Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Londra Olimpiyatları [2012]

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

abi niye herkes seviniyor, niye bu kadar takip edilen bir şey hiç anlamıyorum. koştular, bizimkiler kazandı güzel ama yani bir tebessümden öteye götürmedi beni. o tebessüm de hayatını spora adayan insanların karşılığını almış olmasından dolayıydı.

nası böyle kaptırıyorlar kendilerini izleyenler anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız TRT'de yoruncu kadının HADİ ASLI ve HADİ diye son 200m'deki rageleri süper ahaha

Ramazan ayında madalya almak istemiştik ne abi?
Şu an TRT'de fena propaganda dönüyor. Sporcuların hikayesini filan anlatacaklarına başbakan kutladı, bakan kutladı dır dır dır
payı kendine çıkarır spor bakanı...
Hey Allahım ya
spora siyaseti dibine kadar soktular iyice.

Avrupa şampiyonasında ilk iki olimpiyat şampiyonu oldu. Helal olsun kızlara. Yarışın baya yavaş koşulmasıda işimize geldi baya :)
Sosyal ağlarda paylaş

yoo gayet haklı adam

bende kızlar için sevindim, çalışmalarının karşılığını aldılar ve diğer ülkelere göre daha düşük imkanlarla başarı elde ettiler diye

ama o dangalak spiker gibi EÖGÖEHÖEOHOEÖEÖ diye böğürerek TÜRKİYE ATLETİZMDE ALTIN MADALYA gazı çok zavallıca geliyor bana. spor müsabakaları koyunları uyutmak için kullanılıyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Bak "Gayet haklı adam" demekle "bence haklı adam" demek arasındaki farkı öğren önce.

Ben gayet haz aldım izlerken. İçime gereksiz bir mutluluk doldu. Ben bayrağı herhangi bir spor karşılaşmasında tribünde gördüğümde bile heyecanlanıyorum. Banada burda gelip birileri haklı diyebilir. Ama görüş belirtmekle, Mutlak doğruyu tayin etmek arasında fark var bunu anla dediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Milli görüşlerimiz farklı .. yanlış anlama öyle ultra milliyetçi fln bi adam değilim ama bir Türkün, Türkiyenin temsil edildiği bir platformda başarılı olmasına sevinmemesi benim görüşlerime cidden uymuyor.

Fenerbahçe kazanıncada seviniyorum, Türkiye kazanıncada seviyorum. Kendim veya bir arkadaşım veya bir aile bireyimin başarılı olmasınada seviniyorum.

İnsanların hayatlarında heyecanların olması sana niye bukadar koydu onuda anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...