meyer,ama bisiklet amcamın 2 katı,çat çut dalıo millete resmen kafam gözüm her yerie patlattı sallana sallana girdekn,ikaz ettik rica ettik adamda tık yok,dayı bi tut şu aleti ya dank dunk çürtü tya kafamı,adam ısrarlara daynamadı veee cebinden bir 250 bin çıakrıp" aha al al al buda pisiğletin baraası ano koim" diye şöfore uzattıı,parayı verdikten onrada bisikletin kafamıza gözümüze çartptıını,doğru düzgün tutmasını sölüünce dumur ötesi bi cevap aldık "lan bisikletinde yol barasını verdim lan parasını daha ne gonşyon" arkadaşlmla dersshaneden çıkmış yarı ölü bi halde minibüste swallana sallana gidiyoruz,bgirden bir ses baktık noluo minibüsün yan aynnası yerinde yok,bi kamyon alıp götrümüş,minibüscü abimiz inirlendi laan oldu bir warcry attı "LAAAAAAAEEEEEEEEEEEN AMNA KODUUUUUUUUUUUM " ditye ve ezeli takip başladı,minibüsçü kaçn kamyonu son hız takip ediyordu,aynanaın parasını kesnlikle alıcaktı bu bir onur meselesiydi,bütün hızla kamynu kovalıyor arada sırada gaza geldiini kanıtlarcasına warcry lar atıodu "KAÇMA LAAAAAAAEĞN,LA KAÇMA YAKALICAM YAKALICAM LAEYN" E bu nefes kesici trakip sırasında minibüs normal güszeraın dıiına çıktı,"kaaptan inecek vaar" sözüne şöforun cevabı"lan görmüomu lan adam kovalıom bekle beş dakka" idi. kaptan yavaş ya öldürcenmi bişzi sorusana cebaıv "lan filim gibin la daha en sitiyon" idi. sonnda kamyona yakşaltık,önünü kesti imnibüsssçümüz,daha m,nibüsü durduramdan kapıyı açtı dışrı atladı ve elfrenini çwekti,kşarak kamyoncuyu indirdi,la vear la parayı ver la gibi bir diyolaga giriştiii bu sırada minibüsten bi grup yolcu indi,gitti,minbüsüyle kamyoncu nun arsındaki diyolag"lan ne demk paran yok,aln vermessen para valla bende senin aynayı kırıp götürürm laaan" gii cümlelerle almelerden lamemlere akıyordu,minibüsçü sonunda 20 milyonluk ayna parasını aldı kamyoncudan ve minibüse bir kahraman edasıyla bindi,sigarasını yaktı,minibüste bir alkış koptu,tam yola çıkıcakyıkkı minibüsten inien kafilenin paralarını vermöedii anlaşdı,bu seferde onlar aranıp bulunda ara soklara dahi girilerek,hepsinden teker teker paralar alındı ve bir minibüs macerası dah bitti.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hikaye güzel ama Türkçe'yi resmen katletmişsin..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sabah sabah afyonum patlamadan yazarsam o kdar uzun bişi öyle olur. kusra bakmayın :)[signature][hline]sevgü kelebeğüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 beşiktş hattının bazı şöförleride manyaq ara gaz fln verio herifler bazı bazı gaza gelip 5 atıo fln :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bana da bi kere takside olmuştu adamın tuvaleti mi var ne z..cak heralde hızlı hızlı gidiodu :D ölmeden inelim diye kendi kendime konuşuodum içimden bi de elimdeki bitmiş su şişesine odaklanmıştım nedense :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 pendik - kadıköy soforlerı muthıs oluyo hepsi bırbırıyle yarısıyo.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bende gecen gun pendik kadıköy hattında bitanesnie bindim ama şoföre insan demeye bin şahit ister. direk ayı yani adam :) minibüsü durdurdum tam durmadan kapıdan bana bagırıyo adam" löa geynç cabuh bin laa minibüz geçii bizi"[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bazıları düzgün oluyor o hattaki minibüsçülerin. bir keresinde ön koltuğa binmiştim de adam harbiden muhabbet edilesi biriydi ve muhabbet etmiştik. gerçi yeniydi galiba çünkü biri binip 'hede hede ilköğretim okulu nerde? ben orada inecem de" dediğinde "valla ismini bende biliyorum ama nerede olduğunu hiç bilmiyorum" deyince hafiften gülmüştük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Minibüs caddesinde araba kullanın da düzenli olarak görürüm ben sizi. Her geçiş ayrı bir film oluyor. Geçen ama sinyal veren bir minibüs gördüm, adam onlara göre kibardı ki indirip öpecektim abiyi alnının çatısından. En heyecanlı minibüsçü ise efsane yazdı. Adam sağ taraftan yolcu alıyor, sola geçiyor, alalalalalalalal diye gidiyor, yolcu görürse birden sağa burnunu sokuyor ve bütün yolun gidiş tarafını kapatarak duruyor. Derdi, o dururken diğer araçlar geçmesin, herif yolcu alana kadar bekliyor iki şerit, sonra tekrar tek harekette savurtup sol şerit, devam. Herif böyle 5-6 kere yolu durdurdu, küfür korna kıyamet, yok. O durunca bütün caddenin Kadıköy istikameti duruyor, o isteyince tekrar yürüyoruz. Neyse, bu bir manevrayı ayarlayamayınca, istemeksizin sol tarafı boş bırakıp sağ şeritte kaldı, biz solundan geçtik. Sen misin geçen.... Herif en sağdan, karşı şeride atladı, o şeridin solundan çılgın gibi geliyor, karşısına çıkan bütün arabaları kaçırdı, üstlerine sürdü, ilk onu geçen arabayı buldu, üzerine kırdı, yolu yine durdurdu. Açtı camı: "Ne geçiyon lan anasını **ktiiiimin *r*spu çocuuu beklesene y*rr***m!" şeklinde bir cümle kurduktan sonra, tekrar ziverbeye kadar bizi öyle götürdü. Özellikle karşı şeride girip, karşısındaki Halk Otobüsüyle "Chicken" yaptıktan sonra otobüse pes ettirince efsane yazdı. Alın size çılgın şoför.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zaten adamlar duzgun olsada bozuluo Dusunun: *Kaç tane haywan var yolda sinir bozacak *Kullanamayanlar var *Kullanabiliote tıngırmıngır gıdenler var *Durmadan müşteri arama hırsı vb. vb. derken herifler sapıtıo[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu da ilgili bir topik sanırım bu[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 31 Ekim 2004 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 tar tar tar tar tar. tarrınnn rııııııı tar tar tar tar motor sesleri süper ya. Bazende vites değiştirirken komik bi ses cıkıyor.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 minibüsçülerin zaten yüzde doksanı sayko oluo[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bır keresınde 2 minibus yarısmaya basladılar tabı bırının ıcınde ben vardım baya korkmustum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar