yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Cetoritto tam milliyetciligin deli gibi asilandigi kusaktan son kalanlardan yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cetoritto said: devam mesajımı oku sevgi kelebeği arkadaşım. anlamsız ideolojilik bir mesaj da yazmadım yahu :) gayet ırkçı bi post ve ırkçılık da anlamsız bi ideoloji olduğuna göre anlamsız ideolojilik bir mesaj yazmış oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 :) yahu atletizmde 100 metreci erkekler beyaz olamaz dersem bu ırkçı bir mesaj mı olur? 1. soru. Ve söylediklerim doğru dersem de yanlış mı olur? 2inci soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Soluk benizliden atlet olmaz dersen olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 cetoritto said: :) yahu atletizmde 100 metreci erkekler beyaz olamaz dersem bu ırkçı bir mesaj mı olur? 1. soru. Ve söylediklerim doğru dersem de yanlış mı olur? 2inci soru. http://www.youtube.com/watch?v=ZmZq_wJhwX0 ondan diyorum zaten.. işin saçma tarafı bu eleman diğerleri gibi öküzcan da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 :) 30 senedir olimpiyatları izlerim. ırkçılık olsun diye söylemiyorum, genel bilinen şeylerdir bunlar. Atletizmde hız yarışları zencilerin işidir. Hatta bunun zencilerin anatomik yapıları ile ilgili olduğunu bilen bilir. Ben zenci bir olimpiyat şampiyonu hatırlamıyorum, varsa da takdir edersiniz ki yüzme sporu bu zamana kadar zenci olmayan milletlerin daha başarılı oldukları bilinen bir spor. Yani bilinenleri söyledim. Herhangi bir ırkçı niyetim yoktu,olamaz,böyle bir anlam çıkartanlar varsa yanlış anlaşıldığımı bilsinler. Irkçılık bana Washington'dan daha uzaktır. Hatta zenci hatunların pek çok beyaz hatundan daha güzel ve daha cana yakın olduklarını bilirim ;) (aha buna da ırkçı mesaj diyen çıkar şimdi he :) ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Bak hâla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 en iyi derecesi 9.92 2011 de akıyordu ama zencilere rakip degil malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Anatomik olarak doğru sanırım. Yüzmede dezavantajları, koşuda avantajları var diye biliyorum ben de. Artık ne kadar doğru ne kadar saçma bilmiyorum ama göbek deliği ve vücut merkezinin daha aşağıda olmasından dolayı diye duymuştum sanki. Yüzmede dezavantaj verirken atletizm de avantaj sağlıyor eğer öyleyse. Tabii çocukken bunun versiyonu "Zencilerin bacaklarında fazladan bir kas daha varmış abi" idi... Bu arada Çeto'nun "zenci kızları iyi biyilirim" wink'i de gözlerden kaçmadı tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Esat Yılmaer bombalamış yine. http://www.htspor.com/basketbol/haber/763108-turkiye-icin-de-oynayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 voleybol başlıyor.. Çin'e karşı oynuycaz . Yalnız nasıl bir gruba düşmüşüz daha zoru olamazdı çin,brezilya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çinliler her topu blokluyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 eziliyoruz. cok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 zaten çin overpowered voleybolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Yenmediğimiz takım değil, ilk olimpiyat olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yenmediğimiz takım değil de umut yok takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Bu nasıl grup arkadaş ABD Brezilya Çin Sırbistan Türkiye Güney Kore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 toparlandık bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 ya cin'i yenebiliriz, bence asagı kalır bi yanı yok takımın ama hepsinin eli ayagına dolasmıs, heyecandan mıdır nedir cok kotuler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 bu maç 3-0 gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 çin çok akıllı oynuyor. Bizimkiler de panik var. 3-0 olmaz umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 cinliler feci dovuyor be. adam gibi bi seri yakalayamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 judo'da sezer elendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar