Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 gülmeyi denedim,"süpermiş güleyim" dedim ama ı ıh... cık..beğenmedim..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ben de panic attack geçiriyordum az kalsın. *!Phew*[signature][hline]BonePART, 01 Mayıs 2004 01:25 tarihinde demiş ki: ben fahisenin tecrübelisini severim....
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 gülümsedim azcık güzel güzel[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ahaha şimdide ben tırstım yoksa bendemi sorun var gülüyorum? Hmmm... heauhe bence çok güzeldi adamın şarkısı ambiyans güldürdü ama abartı degildi...[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Yok be,şu mangal kasanın yerini tutmaz :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Onlar bomba :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bi deterjan reklamıydı neydi oda süperdi ya benim favorimde o :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 La Nabııyo O ölee... :lol:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: BonePART, 05 Mayıs 2004 01:53 tarihinde demiş ki: favorim oralet osman ehheeh mütişti oralet[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 elemanın ses çok yanık , yarıyo adamı direk girince ekrana
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Zuhaha bu ne lan :D[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 =oP hehe çok yaratıcılar....[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bone haklısın oraletin üzerine reklam yoktur :)! *!hanım misafirler geldi oraletleri tazele :D!*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Oralet Osman mpegi bulunan bir yer var mı nette? Bir link verin, ben de hastasıyım :). Bu arada Super Timor reklamı da fena değilmiş ama Osman'ın yanına bile yaklaşamaz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 olay süper ya iyiymiş valla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şimdi indiriyorum [b]*Heyecanlanır..*[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 garip geldi ama tebessüm oluşturdu :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 pofff. bana komik gelmedi..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
armra Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: CrayTotem, 05 Mayıs 2004 00:46 tarihinde demiş ki: Gülmeyenler korkmayın bende gülmedim gayet normal.. =) davranışlarında norm nedir demeyin ,norm aramızda yaşıyor. diğerlerini izleyen yok galiba bu da ilginç[signature][hline]Show No Mercy
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 10 kere izledim 10 kere koptum ya. süper reklam , oralet osman 1 bu 2.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 up eve gidince çekiim :P[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Sonra indiririm diye sık kullanılanlara almışım, geçenlerde gördüm, şimdi videoyu bulamıyorum. Bilen var mı acep?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Öne çıkan mesajlar