Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İdo Tatlıses

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Ama babam çok iyi. Allah'a şükür her şey çok iyi gidiyor. Biraz daha kalıp dönecek. Eğer aday olsaydı Urfa'da çok büyük oy alırdı" .

Urfada şunu yolda yürürken görseler sikerler top diye
Mesaj tarihi:
Flassh said:

şu herifi berklee nasıl almış ya

Berklee'ye giris icin ustun yetenekli olmaya gerek yokki. %50 burs alabilmek icin ustun yetenekli olabilmek lazim :D Az bucuk yetenegi olan parayi basinca cötönk diye giriyo :)
Mesaj tarihi:
Buarada röportaji okudum. Aslinda cocugun kafa yapisi fena degil, ego'lu tipik hir populer kafa da degil. Babadan dolayi medya da surekli göz bebegi, ne giyse haber, ne yapsa haber. Okadar para olmasina ragmen ben de istemezdim öyle salak bi bi dunyadaki populariteyi.
Mesaj tarihi:
Cok önyargilisin, o popularite olunca insanlar orospu gibi saga sola dönmek zorunda kaliyo. Aptal olduklarindan degil ama. Acik acik laf edenlerin, giydirenlerin halleri ortada, bkz. fazil say. Dogru oldugunu savunmuyorum tabiki.

Saniyomusun bugun ayni populariteye sahip olan insanlar ve bu söylemleri yapabilenler turkiye'de is yapabilir akp bastayken? Ama kulislerde yardiriyolar akpninde, simdiki duzeninde arkasindan. Is konser almaya, is yapmaya vs gelince hepsi cikip "AKP ICIN GEBERIRIM" söylemleri yapiyolar sonra. Onlar yapinca da pesindekiler essek gibi takip ediyo. Bizim memleketteki popularite böyle cunku. Yarin ateist bi parti basa gelsi hepsi ateist kesilir, yine kulislerde "dinsiz serefsizler" diye bidunya laf döner.

Öyle bi babaya sahip olup babasinin adayligindan sonra bununda kalkip "akp ökökö" deme gibi bi luksu yok, kesiverir ibo harcligini valla dsgsd. En ufacik ters biseyde "SOKSOKSOK BABASI ADAY OLDU IDO AKPYI....Devami icin tikla..." diye baslik atarlar. Ben olsaydim bende belki babam sacmasapan biseye girdigi icin arayi bozmamak icin derdim.

Benim dedigim sey bunla alakali degildi aslinda. Her bokunu haber yapiyolar, kalkip su hristiyan olup muslumanliga gecen gerzek manken gibi de konusabilirdi. Enazindan ne konustugunun bilincinde sdgsd
Mesaj tarihi:
Korax said:

Buarada röportaji okudum. Aslinda cocugun kafa yapisi fena degil, ego'lu tipik hir populer kafa da degil. Babadan dolayi medya da surekli göz bebegi, ne giyse haber, ne yapsa haber. Okadar para olmasina ragmen ben de istemezdim öyle salak bi bi dunyadaki populariteyi.

anneni vurduran bir baban olmasını kim ister adssaf

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/anasayfa/7645204.asp?m=1

Asena'yı da vurdurmuştu pezevenk. Ya daha unuttugumuz neler neler var.Tecavuz mu dersin, uyusturucu mu dersin...

Pis ibocan
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
forgiver said:

http://imgkelebek.hurriyet.com.tr/LiveImages/Kelebek%20Haber%20Galerisi/954/%C4%B0do%20Tatl%C4%B1ses%20Zeynep%20Ece%20Akengin%20bar%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1/A-QfwZiCMAExh6E.jpg

ben şundan beri gıcığım idoya

bu da m.ali.erbile gitmiş
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

stormeagle said:

Ona bakarken şu çıktıda; şanzelize nin üzerine biraz para eklenmiş hali değil mi. 00:30 çok fena

http://www.youtube.com/watch?v=JNUNqzEkPrM

ya bu bebe çok fazla swedish house mafia izlemiş. bak videodaki hallerine bak sebastian ingrosso nun hareketlerinin tıpa tıp aynılarını taklit ediyo bebe.

lan bi de klip çekmişler berkay şarkılarını mixleyip hoplatırken milleti adffds
  • Yeni Oluştur...