Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Arkadaşlar sanırım bundan 3-4 sene önce ehliyet kursuna yazıldım ve sınavları geçtim. Ancak bunsan sonra üniye başladığımdan ne ehliyeti çıkartma ne de bidaha ehliyet kursuna uğrama fırsatım oldu. Bu saaten sonra ehliyetimi alabilir miyim tekrar kursa yazılmadan vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 3 yıl içinde alırsın sonra evraklar gg yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sorman lazım emniyete ama büyük ihtimalle yanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bana 1 sene demişlerdi kurstan. hatta sonra başka birileri 6 aya düştü o filan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 saglık raporu 1 sene gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben 3.5 yıl sonra aldım mesela ehliyeti. 3 yılda gg olmuyor yani. En azından 3 sene önce olmamıştı. Ama adam sormuştu nie böle geç geldin diye. Ben de Ankara'ya taşınmıştım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 sağlık raporu ve sabıka kaydını yenile alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar