Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu video yu allah askına bi izleyin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok be,şu mangal kasanın yerini tutmaz :D[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Onlar bomba :)[signature][hline]

Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Bi deterjan reklamıydı neydi oda süperdi ya benim favorimde o :)[signature][hline]

Mesaj tarihi:
bone haklısın oraletin üzerine reklam yoktur :)!
*!hanım misafirler geldi oraletleri tazele :D!*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Mesaj tarihi:
Oralet Osman mpegi bulunan bir yer var mı nette? Bir link verin, ben de hastasıyım :). Bu arada Super Timor reklamı da fena değilmiş ama Osman'ın yanına bile yaklaşamaz.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Mesaj tarihi:
şimdi indiriyorum
[b]*Heyecanlanır..*[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
garip
geldi ama tebessüm oluşturdu :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
pofff.
bana komik gelmedi..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 05 Mayıs 2004 00:46 tarihinde demiş ki:
Gülmeyenler korkmayın bende gülmedim gayet normal.. =)

davranışlarında norm nedir demeyin ,norm aramızda yaşıyor.

diğerlerini izleyen yok galiba
bu da ilginç[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
10 kere izledim 10 kere koptum ya. süper reklam , oralet osman 1 bu 2.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sonra indiririm diye sık kullanılanlara almışım, geçenlerde gördüm, şimdi videoyu bulamıyorum. Bilen var mı acep?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • Yeni Oluştur...