dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 evde yurospor falan yok. genelde barda izliyorum ama ramazan. gidersem de kesin kopmadan dönmeyeceğim. netten uk proxy'leri denedim bbc'den izleyim diye. o da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 vpn dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 toggie said: PZero said: toggie said: altın sayısı fazla olan ulkelerin katıldıgı sporcu sayılarını da soyler misin. geçen yıl çin 639 sporcuyla katılmış toplamda 100 madalya almış 319 sporcuyla katılsa 50 tane alması gerekiyor 159 sporcuyla katılsaydı 25 tane madalya alması gerekiyordu biz 116 sporcuyla katılıyorsak eğer sporcu = madalya endeksiliyse biizmde bu sene en az 20 madalya almamız lazım. hadi bakalım toplamda 5 madalya alıp geliriz . takım sporları da vardı ama :( ne spordan anlıyosun, ne matematikten. al işte kendi dedğini kendin çökertiyosun takımsporları var işte adamın cok olması nasıl ülke başarısı oluyor . sutopuna 7 kişi hentbol 11 kişi basketbol 12 kişi futbol 18 kişi 48 sporcuyla 4 dalda katılmak o zaman daha önemli madalya almasanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tivibu dan izlesene abi. yok mu ailende falan ttnet abonesi. al şifresini izle. yurtdışında da çalışır sanırım program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 beleş olanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 trt'den izlerim diyorsan 3.5 lira aylık faturaya ekleniyor işte abone kimse. bi arkadaşından falan rica et bişi olmaz ondan. eurosportlusu 7.5 lira. bi de şu eurovisionsports çalışmıyor mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dasaaa said: benim olimpiyat izlemem ile çetinin olimpiyat izlemesi bir olmamalı. niye la ? B)- hem ramazan nedeniyle barda yurospor izleyemiyorum ne demek yav ? B) :)-D edit: ayrıca doğru, benim izlemem ile tarkan'ın izlememesi gerçekten bir değil. 1982'den beri izliyorum neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://www.eurovisionsports.tv/london2012/ Azerbaijani Republic'de çalışıyor diyor. oh açtım plaj voleybolu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu linkteki videolar acılmıyo bence. surekli loading seklinde duruyor. ben buradan takip ediyorum, bu acılmıyo mu sizin oralarda? http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/webtv/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cıks. o da bende loading de daire dönüp duruyor. euro'dan bakıyorum ama işte sunucu yok. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cetoritto said: dasaaa said: benim olimpiyat izlemem ile çetinin olimpiyat izlemesi bir olmamalı. niye la ? B)- ben de anlamadım niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dasaaa said: cıks. o da bende loading de daire dönüp duruyor. euro'dan bakıyorum ama işte sunucu yok. sdfChrome kullanıyorsan onda bende de öyle yapıyor. Operada safari de falan açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 toggie said: bu linkteki videolar acılmıyo bence. surekli loading seklinde duruyor. ben buradan takip ediyorum, bu acılmıyo mu sizin oralarda? http://londraolimpiyat.trtspor.com.tr/webtv/ sen de operada veya safari de dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahmedinejad said: http://www.eurovisionsports.tv/london2012/ Azerbaijani Republic'de çalışıyor diyor. oh açtım plaj voleybolu çıktı. chn vs rus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ie ile actı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 forgiver said: ahmedinejad said: http://www.eurovisionsports.tv/london2012/ Azerbaijani Republic'de çalışıyor diyor. oh açtım plaj voleybolu çıktı. chn vs rus replay abi onlar. böyle resimli olanlar replay oluyor, live olanlar yazıyor zaten kanallarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu sene gene iyi rekor yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 SON DAKİKA: Kadınlar 100 metre kelebek finalinde Dana Vollmer 55.98'lik derecesiyle dünya rekoru kırarak altın madalya kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tam o rekoru kırınca yazdım zaten benim üstteki mesajı. rekor çizgisinin baya önünde gidiyordu hem de son bir kaç saniyede azaldı fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 www.eurovisionsports.tv ya burası çalışmıyor. yüklemiyor hiç bi videou. vpn falan denedim olmuyor. BBC web'den izliyorum ben de. ama uyuz oldum niye çalışmıyor. adam akıllı bi troubleshooting falan da koymamışlar ki düdükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi chromela girmiyor ora. başka tarayıcı deneyin. bu arada ingiltere arap emirlikleri maçı başladı. bbc yayını http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=6429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 baska bi topic acin bence yayin bulamayan fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yok buradan konuşmaya devam edeceğiz bence daha güzel @ahmedinejad süpermiş abi. bayağı rahat izleniyor beleş beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 giggs attı 1-0 bu arada adblockmuş sorun. o baştaki reklamı engellediğinden açılmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar