emanet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gaza bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 abi niye herkes seviniyor, niye bu kadar takip edilen bir şey hiç anlamıyorum. koştular, bizimkiler kazandı güzel ama yani bir tebessümden öteye götürmedi beni. o tebessüm de hayatını spora adayan insanların karşılığını almış olmasından dolayıydı. nası böyle kaptırıyorlar kendilerini izleyenler anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Helal kizlara. İnanilmaz bi yaris cikardilar. 1500m'de double. Ruya gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 boşluk böyle birşey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 valla anlamadıysan biz ne söylesek de anlamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 İnsanların zevkleri ve haz şekilleri farklıdır. muhtemelen senin yasevindiğin birçok şeyde, burdaki birçok kişiye saçma geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 anlayamazsin zaten cok kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yalnız TRT'de yoruncu kadının HADİ ASLI ve HADİ diye son 200m'deki rageleri süper ahaha Ramazan ayında madalya almak istemiştik ne abi? Şu an TRT'de fena propaganda dönüyor. Sporcuların hikayesini filan anlatacaklarına başbakan kutladı, bakan kutladı dır dır dır payı kendine çıkarır spor bakanı... Hey Allahım ya spora siyaseti dibine kadar soktular iyice. Avrupa şampiyonasında ilk iki olimpiyat şampiyonu oldu. Helal olsun kızlara. Yarışın baya yavaş koşulmasıda işimize geldi baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yoo gayet haklı adam bende kızlar için sevindim, çalışmalarının karşılığını aldılar ve diğer ülkelere göre daha düşük imkanlarla başarı elde ettiler diye ama o dangalak spiker gibi EÖGÖEHÖEOHOEÖEÖ diye böğürerek TÜRKİYE ATLETİZMDE ALTIN MADALYA gazı çok zavallıca geliyor bana. spor müsabakaları koyunları uyutmak için kullanılıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 amaan Nur un rakip Kore li, boku yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Ne kadar igrenc bi hukumetimiz var. Utandim abi su telefon gorusmesinden. Her firsattan faydalaniyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 koreli fena dövüd yarı finalde. çok güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bak "Gayet haklı adam" demekle "bence haklı adam" demek arasındaki farkı öğren önce. Ben gayet haz aldım izlerken. İçime gereksiz bir mutluluk doldu. Ben bayrağı herhangi bir spor karşılaşmasında tribünde gördüğümde bile heyecanlanıyorum. Banada burda gelip birileri haklı diyebilir. Ama görüş belirtmekle, Mutlak doğruyu tayin etmek arasında fark var bunu anla dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ne mal la bu hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 haklılık subjektif bir kavramdır zaten, her postta bi de subtext açıklamak zorunda kalırsak yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kartımızı çaldılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 şu an koreli verdiği emeklerin karşılığını alıyor hadi sevin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ya abi gidin başka yerde anarşiklik yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Koreli telef etti Nur'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Milli görüşlerimiz farklı .. yanlış anlama öyle ultra milliyetçi fln bi adam değilim ama bir Türkün, Türkiyenin temsil edildiği bir platformda başarılı olmasına sevinmemesi benim görüşlerime cidden uymuyor. Fenerbahçe kazanıncada seviniyorum, Türkiye kazanıncada seviyorum. Kendim veya bir arkadaşım veya bir aile bireyimin başarılı olmasınada seviniyorum. İnsanların hayatlarında heyecanların olması sana niye bukadar koydu onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 nur maçı sattı lan 2 rounddur izliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sevinme diyen yok. spikerin tepkisine abarti diyen adamin tuttugu futbol takimi sampiyon oldugunda kendisi disarda konvoya katiliyor belki de. olimpiyatta ayni yarista hem altin hem gumus almisiz. buna sevinmeyi zavallilik olarak goren adam bi gitsin hava alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 tekvando level: ASIAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 boyle kaybedicekse hic cikmasin oraya. sinir oldum. insan bir seyler yapar. boyle birakilir mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 kizlar aldi, siz niye seviniyosunuz olm, elalemin basarisina yanci olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar