Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 seni çetintaş abiye (a.k.a. kuddusi mavra) ya havale ediyorum eski nick'i maesselam olan maklube tanrısı.. la adam da biraz yüz olur falan da alayınız böyle sizin normal karşılamak lazım. harbi çetintaş abi hacklese şu adamı sonsuza dek..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Gicimik said: Bizans oyunları ve türlü katakullilerle beni banladıklarını sanıyorlar ama uğraşmak istemiyorum. Muhahahaha daha da gelmem patiye diye gittiydi 3 gün zor dayanmış Müslüman sözünden döner mi la? niye sözüne sadık kalmıyon nasıl güvenecek bu ümmet sana ha? Bi de banladıklarını sanıyorlar nedir yahu, direk tıklayıp banladılar işte 9. kez falan, fazla spiritüel tarafta takılmaktan gerçekle hayal arası dünyada kaldın galiba lol
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Kaliko said: http://iphone.france24.com/en/20121209-sham-ii-new-fighting-machine-syria-rebels Playstation joysticki ile kumanda edilen zirhli yapmislar. videosu da var, kumanda falan edilmiyor kolla adam sadece bir televizyonun başında zoom in-out yapıyor. saçma sapan bir haber
Kucukesed Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Son durum: Şam havaalanına müslümanlar 4-1 yandan saldırıyor. Eşed ve avanesi müslümanların öfkesinden kurtulmak için lübnana doğru 150 araçlık konvoyla hareket ettiği istihbaratı geldi biiZnillah
Kucukesed Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 küheylan said: Lan hala düşmedi mi bu Şam? Yok abi uğraşıyoruz ama 7 kocalı hürmüz gibi eşed ,az kaldı ama
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Ardeth said: beklesin beraber düşelim düşenin dostu olmas
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kucukesed said: küheylan said: Lan hala düşmedi mi bu Şam? Yok abi uğraşıyoruz ama 7 kocalı hürmüz gibi eşed ,az kaldı ama eyvallah kardeşim, dualarım sizinle.
Kucukesed Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 küheylan said: Kucukesed said: küheylan said: Lan hala düşmedi mi bu Şam? Yok abi uğraşıyoruz ama 7 kocalı hürmüz gibi eşed ,az kaldı ama eyvallah kardeşim, dualarım sizinle. Sağol dostum ,Allah var problem yok :)
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Piramidden gelen bani allah kurtarır mı?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Esad->Esed->Eşed Yinemi geldin yahu, kapıdan atsalar lağımdan geri geliyosun
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kucukesed said: müslümanlar müslümanların harharharharharhar
Marty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Kucukesed said: Son durum: Şam havaalanına müslümanlar 4-1 yandan saldırıyor. Eşed ve avanesi müslümanların öfkesinden kurtulmak için lübnana doğru 150 araçlık konvoyla hareket ettiği istihbaratı geldi biiZnillah AAHAHAHAH
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bence bu maç döner, müslümanlar 4 - 5 yenilirler
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bi bitemedi şu yobaz piskopat.Kendide bitemedi esad ıda bitiremedi.Gene gidip yeni hesap alıp gelmiş bide.Açık söle bonustan huri mi var bu işin ucunda he?
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Kucukesed said: küheylan said: Kucukesed said: küheylan said: Lan hala düşmedi mi bu Şam? Yok abi uğraşıyoruz ama 7 kocalı hürmüz gibi eşed ,az kaldı ama eyvallah kardeşim, dualarım sizinle. Sağol dostum ,Allah var problem yok :) sana kotu bi haberim var =[
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.plenglish.com/index.php?option=com_content&task=view&id=835021&Itemid=1 Kimyasal silahlari kontrol altina almak icin ABD ve Fransiz askerleri operasyon yapmayi planliyorlarmismis.
Öne çıkan mesajlar