flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tanımadığım foruma bu konu hakkındaki düşüncelerinizi almak için uğradım. Kötümü ettim hayır? peki sen bu konuyu görmezden gel o zaman? nasıl fikir.. iyi iyi
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 3-5 ay yatar cıkarsın. avukat arkadaşıma sordum eğer mesajı attıgın kişi 18 yaş küçükse ve kızsa cinsel istismardan 16 aydan 55 aya varan vadeli ceza varmış.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 14 tam sınır, hakaretten 5 yıl yersin, yaşın küçük diye onu 1 yıla indirirler sonra da 2.000 TL para cezasına çevirirler. Kanıtlayamazsın bir şeyde, elinde numarayı yanlış aldım diye belge mi var? Gitti karne hediyeleri lise bitene kadar alacağın.
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 patatespresi said: kamışa su yürüdü mü mesaj atarak yürümedi normalde yürüyo.. 3-5 ay mı.. kendimi öldürürüm daha iyi lan ben camdan atlıyorum by Ayrıca kanıtlayabilirim teamspeak programında numaranın yanlış verilmiş halinin konuşma kayıtları duruyodur.. savcılık araştırır heralde?
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 özel konuşmaları habersiz kayıt altına almaktan 3-5 yıl daha eklerler heralde
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Özel konuşmalar değil. Ben kayıt altına almıyorum programın kendisi konuşma geçmişini kaydediyor. Ayrıca arkadaşla aramızda geçen muhabbet telefondaki bayanla aramızdaki geçen muhabbet değil kayıt olayı.
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 ya bi çık dondurma al gel, oyun falan oyna rahatla.. bi şey çıkmaz
trolcn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 flippersing said: Özel konuşmalar değil. Ben kayıt altına almıyorum programın kendisi konuşma geçmişini kaydediyor. Ayrıca arkadaşla aramızda geçen muhabbet telefondaki bayanla aramızdaki geçen muhabbet değil kayıt olayı. Şimdi programı yüklerken sormuştur o sana tüm şartları kabul ediyomusun diye sende ettin yani programın suçu yok bu durumda sen kayıt etmesin seçeneğini işaretleyecektin. Sanırım buda 2-3 sene koyar sanırım
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Öyle yaptım zaten 2 saattir oyun oynuyorum.. derdimi bir yere anlatmasam patlayacaktım.. ha bir şey olacak falan diyede heycanlanmadım. sadece böyle bi iddia ile evime kağıt gelirse annemin babamın yüzüne nasıl bakarım? (baskıcı bir ailem yok :D) Programın kayıt etmeme seçeneği yok program kendisi o özelliği barındırıyor.. ses kayıtlarının bulunduğu sunucuda yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kadın gider savcıya söylerse evine kağıt gelir, söylemezse gelmez. Ama sonuçta bir şey olmaz.
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 o zaman teamspeak a dava aç, tazminatla da kadına nikahı basıp yurtdışına çık.
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kafamdaki soru işaretleri gidince rahatladım.. Bu dert almak oluyosa evet öylesiniz sanırım :D
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 flippersing said: patatespresi said: kamışa su yürüdü mü mesaj atarak yürümedi normalde yürüyo.. 3-5 ay mı.. kendimi öldürürüm daha iyi lan ben camdan atlıyorum by Ayrıca kanıtlayabilirim teamspeak programında numaranın yanlış verilmiş halinin konuşma kayıtları duruyodur.. savcılık araştırır heralde? savcilik burasi warrocktr degil derse napcan
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 şey sanırım çık git lan olayından bahsediyosun warrock oynamıyorum :D league of legends oyuncusuyum 1 yıldır falan oynuyorum :D
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Kimsin lan sen bu sıcakta troll hiç çekilmiyor valla
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 troll değil be evlat.. :D (evlat mı? çık git lan tsden seni kim soktu bu tsye)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Şükrücüüm hazır başlığı görmüşsün madem şuna gelişine bi vole vursan be yahu
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 lan herkesin laf sölediği 14 yaşındaki lol oyuncusu paticikte ortaya çıktı.nası her oyuna giriyon bakim sen hilabaz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Al bakim çucuğum http://img.gecce.com/2012/03/02/haber2-suskunlarjpg-014454321.jpg
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kadın sen kork bidaha küfür etme günahkar olma diye tehdit etmiş merak etme vermeyecek mahkemeye
flippersing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Birincisi ben normalde küfür etmeyi sevmem sadece yakın olduğum arkadaşla muhabbet konusu olduğunda küfür ederim. ikincisi hayatım boyunca hiçbir hile açmadım üçüncüsü kuzey güney,breaking bad,supernatural,2 brooks girl harici dizi izlemem. suskunları hiç izlemedim.. neyse çok çocuk yerine koydunuz beni belki 14 yaşında olgun bir insanım? kendinize şimdilik iyi bakın forumdan çıkıyorum sonra yine burdayım.. arkamdan konuşmayın :P
Öne çıkan mesajlar