Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Şam düşüyor galiba

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maesselam said:

Kaliko said:

maesselam said:

bu ayda dusmezse ben gidicem bu sefer olmuyor böyle

Gidip donmezsin umarim.

gökten kemik yağdığında tabii

Senden ala kopek mi var?
Mesaj tarihi:
kaliko,sanki babanın ülkesini düşürüyorlar gibi tepki veriyorsun,ee boşuna dememişler,katrana katarsan...

çekiyo bi yerlerden işte,çocuk gibi kavga etmek de istemiyorum,bu yaştan sonra...
Mesaj tarihi:
ben viktora şaka mahiyetli bir cevap yazdım,kaliko ve senin gibi adamlar tahrik ederek banlamaya çalışıyorsunuz buradan,banlarsanız elinize ne geçecek,onu söylersem asıl banlanırım da neyse takılın bakalım
Mesaj tarihi:
valla kardeş,dünyanın çoğu ülkesi,öso'yu suriyenin meşru temsilcisi sayarken,kuzey kore,rusya,iran gibi demokrasileri sizin gibi gelişmiş olan ülkeler terörist dese ne olacak?
Mesaj tarihi:
ulkelerin cikarlari icin dedikleri seyler ortada olan gercekleri degistirmiyor.

ki, konu hamas vs israil olunca nedense o demokratik ulkelerin soylediklerini pek ciddiye almazsiniz.
Mesaj tarihi:
ee hangisi doğru peki? binlerce kez anlattık,sokak eylemleriyle başlayan barışçıl protestolara,esedin her defasında silahla karşılık vermesine karşı,gece baskınları yapılıp,halka yıldırma politikaları uygulamasına karşı,halkın eli armutmu toplayacaktı?

1980 darbesinde diyarbakır cezaevinde,milliyetçilik kisvesi altında,makatlarına cop sokulan insanların,doğduğu büyüdüğü ülkeye karşı örgütleşen ilk kürt örgütüne katılması değil asıl ilginizi çeken,gazetelerde,pkk'lı kadınlar lezbiyen ilişki yaşıyor,aponun haremi,o ona değdirdi,bu bunu kovaladı tarzı haberlerle,meselenin kökünü,halkın gözünden kaçırmak amaçtı işte,şimdi esed yanlıları da bunu yapıyor,başka hiçbirşey değil

geçen,cafelerin olduğu mekanda bomba patlamış diyen arkadaşa da şunu sormak istiyorum,öso bunu sahiplendimi red mi etti? bunu merak ediyorum...
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Yaa bunları gençlik kollarında mı gönderiyorlar ? Bir dahakine başka birini göndersinler.

Hepsi aynı adam zaten hocam.

hoccamecca, oncekendimi, maesselam vs vs. zırt pırt banlanıp banlanıp geliyor herif 6 ayda 10 kere şutlandı doymadı tepiğe, ne arsızmış be arkadaş lol
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...